MONTBLANC Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag gratis gave rabat kode på MONTBLANC.com storebred ordre over USD50031 marts
ForfremmelseNyd EUR20 rabat på MONTBLANC.com næste bestilling over EUR300 nyhedsbrev23 Kan
kuponTag 5% kuponkode kl MONTBLANC.com12 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad MONTBLANC sælger

MONTBLANC blev grundlagt i 1906 og tilbyder disse fundamentale stykker for livet, alle dets produkter er lavet med lidenskab og omhu, designet med de højeste og nyeste teknologier, hvor håndværkerne giver deres entusiasme på hvert trin, fremstilling fra forskellige dele af verden, herunder i Hamburg skriveartikler, i Firenze lædervarer og i Schweiz ure, som hver af dets stykker symboliserer brandets stil. Produkterne fra MONTBLANC er lavet til at holde over tid og er designet med europæisk håndværk og tidløse designs inspireret af afslappet, klassisk og elegant.

MONTBLANC sælger produkter som luksuspenne, fyldepenne, mekaniske blyanter, refiller, blækpatroner, blækpatroner, penne-tilbehør, håndtasker, rygsække, tote bags, tegnebøger, kortholdere, etuier, covers, nøgleringe, dokumentmapper, bagagetasker, lædervarer, ure, kronografer, dufte, hovedtelefoner, bælter, manchetknapper, armbånd, pengeclips, slipsenåle, solbriller.

Hvordan sender MONTBLANC ordrer?

MONTBLANC sender sine ordrer via det logistiske kurérfirma UPS.

Hvilke rabatter tilbyder MONTBLANC?

De rabatter, der tilbydes af MONTBLANC, er:

30% rabat på udvalgte varer

Betalingsmetoder på MONTBLANC

Betalingsmetoder, der accepteres for køb foretaget på MONTBLANC, kan foretages via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express samt via de digitale platforme PayPal og Apple Pay eller via Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra MONTBLANC?

Den tid, det tager at levere produkter bestilt fra MONTBLANC, kan variere fra 2 til 8 arbejdsdage, disse tider varierer afhængigt af destinationen.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på MONTBLANC

De rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på MONTBLANC:

$20 i rabat på udvalgte varer med koden SUMMER2024.

5% rabat på kampagne ved hjælp af koden BLANCUS

MONTBLANC Kundeservice

MONTBLANC kundeservice er tilgængelig via et telefonopkald til 8009954810, såvel som fra en online chat eller ved at udfylde en kontaktformular.

Fordele ved at bruge en MONTBLANC rabatkupon

Fordelen ved at bruge en kupon på MONTBLANC er først og fremmest, at kunderne er glade for at spare ved at købe en vare fra butikken, især hvis varen er personlig.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til MONTBLANC?

For at returnere et bestilt produkt til MONTBLANC har kunder en anslået tid på 20 dage efter datoen for modtagelse af ordren, for dette skal kunden udfylde en online returformular og udskrive etiketten, som skal fastgøres til kassen, der skal returneres, og derefter efterlade kassen på et UPS-afhentningssted, produkter skal sendes i samme stand som modtaget, produkter købt online kan ikke returneres i butikken, personaliserede produkter kan ikke returneres.

Eksklusiv kupon til nye købere på MONTBLANC

Nye købere på MONTBLANC kan gøre brug af 15$ rabat, dette kan kun bruges, når du er registreret, og købet er over 300$.

MONTBLANC på sociale netværk

MONTBLANC-kunder kan få alt at vide om MONTBLANC-produkter, nye lanceringer samt eksklusive tilbud og rabatter og rabatkuponer, der er tilgængelige på dets sociale netværk.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat, der tilbydes af MONTBLANC til sine købere

Den maksimale rabat, der tilbydes af MONTBLANC til sine købere, er 30% anvendt på nogle af sine produkter.

MONTBLANC-kupon til abonnement på nyhedsbrev

Kunder, der abonnerer på MONTBLANC nyhedsbrev kan få $ 15 for at tilmelde sig, men for dette skal de foretage et køb svarende til eller større end $ 300.

Butikker svarende til MONTBLANC

Blandt de lignende butikker, der kan besøges, og hvor du kan finde produkter, der ligner dem fra MONTBLANC, er Victorinox.com, Waterman.com, Vincerowatches.com, HugoBoss.com, blandt andre.

MONTBLANC Black Friday-kuponer

De rabatter og salgskuponer, som MONTBLANC har til rådighed for Black Friday-salgsferien, er unikke og specielle til shopping af deres produkter, som kan findes i op til 65% og kuponer fra 5%.

MONTBLANC 11.11-kuponer

Til 11.11-salgsferien i november kan MONTBLANC-kunder finde de bedste kampagner blandt sine produkter og kategorier samt nogle rabatter, der anvendes på udvalgte produkter op til 50%, med en ekstra 3% rabatkupon ved kassen.

MONTBLANC-kuponer til Cyber Monday

Den vigtigste salgsferie for MONTBLANC-mærket er Cyber Monday-salgsferien, hvor online-shoppere kan finde de største og mest utrolige rabatter på op til 77% med yderligere kuponer præsenteret i løbet af denne dag på op til 10%.

MONTBLANC julekuponer

De bedste gaver, der kan gives i december måned, er de produkter, som MONTBLANC tilbyder, og hvad bedre end at finde dem med de rabatkuponer, der er til stede i disse dage, som kan findes op til 15% til juleferien, ud over deres tilbud og rabatter, der er tilgængelige op til 55%.

MONTBLANC mobilapplikation til IPhone og Android

MONTBLANC har i øjeblikket ikke en mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker, der sælges på MONTBLANC

MONTBLANC sælger kun sine egne brandede produkter.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Montblanc.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på MONTBLANC

Gennem de specielle kampagner og kuponer, som MONTBLANC har til rådighed for sine kunder, kan de foretage deres køb og være i stand til at spare på tidspunktet for betaling af deres produkter.

Montblanc.com Kuponer

Andre lignende butikker