Guess Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseGUESS.com 50% kupon Vælg varer07 juli
kuponGUESS.com 15% salgsfremmende kode + gratis forsendelse30 juli
kuponKuponkode til GUESS.com: USD25 Rabat12 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad GUESS sælger Danmark

GUESS blev født i 1981 af brødrene Marciano, der kom til USA fra Frankrig, inspireret af europæisk mode, som de redesignede. Hvad var begyndelsen på deres lange historie, hvor de redefinerede denimmodellen, og hvor de i deres første udsalg hos BLOOMINGDALES blev udsolgt på timer. Sådan er GUESS siden blevet et ikon for denimtøj, idet det er en livsstil fra en ung alder, eventyrlysten og meget sexet.

For året 2007 lancerer GUESS sit Marciano-mærke med design til mænd og kvinder, som blev skabt til modestile for unge på grund af disse ikoner i denim.

GUESS er i dag til stede i omkring 80 lande rundt om i verden, og er en platform, der tilbyder sine forbrugere eksklusive stykker.
For året 2016 begynder GUESS sit arbejde for bæredygtighed, gradvist at integrere og udvikle sig for at bidrage til en sikker planet og for at beskytte miljøet, arbejde, der er opnået til dato, og som vi fortsætter med vores forpligtelse til. .

Hos GUESS kan du få deres produkter fra tøj, accessories, tasker og sko til mænd, kvinder og børn, det er nogle af de produkter du kan få hos GUESS såsom Jeans, sweatere, frakker, jakker, bluser, bodysuits , nederdele, jumpsuits, jeans, bukser, joggers, leggings, shorts, strik, toppe, kjoler, sweatshirts, tilbehør, smykker, øreringe, vedhæng, armbånd, ure, fodtøj, støvletter, sandaler, hjemmesko, tasker, rygsække, fanny pack , pung, håndtaske, skuldertaske, crossbody-taske, håndtaske, mini-punge.

 Sådan sender GUESS til Danmark

I GUESS bliver dine produkter leveret gennem kurerselskaberne UPS, DHL, BLUEX, og disse har en leveringstid på deres produkter mellem 2 til 7 hverdage, disse leveringstider kan variere afhængigt af købsland, samt forsendelsesdestination for produktet.

Hvilke rabatter tilbyder GUESS Danmark?

På GUESS kan du få en kategori kaldet Udsalg, hvor du kan finde alle deres produkter med anvendte rabatter, som kan variere fra 30% til 50% tilgængelige rabat.

Betalingsmetoder hos GUESS Danmark

Hos GUESS kan du foretage betalinger for dine køb via debet- og kreditkort som Visa, Visa Electron, MasterCard, American Express, Discover, Diners Club, CartaSi, PostePay eller via PayPals digitale platform, såvel som via Amazon Betal eller Klarna. Dette trin udføres, når du har valgt de produkter, du vil købe, som skal gå til din indkøbspose og starte processen.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra GUESS i Danmark?

Hos GUESS kan du vælge den leveringsmetode, blandt hvilken du kan vælge standardforsendelse, som tager 5 til 7 hverdage at ankomme, andendagsforsendelse, som navnet angiver, tager 2 dage at ankomme og forsendelse næste dag.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på GUESS Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige GUESS-kampagnetilbud og kuponer:

GUESS kupon for ordrer over $250
15 % GUESS kupon til nye kunder
Op til 40 % rabat, folk kan have GUESS
Ekstra 20 % rabat på ordrer på mindst $250
Kampagnekode 15 % rabat på din GUESS ordre i dag

 GUESS Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til 18774448377 fra mandag til fredag ​​fra 6:00 til 17:00 og på lørdage fra 7:00 til 22:00 Stillehavstid. En anden måde er ved at sende en e-mail til e-mail contactus@GUESSjeans.com

Fordele ved at bruge en GUESS kupon i Danmark

Vi kan nævne som en fordel, når du anvender dine rabatkuponer, hvad du kan spare på betalingstidspunktet, hvilket giver dig en ny fordel, der er at kunne erhverve flere varer af din interesse, under hensyntagen til, at du fører kvalitets- og mærkevarer .

 Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra GUESS fra Danmark?

For at foretage en returnering har du en frist på 14 hverdage, når du har modtaget din pakke, for at udføre denne proces skal du kontakte kundeservice, hvor du vil modtage instruktionerne til denne proces.

 Eksklusiv GUESS kupon til nye købere i Danmark

Nye GUESS-kunder kan ikke kun nyde deres tilgængelige kampagner og rabatter, de kan også få 15 % rabat, når de abonnerer.

 GUESS Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af GUESS for købere i Danmark

GUESS tilbyder i øjeblikket rabatter på deres produkter, hvor du kan spare op til $200.

 GUESS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på GUESS nyhedsbrevet kan du modtage velkomstkuponen, der giver dig 15 % rabat på den første ordre, der afgives i den officielle GUESS butik.

 Butikker svarende til GUESS

Hvis du foretrækker det, kan du besøge andre butikker, der ligner GUESS, hvor du vil finde lignende varer, som du kan lave bestemte kombinationer med i dit outfit, og vise nye designs skabt af dig, du kan også sammenligne deres rabatter og deres forsendelse omkostninger, disse butikker du kan se er Estro.com.au, Quizclothing.co.uk, Maisondefashion.com

GUESS Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Et af de bedste mærker i verden som GUESS giver utrolige rabatter på op til 70 % på nogle af sine produkter til Black Friday-udsalgsferien, samt ekstra rabatkuponer på op til 20 %, utrolige priser, som kun du kan nyde denne dag.

Kupon til GUESS Danmark for 11.11

For GUESS er disse rabatter, der fejres som 11.11 eller singledagen, meget forudsigelige, da du kan nyde vidunderlige kampagner, hvor du kan tage og kombinere deres produkter, ud over at få rabatter på op til 50%.
  

GUESS Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

Cyber ​​​​Monday er en af ​​de vigtigste begivenheder for GUESS, da du på denne dato kan få rabatter på op til 75% med særlige tilbud i løbet af denne dag, samt ekstra rabatkuponer på op til 10%.

 GUESS Danmark Kuponer til jul

Hos GUESS kan du nyde julerabatter med rabatter, tilbud og kampagner på deres produkter, udover deres fænomenale rabatter, som du kan få op til 60% på nogle produkter.
   

GUESS mobilapp til iPhone og Android

I øjeblikket tæller GUESS ikke download til mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i butikken GUESS

Produkterne du finder på GUESS svarer til deres eget mærke og design.

 

 

Tilbyder GUESS gratis fragt til Danmark?

GUESS tilbyder sine kunder gratis standardlevering, hvis du anmoder om ekspreslevering koster det £16.

Kan jeg betale hos GUESS med PayPal?

GUESS giver sine brugere mulighed for at foretage deres betalinger via PayPals digitale platform, udover dette er betalinger også tilgængelige via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Visa Electron.

Hvor skal jeg skrive GUESS rabatkuponen?

GUESS tilbyder sine kunder en plads til at skrive rabatkuponen. Dette gøres efter at have valgt de varer, du ønsker at tage. Du kan gå til din indkøbspose, hvor du starter betalingsprocessen, hvor du finder en boks til at inkludere kuponen nummer, du ønsker at anvende, vil du, når du har anmeldt, fortsætte med betalingen af ​​dit køb.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
GUESS Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos GUESS Danmark

Vil du holde dig opdateret om de seneste kuponer og kampagnetilbud fra GUESS? Nedenfor er en liste over de seneste:

GUESS kupon for ordrer over $250
15 % GUESS kupon til nye kunder
Op til 40 % rabat, folk kan have GUESS
Ekstra 20 % rabat på ordrer på mindst $250
Kampagnekode 15 % rabat på din GUESS ordre i dag

GUES Kuponer

Andre lignende butikker