carters.com Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponCarters kupon: op til 50% rabat28 august
kuponCarters salgsfremmende kode: 40% rabat for alle30 Kan
ForfremmelseNyd promo på carters.com: op til 60% rabat tilbage til skolen tilbud25 februar
kuponNyd 20% kuponkode på carters.com24 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad CARTERS sælger Danmark

CARTERS blev født i 1865, som den største i branchen inden for markedsføring og distribution af tøj til børn og babyer, siden da har det været førende inden for opfindelse, innovation og beskyttelse med hensyn til kvaliteten af ​​sine produkter.

På CARTERS, når der er overskydende varelager i dets butikker, gennemføres kampagner og donationer på nationalt plan, foruden kampagner med positive forandringer såsom at tage sig af børn fra deres første levemåneder til 5 år, med deres Pyjamas-program, der har til formål at donere bøger og tøj til børn i krisecentre. Takket være sin mission er den forblevet førende på det industrielle marked for handel med babyer og børn.

Hos CARTERS kan du få mærker som Oshkosh, Skip Hop, Child of Mine, Just One You, Genuine Kids, Precious First, Simple Joys, Little Planet, Doorbuster og selvfølgelig deres helt eget CARTERS-mærke.

CARTERS-mærket sælger produkter til de mindste i huset såsom sæt, multipakker, pyjamas, jumpsuits, toppe, shorts, kjoler og bukser, shorts, sportstøj, dansetøj, undertøj, nederdele, leggings, bukser, jakker, t-shirts , joggers, jeans, trusser, frakker, sokker, strømper, hagesmække, tæpper, klude, hatte, håndklæder, badekåber, støvletter, hatte, pandebånd, solbriller, pandebånd, pincet, vanter, vanter, pusletasker, pusletaskesæt, badeværelsestilbehør , rangler, plyslegetøj, udforske legetøj, bloksæt, babyservice, maddispenser, opbevaringssæt, sko, flip-flops, sandaler, sportssko, dress-sko, rygsække, bælter, masker, badetøj, sædebetræk, bil, nakkestøtte, autostol, kopholder.

Hvordan CARTERS sender til Danmark

I CARTERS sker leveringen af ​​dets produkter gennem logistik-kurerfirmaet såsom USPS, som administrerer leveringstiden for sine produkter mellem 3 til 20 dage.

Hvilke rabatter tilbyder CARTERS Danmark?

CARTERS har forskellige rabatter til rådighed for sine kunder, blandt hvilke du kan få 40% og 50%.

Betalingsmetoder hos CARTERS Danmark

Hos CARTERS kan du betale for dine produkter gennem forskellige betalingsmuligheder, som accepteres, blandt dem er Visa, MasterCard, American Express, Discover/Novus, Unión Pay og JCB kreditkort, andre alternativer er via PayPals digitale tegnebog, Apple Pay , samt After Pay, eller kort udstedt gennem CARTERS.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra CARTERS til Danmark?

For CARTERS kan det tage dine produkter at nå deres destination inden for en anslået tid på 3 til 8 hverdage for USA og for internationale forsendelser mellem 5 og 20 hverdage, disse leverancer foretages gennem USPS-virksomheden, og disse tidspunkter kan variere afhængigt af det land, hvor pakken skal hen.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på CARTERS Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige CARTERS kampagnetilbud og kuponer:

Op til 50 % rabat på kampagnetilbud fra CARTERS
Gratis forsendelse hos CARTERS for ordrer over $35
Ekstra rabat inden for kampagnekategorien CARTERS
Brug CARTERS kreditrammen og få yderligere 30 % rabat
CARTERS kupon 20% rabat på abonnement på nyhedsbrev

CARTERS Kundeservice Danmark

CARTERS tilbyder forskellige metoder til at kontakte kundeservice, blandt andet via telefonnumrene (888)7829548 eller (877)3330117, fra en tilgængelig online chat eller ved at udfylde en billet eller kontaktformular fra din side, eller hvis du foretrækker det ved at sende en e-mail til pr@CARTERS, er en anden mulighed at besøge din nærmeste fysiske butik.

Fordele ved at bruge en CARTERS kupon i Danmark

Brug af rabatkuponer i CARTERS har sine fordele, hvilket giver dig mulighed for at opnå det vigtigste er, at når du foretager dine køb, kan du spare penge på betalingstidspunktet, hvilket giver dig en ny fordel, såsom at kunne tage et andet produkt med penge du sparer, når du bruger din rabatkupon.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CARTERS fra Danmark?

For at foretage en returnering i CARTERS skal du tage højde for, at du har en frist på 90 hverdage efter at have modtaget din pakke, du skal vide, at for internationale returneringer, før du sender dine produkter, skal du have en autorisation, som du skal generere ved at ringe til 7622321399 , gennem dette opkald vil du modtage instruktionerne og trinene, du skal følge for processen. For returnering inden for USA er der mulighed for at gå til den nærmeste butik eller via mail gennem en etiket, som du skal generere fra siden eller bag på den følgeseddel, du modtog i dit køb. Kunder skal tage i betragtning, at for at returnere deres produkter skal de være i perfekt stand og ubrugte, med deres originale etiketter vedhæftet, og at returnering via post betales af kunden.

Eksklusiv CARTERS kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder hos CARTERS kan nyde den 15 % rabatkupon, der gælder fra i dag.

CARTERS Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af CARTERS for købere i Danmark

I øjeblikket, som en maksimal rabat, har CARTERS en maksimal rabat på 50 % på sine produkter, der er tilgængelige til glæde for sine kunder.

CARTERS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

For nye abonnenter har CARTERS nyhedsbreve tilgængelige med information af interesse om dets tilbud og rabatter, udover dets lanceringsprodukter kan du også nyde en rabat på 15% for at blive medlem af klubben.

Butikker svarende til CARTERS

Der er uendelige butikker, der ligner CARTERS, hvor du kan finde produkter fra kendte designere, som du kan lave nogle kombinationer med i dine små outfits, eller du kan også tjekke deres forsendelsesomkostninger eller tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker er Alexandalexa .com, Childrensalon.com, KidsRoom.com, BambiniFashion.com

CARTERS Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Et af de bedste mærker som CARTERS har tusindvis af tilgængelige rabatter til Black Friday, som du kan nyde fra 75%, desuden kan du få meget gode rabatkuponer fra 5% til 10%.

Kupon til CARTERS Danmark for 11.11

Til singlens dag tilbyder CARTERS en bred vifte af kampagner på sine produkter, blandt hvilke du kan finde 2x1, multipack, blandt andre, udover de vidunderlige rabatter på op til 50%.
  

CARTERS Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

CARTERS produkter har megarabatter til Cyber ​​​​Monday rabatdag, som du kan vælge op til 80%, med yderligere rabatkuponer op til 5% kan du også få meget gode specialtilbud på dine online køb.

CARTERS Danmark Kuponer til jul

Julerabatter til CARTERS leveres i løbet af december måned, og for disse datoer har det udsalg og tilbud tilgængelige på nogle af dets sæsonprodukter, såvel som dets storslåede rabatter på op til 60%.
   

CARTERS mobilapplikation til iPhone og Android

CARTERS har en mobilapplikation, der kan downloades til iPhone og Android, hvorfra du kan foretage køb af dens produkter.

Berømte mærker sælges i CARTERS Store

Nogle af de kendte mærker, der er tilgængelige på CARTERS, er Oshkosh, Skip Hop, Child of Mine, Just One You, Genuine Kids, Precious First, Simple Joys, Little Planet, Doorbuster og selvfølgelig deres helt eget CARTERS-mærke.

 

 

Tilbyder CARTERS gratis fragt til Danmark?

CARTERS tilbyder gratis standardforsendelse, men for at vælge denne mulighed skal du foretage et køb svarende til eller større end $35, denne kampagne er kun gyldig for dets kunder i USA.

Kan jeg betale i CARTER med PayPal?

I CARTERS accepteres det at foretage betalingen af ​​dine køb, uanset hvor du er, gennem PayPals digitale tegnebog, hvilket foregår på en sikker og pålidelig måde.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i CARTERS?

At skrive en rabatkupon i CARTERS er et meget nemt trin, for det første du skal gøre er at vælge de produkter du vil købe, derefter skal du gå til din indkøbskurv hvor du finder en boks i den centrale højre del af side, hvori skal indeholde det kuponnummer, du ønsker at anvende på dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
carters.com Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos CARTERS Danmark

Vil du holde dig opdateret om de seneste kuponer og kampagnetilbud fra CARTERS? Nedenfor er en liste over de seneste:

Op til 50 % rabat på kampagnetilbud fra CARTERS
Gratis forsendelse hos CARTERS for ordrer over $35
Ekstra rabat inden for kampagnekategorien CARTERS
Brug CARTERS kreditrammen og få yderligere 30 % rabat
CARTERS kupon 20% rabat på abonnement på nyhedsbrev

carters.com Kuponer

Andre lignende butikker