Bybit Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelsebybit.com 20% kuponkode Tilmeld dig27 oktober
ForfremmelsePrmotional kode for bybit.com: ekstra 10% rabat på hele siden19 oktober
Forfremmelsebybit.com USD30 rabatkode ny kunde på hele siden21 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er BYBIT

Vil du kende alle de skjulte hemmeligheder på cryptocurrency-markedet med den hurtigst voksende cryptocurrency-udveksling og handelsplatform i verden? Med hovedkontor i Singapore med kontorer i Hong Kong og Taiwan, BYBIT blev grundlagt i marts 2018 af Ben Zhou og er en cryptocurrency-derivathandelsplatform, der har fanget hjerter og sind hos 10 millioner brugere over hele verden. Verden ved at give dig adgang til unikke funktioner og en handelsoplevelse, som du aldrig har oplevet før. Med BYBIT kan du trygt købe, sælge og handle BTC, altcoins og NFT'er.

Sådan åbner du en konto på BYBIT

Hvis du vil åbne din egen konto på BYBIT, skal du gå til den officielle hjemmeside og trykke på Tilmeld-knappen, som du kan finde i øverste højre hjørne af hovedsiden. Et nyt vindue åbnes, hvor du kan oprette din konto med din e-mailadresse eller telefonnummer. E-mailadresse eller dit telefonnummer afhængigt af den mulighed, du vil vælge, tilføj en stærk adgangskode og accepter servicevilkårene og privatlivspolitikken. Klik nu på knappen Fortsæt for at åbne bekræftelsessiden, hvor du af sikkerhedsmæssige årsager skal opfylde de krav, der blev sendt til din e-mailadresse eller som en besked på din mobil. Hvis du har indtastet alle oplysningerne korrekt, vil din konto blive oprettet i løbet af få sekunder. Derudover kan du altid vælge at logge ind via din Google-konto.

Sådan finansierer du din BYBIT-konto

Vil du finansiere din BYBIT-konto med kryptoaktiver? Log ind på din konto og klik på Aktiver, som du kan finde øverst til højre på startsiden. Du vil blive omdirigeret til siden Aktiver, hvor du skal klikke på Indskudsknappen på listen over den mønt, du vil indsætte på din BYBIT-konto. Du vil øjeblikkeligt blive omdirigeret til din BYBIT indbetalingsadresse, hvor du kan scanne QR-koden eller bruge funktionen til at kopiere og indsætte til at indsætte dine penge på din BYBIT konto. Følg alle de sidste trin for at afslutte transaktionen.

Sådan hæver du penge fra din BYBIT-konto

De trin, du skal følge for at hæve penge fra din BYBIT-konto, er mere eller mindre de samme, som du brugte før til at fylde din konto op. Gå tilbage til din BYBIT-konto, klik på Aktiver for at blive omdirigeret til siden Aktiver, hvor du skal klikke på knappen Udtag og vælge den mønt, du vil hæve. Send din anmodning og følg alle de sidste trin for at fuldføre din transaktion.

Hvor lang tid tager det at åbne en konto på BYBIT

Det tager kun et par minutter at åbne en konto på BYBIT. Desuden, hvis du logger ind med din Google-konto, oprettes din BYBIT-konto på bogstaveligt talt få sekunder.

Kampagnetilbud tilgængelige på BYBIT

BYBIT byder dig velkommen med et par kampagnetilbud til at hjælpe dig i din lille virksomhed i kryptovalutaindustrien. Få adgang til kategorien Rewards Hub for at få op til $30 i velkomstgaver. Indbetal og byt for en chance for at få op til 4.000 USDT i belønninger sammen med VIP-opgraderinger. Inviter også dine venner til BYBIT for at få op til 250 USDT pr. henvisning. Tøv ikke og tilmeld dig BYBIT Broker Program for at få op til 45 % cashback i tre måneder.

BYBIT Kundeservice

Hvis du går til den officielle hjemmeside, vil du finde Hjælpecenter-siden, der tilbyder support og gode svar på vigtige spørgsmål. Men hvis du ikke er tilfreds med denne side, kan du kontakte kundesupportteamet ved at indsende din anmodning via onlinekontaktformularen. Du kan også bruge muligheden for live chat, som er tilgængelig 24/7, eller du kan sende en e-mail til support@BYBIT.

Fordelene ved at bruge BYBIT

BYBIT er platformen, der er praktisk med et fantastisk 24/7 kundesupportteam, en fantastisk intuitiv mobilapp samt overkommelige eller ingen transaktionsgebyrer overhovedet. Oven i alt dette kan du med BYBIT handle kryptovalutaer med op til 100x gearing, have adgang til uddannelsesressourcer og førsteklasses teknologi, værktøjer og funktioner. Grundlæggende er BYBIT din one-stop kryptodestination, der giver dig BYBIT Earn, NFT Marketplace, Portfolio Margin, Smart Trading System, Significant Market Depth, HD Cold Wallet, Powerful API, samt 99,99% af systemfunktionalitet og med endnu mere.

Sådan lukker du din BYBIT-konto

Du har to muligheder for at lukke din BYBIT-konto. Du kan gå til dine kontoindstillinger for at slette den selv, eller du kan sende en e-mail til support@BYBIT, og virksomheden vil ordne alt for dig.

BYBIT kuponkode

Vores database opdateres løbende. Det betyder, at du altid finder opdaterede kuponkoder, der kan betyde betydelige rabatter på op til 20%. Og for at drage fordel af disse rabatter, skal du blot klikke på knappen Se tilbud. Et nyt vindue vises, som vil guide dig gennem hele processen for at låse op for din rabat.

BYBIT på sociale netværk

Hold dig opdateret! Gå ikke glip af nogen nyheder i kryptovalutaernes verden, og vær den første til at vide, hvornår BYBIT lancerer nye tilbud og kampagner. Tilmeld dig deres fantastiske sociale mediefællesskab og følg deres aktivitet på Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube, LinkedIn, Telegram, TikTok, Reddit, Medium og Discord. Du vil være i stand til at møde andre krypto-elskere, og du vil have adgang til utrolige videoer, tutorials og en imponerende virtuel verden, der vil lære dig, hvordan du handler som en professionel. Glem ikke også at tage et kig på den officielle blog, hvor du vil have adgang til interessante og nyttige artikler såsom 10 nøgler til succes i gearet tokenhandel, Sådan tjener du penge med handel med kryptooptioner, Jorden rundt med krypto eller Sådan tjener du penge med kryptooptioner. crypto ændrer sportsindustriens spil.

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Den største rabat tilbydes af BYBIT henvisningskuponkode

Den største rabat, som BYBIT-henvisningsprogrammet tilbyder, er 250 USDT pr. henvisning. Men den gode nyhed slutter ikke her. Copy Trading Referral Program kan give dig op til 30 % kommission og 500 USDT bonus. Og fra tid til anden kan du få endnu mere med Double the Fun Reloaded. Dette program kan give dig 40 USDT pr. henvisning samt op til 100USDT bonus.

BYBIT kupon til nye kunder

Er du nybegynder i kryptovalutaernes verden? Tilmeld dig nu på BYBIT for at få dine velkomstgaver på $30. Og hvis du foretager dit første ekspreskøb, indbetaling eller P2P-handel på cirka $200 i en godkendt krypto inden for 7 dage, vil du være berettiget til at få op til $50 værd af BTC.

Tjenester, der ligner BYBIT

Nysgerrig efter at prøve andre cryptocurrency-platforme? Vil du se, hvordan tjenester, der ligner bitby.com, fungerer? Se, hvad andre virksomheder kan tilbyde dig, og se efter flere detaljer om Phemex.com, FTX.com, Luno.com, Gate.io, CoinSmart.com, Bittrex.com eller TRASTRA.com.

BYBIT Black Friday tilbud

Få dit kryptokup. Og besøg BYBIT på Black Friday for at gøre krav på det, der er dit. Under denne begivenhed kan du spare op til 40 % på dine handler med kryptovaluta, og du kan reducere kommissionsomkostningerne.

BYBIT 11.11 Aftaler

Leder du efter et godt tilbud? Selvom vi ikke har været i stand til at finde meget information om BYBIT-tilbuddene i begivenheden 11.11, bør dette ikke forhindre dig i at vende tilbage til BYBIT den 11. november. Vi er sikre på, at der venter dig mange overraskelser på dagen med det højeste salg på verdensplan, kendt som Double 11 og Singles Day.

 BYBIT Cyber ​​​​mandag tilbud

Cyber ​​​​Monday er en anden stor begivenhed, der kan give dig store rabatter og særlige belønninger på BYBIT. Hvis du gik glip af tilbud fra de andre salgsbegivenheder i november, så er Cyber ​​​​Monday dit bedste bud. Du kan få mindst 10 dollars i belønninger.

BYBIT juletilbud

Hvad er den perfekte julegave til dig? Leder du efter den perfekte gave til den skønneste tid på året, finder du den helt sikkert på BYBIT. Invester i kryptovalutaer nu og bliv belønnet uden handelsgebyrer og 10 %+ kommission på udvalgte produkter. Kun under juletilbuddene.

 BYBIT Mobil App

Køb og handl kryptovalutaer på farten, når og hvor du vil, lige fra din smartphone. Download den officielle BYBIT-mobilapp nu fra Google Play og App Store for at købe krypto problemfrit og sikkert. Du vil få nem adgang til krypto-spot-handelspar og nyde et bredt udvalg af kryptoderivater og futureskontrakter som BTCUSDT eller ETHUSDT og endnu mere.

De mest populære kryptovalutaer handlet på BYBIT

På BYBIT kan du handle en af ​​de mest populære kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Polkadot, Solana, USD Coin, Shiba Inu, Stellar, Dogecoin, Avalanche, Terra, Waves, Elrond og Cardano eller Filecoin og meget mere plus.

 

 

Hvor kan du skrive din bybit referencekode?

Du kan skrive din bybit henvisningskode på registreringssiden. Gå til den officielle hjemmeside, og klik på knappen Tilmeld dig øverst til højre på hovedsiden. Registreringssiden vises, hvor du finder et tekstlink med en kampagne- eller henvisningskode (valgfrit). Klik på den, og indtast din henvisningskode i feltet, der vises.

Kan jeg overføre penge til bybit fra et Mastercard/Visa-kort?

Du kan overføre penge til din bybit-konto ved hjælp af dit Mastercard eller Visa-kort. Få adgang til din egen bybit.com-konto, tilknyt dit Mastercard eller Visa debet- eller kreditkort til din personlige bybit-konto, udfyld felterne med de nødvendige oplysninger og tilføj købsbeløbet i bestillingsformularen. Dernæst vil bybit.com bede dig om at bekræfte din betaling. Når dette er gjort, vil din transaktion blive gennemført og vil blive vist i din transaktionshistorik. Det er så simpelt som 1, 2, 3.

Kan jeg overføre penge til bybit fra PayPal?

Desværre kan du i øjeblikket ikke overføre penge til din bybit-konto fra din PayPal-konto.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
bybit.com  Rabatkoder

Tips til at spare penge på BYBIT kommissioner

Du får 0 kommissioner med P2P Trading. Du kan også reducere omkostningerne til provision ved at øge din VIP-status. Jo mere du handler, jo mere sparer du. Tjek dette ud, fordi du endda kan få nul kommission med det rigtige VIP-niveau. Og den gode nyhed slutter ikke her. Rewards Hub er praktisk, ikke kun med fantastiske frynsegoder og fordele, men også med lavere provisioner, så længe du udfører simple opgaver.

bybit.com  Kuponer

Andre lignende butikker