Coinbase Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseCoinbase.com 10% kuponkode29 oktober
ForfremmelseTag USD10 i gratis bitcoin promo kode til Coinbase.com20 oktober
ForfremmelseKampagnekode til Coinbase.com: USD5 i bitcoin Tilmeld dig05 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er COINBASE

Grundlagt den 20. juni 2012 af Brian Armstrong og Fred Ehrsam, COINBASE er en af ​​de førende amerikanske kryptovalutaudvekslingsplatforme. Det har kendt succes fra begyndelsen og er hurtigt blevet en af ​​verdens førende førende på kryptovalutamarkedet, hvilket giver adgang til en bred vifte af kryptovalutaer. Med over 103 millioner verificerede brugere, 14.5000 institutioner og omkring 245.000 økosystempartnere i over 100 lande rundt om i verden, kommer COINBASE hånd i hånd med sikker opbevaring, FDIC-forsikringsbeskyttelse på op til 250.000 dollars og med bedste praksis fra industrien. Med COINBASE kan du helt sikkert købe, sælge, overføre eller gemme kryptovalutaer.

Sådan åbner du en konto på COINBASE

For at åbne din egen konto på COINBASE skal du gå til den officielle hjemmeside og trykke på knappen Kom i gang, som du finder i øverste højre hjørne af hovedsiden. Nu skal du indtaste alle de nødvendige oplysninger som dit juridiske navn, en gyldig e-mailadresse og en stærk adgangskode. Efter at have markeret feltet, der siger, at du accepterer alle politikker, skal du klikke på knappen Opret gratis konto. Du vil derefter modtage en bekræftelses-e-mail med et link. Klik på den for at blive omdirigeret til COINBASE. Du skal logge ind på din konto for at tilføje dit telefonnummer og land. Du modtager en kode, som du skal indtaste i det angivne felt. Klik på Send og indtast dine personlige oplysninger igen, som skal matche det identifikationsbillede, du skal fremvise senere. Bemærk venligst, at du skal være mindst 18 år gammel og skal bevise din identitet med et offentligt udstedt billed-id. Klik på Fortsæt for at afslutte registreringsprocessen.

Sådan finansierer du din COINBASE-konto

For at finde din COINBASE-konto skal du logge ind på din personlige konto. Åbn handelsvisningen på pro.COINBASE/trade og gå til venstre kolonne for at vælge Indskudsmuligheden under Wallet Balance. Vælg den type valuta, du vil indbetale, og vælg derefter den bekræftede bankkonto, du vil bruge til at finansiere din COINBASE-konto. Indtast det beløb, du vil indbetale, og klik på knappen Bekræft.

Sådan trækker du penge fra din COINBASE-konto

For at hæve penge fra din COINBASE-konto skal du følge næsten de samme trin, som du gjorde, da du finansierede din konto. Så gå igen til pro.COINBASE/trade og vælg Udtag i venstre kolonne. Nu kan du vælge ACH-bankoverførsel eller fanen bankoverførsel. Vælg din bankkonto og indtast det beløb, du ønsker at hæve. Bekræft din transaktion.

Hvor lang tid tager det at åbne en COINBASE konto?

Processen med at åbne din egen COINBASE-konto kan være en smule frustrerende, fordi du skal indtaste en masse information og skal svare på et par spørgsmål. Men generelt, med alle verifikationsprocesser, bør det tage mindre end 10 minutter at oprette din egen konto.

Kampagnetilbud tilgængelige på COINBASE

Der er nogle kampagnetilbud tilgængelige på COINBASE. En af de vigtigste er incitamentet for nye brugere. Drej hjulet for at optjene fantastiske belønninger, efter du har oprettet din konto og gennemført dit første køb af kryptovaluta. Du får en belønning i USD eller Bitcoin, der kan være op til $200. Du vil også være i stand til at få Bitcoin til en værdi af $5, når du køber noget krypto. Vi ved alle, at deling er omsorg. Inviter dine venner til COINBASE, og I vil alle modtage en $10 bonus. Ud over alt ovenstående bør du tjekke læringsbelønningssiden for at finde ud af, hvordan du kan blive en mester på kryptovalutamarkedet og få en fordel ved at gøre det. For hver opgave du udfører vil du modtage krypto på din COINBASE konto.

COINBASE kundeservice

Hvis du ikke har været i stand til at finde et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, så skal du straks kontakte kundesupportteamet ved at sende en e-mail til contact@COINBASE, sende en besked til den virtuelle assistent eller chatte med en agent via chat support eller via live telefonsupport. Numrene er +1 (888) 908-7930 for USA og internationale opkald, +44 808 168 4635 for Storbritannien, 1800 200 355 for Irland og 000 8000503236 for Indien.

Fordelene ved at bruge COINBASE

Vil du have adgang til et bredt udvalg af kryptovalutaer, herunder Bitcoin og Ethereum? hvad

Vil du begynde at handle med en af ​​branchens førende? Så bør du begynde at bruge COINBASE til at låse op for endnu flere fordele som adgang til uddannelsesindhold, hvor du kan lære de skjulte hemmeligheder i kryptovalutaverdenen og blive belønnet for det eller adgang til en førsteklasses mobilapp eller et fantastisk team af kundeservice der giver dig mulighed for at chatte live med en agent. Du kan også tjene gratis kryptovalutaer, samt mange andre fordele. Og dens førsteklasses sikkerhedsfunktion er også værd at nævne, som vil holde dig sikker, mens du køber, sælger, overfører eller opbevarer kryptovalutaer.

Sådan lukker du din COINBASE-konto

Hvis du vil lukke din COINBASE-konto, skal du huske på, at du skal have en nulsaldo, før du lukker den. Heldigt for dig er COINBASE et af de kryptovalutafirmaer, der giver sine brugere mulighed for at lukke deres konti på egen hånd. Få adgang til din personlige COINBASE-konto. Gå til fanen Aktivitet og tryk på Luk konto-knappen, som du finder nederst på siden. Indtast din adgangskode og luk din konto. Bemærk venligst, at COINBASE vil fortsætte med at opbevare nogle af dine personlige oplysninger i minimum 5 år eller så længe det er nødvendigt for at overholde virksomhedens juridiske forpligtelser, for at forhindre svindel eller for at løse eventuelle tvister.

COINBASE kuponkode

Hvis du altid leder efter en smart måde at drage fordel af rabatter på, er her den nemmeste måde at reducere omkostningerne ved dine kryptovalutatransaktioner. På vores side vil du se mange COINBASE kuponkoder. Når du finder den, der passer til dine behov og præferencer, skal du klikke på knappen Se tilbud. Og et nyt vindue åbner, hvor du vil se vigtig information om, hvad du skal gøre for at få din rabat. Med vores kuponkoder kan du spare op til 10% rabat eller nogle gange endda mere.

COINBASE på sociale medier

Få adgang til de seneste opdateringer og nye kampagner. Tilmeld dig COINBASE på sociale medier nu for at holde kontakten med alt, hvad der sker på kryptovalutamarkedet. Følg COINBASE på Twitter, Reddit, Facebook, LinkedIn, TikTok, Instagram og YouTube for interaktive videoer, nyttige interviews og mere. Glem heller ikke at læse bloggen, fordi du vil få adgang til utrolig information, der vil hjælpe dig med at blive professionel kryptovaluta.

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Den største rabat, der tilbydes af COINBASE-henvisningskuponkoden

Lige nu er den største rabat, der tilbydes af COINBASE-henvisningskuponkoden, $10. Men vi anbefaler, at du regelmæssigt følger COINBASEs aktivitet, fordi virksomheden fra tid til anden organiserer forskellige kampagner, der kan give dig mere end $25 i henvisningskuponkode.

COINBASE kupon til nye kunder

COINBASE belønner sine nye kunder med en kuponkode, der har en minimumsværdi på $5.

Tjenester, der ligner COINBASE

Kunne du tænke dig at prøve noget andet? Vidste du, at internettet er fuld af tjenester, der ligner COINBASE? Lær om andre virksomheder som dette, og tjek Maiar.com, Luno.com, TRASTRA.com, Phemex.com, ProBit.com eller crypterium.com.

 COINBASE Black Friday-tilbud

Find ud af nu, hvordan du kan få adgang til fantastiske besparelser på dine cryptocurrency-transaktioner. Gå til COINBASE på Black Friday for at lære, hvordan du kan spare op til 15%. Hvad der er endnu mere spændende er, at nogle gange har COINBASE særlige tilbud for visse kryptovalutaer. Du kan tjene endnu flere penge, når du handler på Black Friday.

COINBASE 11.11 Deals

Selvom du ikke kan finde meget information om COINBASEs 11.11-tilbud, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan spare stort på årets største salgsdag. prøv det, og kom til COINBASE til Double 11 eller Singles Day salgsarrangementet og snup det, der er dit, på ingen tid.

COINBASE Cyber ​​​​Monday-tilbud

Gik du glip af COINBASE-udsalget på Black Friday og Singles Day? Du har stadig mulighed for at reducere omkostningerne til dine takster eller få betydelige rabatter. Besøg COINBASE på Cyber ​​​​Monday for at låse op for mindst 10 % rabat.

COINBASE juletilbud

Vær speciel. Og invester i en mere usædvanlig julegave til dig selv og dine kære. Det er tid til at imponere dine kære med kryptovalutaer. COINBASE kommer med specielle juletilbud, der giver dig mulighed for at sende krypto til hvem du end overvejer.

COINBASE mobilapp

Få adgang til den nemmeste og hurtigste måde at sælge, købe, opbevare eller bytte din yndlingskrypto på. Download den officielle COINBASE-mobilapp nu, tilgængelig på Google Play og App Store, for at handle på farten direkte fra din smartphone. Appen hjælper dig med din cryptocurrency-forretning når som helst og hvor som helst.

De mest populære kryptovalutaer handlet på COINBASE

De mest populære kryptovalutaer, du kan handle på COINBASE, er Bitcoin, Ethereum, Avalanche, Solana, Cardano, Dogecoin, Polygon og USD Coin.

 

 

Hvor kan du skrive din Coinbase-henvisningskode?

Hvis du vil drage fordel af din Coinbase-henvisningskode, skal du blot klikke på det link, du har modtaget fra din ven, og rabatten vil blive anvendt automatisk.

Kan jeg overføre penge til Coinbase fra et Mastercard/Visa-kort?

For at overføre penge til din Coinbase-konto fra et Mastercard- eller Visa-kort, skal du knytte et 3D Secure-kort til din konto ved at gå til Indstillinger og derefter Betalingsmetoder. Vælg fanen Link en ny konto i øverste højre hjørne. Vælg Kredit-/betalingskort, udfyld faktureringsadressen og indtast dine kortoplysninger. Vælg knappen Tilføj kort. Hvis alt går efter planen, kan du nu gå til siden Køb/Sælg Digital Valuta, hvor du skal indtaste det beløb, du vil overføre. Vælg dit kort som betalingsmetode, bekræft det og tryk på knappen Gennemfør køb. Du kan også blive omdirigeret til din banks hjemmeside for at bekræfte processen, men det afhænger af din bank.

Kan jeg overføre penge til Coinbase fra PayPal?

Hvis du vil overføre penge til Coinbase-konto fra PayPal, skal du forbinde din bankkonto med din PayPal-konto ved at fuldføre procedurerne for bekræftelse af identitetsdokumenter, og du skal indtaste dit bopælsland. Nu kan du gå til din konto, til Indstillinger og derefter til Betalingsmetode, hvor du skal vælge fanen Link en ny konto. Når du har valgt PayPal, skal du logge ind på din egen PayPal-konto. Bemærk venligst, at din PayPal-e-mail altid skal matche din Coinbase-e-mail. Ellers skal du gennemføre to-faktor-godkendelse af sikkerhedsmæssige årsager på din Coinbase-konto. Når du har formået at gennemføre alle disse trin, kan du overføre penge fra PayPal, som du ville gøre med næsten enhver anden form for overførsel. Du bliver guidet gennem hele processen.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Coinbase.com Rabatkoder

Tips til at spare penge på COINBASE gebyrer

Hvis du vil spare penge på COINBASE-kommissioner, anbefaler vi dig kraftigt at tilmelde dig det officielle affiliate-program for at modtage 50% af dine dommerkommissioner i de første 3 måneder. Du bør også tilmelde dig Coinbase Pro ved at bruge dine Coinbase-legitimationsoplysninger for at minimere kommissionsomkostninger. Det er også værd at prøve Learning Rewards-programmet, som fra tid til anden giver dig mindre provisioner, når du afslutter en opgave, et kursus osv.

Coinbase.com  Kuponer

Andre lignende butikker