Hyatt Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKampagnekode til Hyatt.com: 50% rabat12 oktober
ForfremmelseOp til 20% direkte booking kampagne på Hyatt.com06 oktober
kuponHyatt.com 10% salgsfremmende kode29 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad HYATT sælger Danmark

HYATT startede i 1957 af Mr. Jay Pritzker, da han det år tog beslutningen om at erhverve Hyatt House-motellet, som lå lige ved siden af ​​Los Angeles International Airport, år senere associerede han med sin bror Donald Pritzker, som sammen konsoliderede hotelselskabet kendt som Hyatt International, som siden 1962 begyndte at handle på aktiemarkedet.

HYATT er en hotelkæde med en række mærker, herunder Park Hyaat, Grand Hyatt, Hyatt Regency, Hyatt, Hyatt Residense Club, Hyatt Place, Hyatt House Ur Cove by Haytt, Miraval, Alila, Andaz, Thompson Hotels, Hyatt Centric, Billedtekst af Hyatt, The Unbound Collection af Hyatt, Destination af Hyatt, JDV af Hyatt, Hyatt Ziva, Hyatt Zilara, Zoetry Wellness & Spa, Secrets Resorts & Spa, Breathless Resorts & Spa, Dreams Resorts & Spa, Vivid Hotels & Resorts, Alua Hoteller & Resorts, Sunscape Resorts & Spa.

Blandt de muligheder, som HYATT tilbyder sine kunder fra sin platform, er søgningen efter overnatningssteder, hvor de kan nyde deres vidunderlige værelser af komfort, kvalitet, velvære, sikkerhed og luksus, foruden hver af de faciliteter, som kunderne kan vælge til. er i stand til at nyde alt, hvad disse tilbyder for at være gæster, blandt dem er områderne for nydelse og afslapning såsom spa-rummet, fitnesscentret, områderne til cykelture, swimmingpools, foruden strandene.

Hvordan laver jeg en reservation på HYATT?

Fakturaerne udstedt af HYATT vedrørende den foretagne reservation leveres fra en e-mail, hvor du vil modtage bekræftelsesnummeret på din reservation, eller du kan anmode om det fra siden via en formular ved at udfylde en række data.

Hvilke rabatter tilbyder HYATT Danmark?

På HYATT netværket kan du få en gennemsnitlig rabat på 15% ved at bruge en kampagnekode.

Betalingsmetoder hos HYATT Danmark

Blandt de forskellige former for betalingsmetoder, der accepteres af HYATT, er dem, der er lavet via store kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Discover, Carte Blanche, Japan Credit Bureau og dem, der er udstedt af Hyatt, såsom Hyatt Visa Card .

Hvor lang tid tager det at få foretaget en reservation på HYATT?

Fakturaer udstedt af HYATT relateret til reservationer tager den tid, hvor betalingen for opholdet er bekræftet, at ankomme med posten.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på HYATT Danmark

HYATT 15 % kupon for AAA/CAA-medlemmer
10% rabat med koden HYATT for medlemmer
Kampagnetilbud: Reserver et hotelværelse på HYATT for kun $79.
Op til 25 % rabat for HYATT-medlemmer med en rabatkupon
15 % rabatkode gældende for HYATT hoteller på Hawaii
Op til 10 gratis overnatninger på HYATT-netværket med dit HYATT-kreditkort

HYATT Danmark Kundeservice

For at kommunikere med kundeservice på HYATT er der en liste over alle de lande, hvor den er til stede, som kunden kan besøge og vælge telefonnummeret på det kontor, som han ønsker at kommunikere med, samt en e-mail tilgængelig for hvert land.

Fordele ved at bruge en HYATT kupon i Danmark

Kunder kan regne med brugen af ​​rabatkuponer, og på HYATT kan du nyde at kunne få besparelser på betalingen af ​​din reservation, hvilket giver dig mulighed for som en fordel at nyde endnu en nat med ro og afslapning.

Kan jeg annullere eller ændre min HYATT reservation?

HYATT-kunder kan nemt administrere deres reservationer fra onlineplatformen, hvor adgang er tilgængelig via deres for- og efternavn, deres bekræftelsesnummer og de planlagte datoer for den bolig, hvor de kan få adgang til annulleringen.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye HYATT-kunder kan få 15 % rabat på deres første reservation ved at bruge en salgsfremmende kupon.

HYATT Danmark på sociale medier

På følgende sociale netværk kan du finde de seneste kampagnetilbud og rabatkoder fra HYATT:

Facebook
Instagram
Twitter
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af HYATT for købere i Danmark

Den maksimale rabat du kan få i dag med en HYATT kampagnekode er 25%.

HYATT Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved tilmelding kan HYATT-kunder modtage informationsbulletiner om deres tilgængelige tilbud og kampagner + 15 % rabatkupon.

Online reservationsportaler svarende til HYATT

Der er butikker, der ligner HYATT, da de tilbyder en mangfoldighed af tjenester, der ligner dem, deres kunder kan besøge for at sammenligne de tilgængelige tilbud og kampagnepakker, nogle af de butikker, de kan besøge, er Barcelo.com, BELIVEHOTELS. com , Marriott.com, Hilton.com, Iberostar.com og IHG.com

HYATT Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Hos HYATT i løbet af denne Black Friday-ferie kan kunder få meget gode rabatter på deres tjenester, disse rabatter kan være forskellige på deres forskellige destinationer, men de kan nå op til 50 % tilgængelige.

Kupon til HYATT Danmark for 11.11

11.11-rabatterne på HYATT præsenteres i løbet af denne dag med meget gode kampagnepakker, foruden de forskellige rabatter fra 45%.

HYATT Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

For HYATT er Cyber ​​​​Monday-rabatter en af ​​de vigtigste, da dens hotelkæde tilbyder forskellige rabatter på denne dato, som gør det muligt at foretage reservationer i tide, disse rabatter kan være op til 42%.

HYATT Danmark Julekuponer

I december måned på HYATT finder du julerabatterne, og nogle dage i december måned kan du få forskellige tilbud, udover deres rabatter fra 40%.

HYATT Mobile App til iPhone og Android

HYATT har til brug for sine kunder mobilapplikationen til Android og iPhone, hvorfra de kan foretage reservationer til deres ophold i ethvert af hotelkædens mærker, fra ethvert sted og tidspunkt, hvor de er.

Hvad er de populære destinationer, hvor HYATT hoteller er placeret?

DUHAU PALACE - PARK HYATT BUENOS AIRES, ARGENTINA, PARK HYATT MALLORCA, SPANIEN, PARK HYATT SHANGHAI, KINA, ANDAZ TOKYO TORANOMON BILLS, TOKYO, JAPAN, PARK HYATT NEW YORK, USA, PARK HYATT VATTAARK, PARK HYATT VATTAARK, PARK HYATT MALDIENNA, PARK HYATT BANGKOK, THAILAND, ANDAZ MAUI AT WAILEA RESORT, HAWAII, USA og PARK HYATT SYDNEY, AUSTRALIEN er nogle af de mest berømte hoteller i HYATT-hotelkæden.

 

 

Tilbyder HYATT gratis reservationer?

Reservationer udstedt af kunder, der besøger HYATT-platformen, modtager deres reservation gratis, da den sendes online.

Kan jeg betale hos HYATT med PayPal?

PayPal accepteres ikke som betalingsmetode hos HYATT.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos HYATT?

HYATT har ikke en boks til rådighed, hvor du kan skrive rabatkuponen.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Hyatt Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos HYATT Danmark

Hver dag har HYATT kampagnetilbud og rabatkoder til sine kunder. I de følgende linjer præsenterer vi de seneste.

HYATT 15 % kupon for AAA/CAA-medlemmer
10% rabat med koden HYATT for medlemmer
Kampagnetilbud: Reserver et hotelværelse på HYATT for kun $79.
Op til 25 % rabat for HYATT-medlemmer med en rabatkupon
15 % rabatkode gældende for HYATT hoteller på Hawaii
Op til 10 gratis overnatninger på HYATT-netværket med dit HYATT-kreditkort

Hyatt Kuponer

Andre lignende butikker