Bloomingdales Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseDesigner varer på bloomingdales.com14 juni
ForfremmelseBloomingdales.com promo: op til 45% rabat20 marts
ForfremmelseBloomingdales.com ekstra 15% kupon clearance09 April
kuponSpar 15% salgsfremmende kode på Bloomingdales.com kvalificeret ordre18 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger Bloomingdale's

Bloomingdale's blev født af brødrene Joseph og Lyman Bloomingdale i det 19. århundrede, hvor de præsenterede et udvalg af europæisk mode i en basar, som blev begyndelsen på deres stormagasiner, hvor Lyman udmærkede sig ved at bruge imponerende reklamer fra billboards, kridttavler og vogne, som tiltrak sig opmærksomhed og snart blev scenen for parader af store designere, herunder Perry Ellis, Norma Kamali, Ralph Laurent og endda dronning Elizabeth på besøg.

Bloomingdale's, der altid tænker på fremtiden, er konsolideret som en leder på markedet, der tilbyder produkter til hele familien og hjemsted for de bedste designere og internationalt anerkendte mærker, tilbyder også sine kunder personlige tjenester, der er dette det bedste shoppingalternativ i sine stormagasiner, der giver det bedste inden for inklusion, bæredygtighed og donation til de mest trængende, der tilbyder det bedste i sine mere end 150 års erfaring.

Hvordan sender Bloomingdale's ordrer?

I Bloomingdale's leveres dine pakker gennem firmaet UPS, hvorfra der håndteres standardforsendelse, ekspreslevering, levering af det samme.

Hvilke rabatter tilbyder Bloomingdale's?

Blandt de rabatter, som Bloomingdale's har til rådighed på sine produkter, kan disse variere fra 20% til at nå 80% tilgængelige fra sin salgskategori.

Betalingsmetoder på Bloomingdale's

De betalingsmetoder, der accepteres for køb foretaget på Bloomingdale's, svarer til kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Union Pay samt via den digitale platform PayPal.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra Bloomingdale's?

I Bloomingdale's-produkter har en estimeret leveringstid mellem 1 og 13 arbejdsdage afhængigt af din leveringsdestination.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Bloomingdale's

Bloomingdale's har i øjeblikket følgende rabatkuponer tilgængelige:

10% ekstra rabat ved hjælp af koden RZ20.

15% rabat på udvalgte produkter ved hjælp af koden oneday

20% rabat på udvalgte varer ved brug af koden MEMORIALDAY

Bloomingdale's Kundeservice

Bloomingdale's kundeservice er tilgængelig via online chat eller ved at ringe til 18007770000 eller 0015135738170, alternativt ved at sende en e-mail til internationalcustomerservice@Bloomingdale's.

Fordele ved at bruge en Bloomingdale's voucher

Blandt de mange fordele ved at bruge en kupon, når du køber produkter på Bloomingdale's, er den vigtigste den besparelse af penge, som dette genererer, når du anvender det, denne besparelse giver kunden mulighed for at købe et andet produkt samt være tilfreds med at have sparet penge.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Bloomingdale's?

For at returnere et produkt i Bloomingdale's har kunderne en anslået tid på 30 arbejdsdage for endelige tilbudskøb, for andre produkter er returtiden 90 arbejdsdage, for at udføre denne proces skal kunden gå ind på platformen til din konto, gå til Easy Returns og klikke på returknappen, udfyld formularen og udskriv etiketten og bekræftelsessiden, begge skal fastgøres til pakken, der skal returneres, så skal du gå til det nærmeste UPS-kontor, en anden mulighed er at returnere i de nærmeste butikker, de produkter, der skal returneres, kan ikke bruges eller beskadiges.

Eksklusiv kupon til nye købere på Bloomingdale's

Nye Bloomingdale's-kunder vil finde følgende rabatkuponer ved hjælp af koden SAVEMORE:

15% rabat på køb mellem $100 og $199.

20% rabat på køb mellem $200 og $399

25% rabat på køb af $400

Bloomingdale's på sociale netværk

I Bloomingdale's fra sociale netværk kan du finde alle de eksklusive nyheder om deres designere, deres produkter og deres tilgængelige kuponer og rabatter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Bloomingdale's til sine kunder

Som maksimal rabat tilgængelig på Bloomingdale's kunder kan finde produkter op til 80% rabat.

Bloomingdale's-kupon til abonnement på nyhedsbrev

Kunder, der abonnerer på Bloomingdale's-nyhedsbrevet, modtager en 15% rabatgave til brug ved deres første køb ud over deres nyhedsbrevsmeddelelse om dine eksklusive tilbud.

Butikker svarende til Bloomingdale's

Butikker, som kunderne kan besøge, hvor de kan finde produkter, der ligner det, Bloomingdale's har til rådighed, er Saksfifthavenue.com, Macys.com, Nordstrom.com.

Bloomingdale's Black Friday-kuponer

Under Black Friday-rabatspecialet på Bloomingdale's kan kunder finde de bedste tilgængelige tilbud såvel som deres rabatter på op til 80% på udvalgte produkter såvel som deres rabatkuponer på op til 15% rabat, kampagner, som de kan spare på, når de handler.

Bloomingdale's Kuponer til 11.11

I november måned er der et specielt 11.11 feriesalg tilgængeligt, og for denne dato på Bloomingdale's kan kunder finde specielle 2 for 1-kampagner, specielle rabatter på 50% og nogle kuponer, der kan gå så lavt som 3%.

Bloomingdale's-kuponer til Cyber Monday

En af de vigtigste salgsferier er Cyber Monday-rabatterne, så Bloomingdale's har specielle rabatter til online shopping, hvor du kan finde nogle udvalgte produkter op til 80% og kuponer til 10% rabatter.

Bloomingdale's Julekuponer

I december måned fejres julemåneden, for disse helligdage eller jul Bloomingdale's har de bedste tilbud til rådighed, såvel som store rabatter, plus gode rabatter på op til 60% og kuponer på 10%.

Bloomingdale's mobilapplikation til IPhone og Android

Bloomingdale's har en mobilapplikation, der kun er tilgængelig til IPhone, hvorfra du kan finde eksklusive tilbud fra appen og foretage dine køb samt have din ønskeliste.

Kendte mærker solgt på Bloomingdale's

Blandt de kendte mærker, der sælges på Bloomingdale's, er Alice + Olivia, Aqua, Adidas, Alexander Wang, Aesop, Alexander McQueen, Alo Yoga, Boss, Benefict Cosmetics, Braun, Billabong, Bvlgari, Bottega Veneta, Burberry, C. P Company, Calvin Klein, Camper, Citizen, Clarks, Cartier, Clinique, Chloe, Chanel, Charlotte Tilbury, Dolce & Gabbana, Diesel, DKNY, Emporio Armani, Estée Lauder, Everlast, FlitFlop, Fitbit, Fred Perry, Foreo, Fossil, Free People, Fendi, G-Shock, Givenchy, Gucci, Golden Goose, Hugo Boss, Hermes, Havaianas, Isabel Marant, Jimmy Choo, Jean Paul Gaultier, Kenneth Cole, Kate Spade, Kenzo, Loewe, La Perla, Longines, Lacoste, Levi's, Lancome, Missoni, Madewell, Max Mara, Miu Miu, Maison Margiela, Moncler, Montblanc, MarcJacobs, Michael Kors, Morphée, Moschino, M. A. C, Nespresso, New Balance, Norma Kamali, Norse Projects, NARS, Nike, Ninja, Oakley, Olaplex, Polaroid, Palm Angels, Polo Ralph Lauren, Prada, Pinko, Puma, Paul Smith, Ralph Lauren, Ray-Ban, ReVive, Rebecca Minkoff, Reebok, Rimowa, Roberto Cavlli, Reiss, Saint Laurent,Salvatore Ferragamo, Samsonite, Stella McCartney, Stone Island, Seiko Watch, Sorel, Shiseido, TAG Heuer, Tod's, The North Face, Theory, Tory Burch, Tissot, Timberland, UGG, Under Armour, UPPAbaby, Vero Moda, Valentino, Versace, Velvet, Vera Wang, Yves Saint Laurent og Bloomingdales' eget mærke af produkter blandt andre.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Bloomingdales Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Bloomingdale's

I Bloomingdale's kan kunder finde de bedste kampagner og kuponer, der er tilgængelige for at foretage køb, samt nyde de tilgængelige tilbud og rabatter, som du kan spare med.

Bloomingdales Kuponer

Andre lignende butikker