ShopBop Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponSalgsfremmende kode på SHOPBOP.com: 15% rabat første ordre i app30 september
kuponKuponkode på SHOPBOP.com: 20% rabat Vælg varer28 september
ForfremmelsePromo på SHOPBOP.com: 15% rabat Vælg varer11 september
kuponTøj, sko og flere stilarter. Med 15% rabat.27 januar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Shopbop sælger Danmark

Shopbop er en virtuel butik dedikeret til salg af luksustøj og tilbehør til kvinder, der elsker mode og god påklædning. Denne platform har eksisteret siden 1999, og i 2006 blev den et datterselskab af Amazons online platform. com, SHOPBOP. COM tilbyder et bredt katalog af komplette kollektioner vedrørende tøj og tilbehør, alle lavet og udvalgt af de vigtigste og mest moderne designmærker i modebranchen, nogle af dem som: Gucci, Oscar de la Renta, Paco Rabanne, blandt mange andre. At foretage et køb på Shopbop platformen er meget nemt og hurtigt, udover at tilbyde dig et rum til garderoberådgivning, er det også opdelt efter søgekategorier, hvor du med blot et enkelt klik kan finde det tøj, du har brug for, det første af disse kategorier er designerområdet, her kan du finde en liste fra (A) til (Z) med alle de vigtigste og mest eksklusive mærker i dag, efterfulgt af pladsen dedikeret til tøj, hvor du kan lave din søgning efter model, mærke, stil, eller til særlige lejligheder, og det bedste af det hele er, at du kan få størrelser fra XXS til XXXL.
Butikken har også områder til sko og tasker eller punge, hvor du vil have en bred vifte af modeller og farver lavet med de bedste materialer for at tilfredsstille hver enkelt kundes smag, efter dette er der tilbehørsområdet, hvor du vil se et bredt række med det mest eksklusive og luksuriøse tilbehør, nogle af dem som: fine smykker, halskæder, ringe, ure, hatte, briller, teknologisk tilbehør, blandt mange andre.

Hvordan Shopbop sender ordrer til Danmark

Denne butik sender til hele USA, såvel som internationalt, for ordrer inden for USA vil den anslåede tid være 2 til 4 hverdage, Shopbop tilbyder dig gratis forsendelsesmuligheder, dette vil kun være muligt, hvis dit køb overstiger 100USD, ellers vil prisen pr. forsendelse være 10 USD, i tilfælde af leverancer uden for landet, kan eksportomkostningerne variere afhængigt af det land, hvor din ordre er rettet.

Hvilke rabatter tilbyder Shopbop Danmark?

Shopbop har tilbud til rådighed for denne måned, disse spænder fra 20% til 70% rabatter på udvalgte beklædningsgenstande og tilbehør, du kan også opnå 15% rabat på dit første køb, ved at registrere dig på Shopbop platformen, Det bedste ved det er, at du kan spare penge og stadig blive ved med at se dit bedste ud og med de mest aktuelle modetrends.

Betalingsmetoder hos Shopbop Danmark

Du kan foretage din betaling via dine kredit- eller debetkort VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB OG DINERS CLUB, ligesom du kan gøre det ved at bruge dine elektroniske tegnebøger såsom: Alipay eller Unionpay.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra Shopbop i Danmark?

Shopbop har en politik med to forsendelsesmetoder, hvor den tid det tager at tage produktet kan variere, blandt dem er ekspresforsendelse, som kan tage mellem 2 og 4 hverdage, det har også standardforsendelse, der varierer mellem 7 og 20 forretningsdage dage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på Shopbop Danmark

Shopbop i øjeblikket kan du kun se rabatterne, på samme måde kan du få en salgssektion.

 • 15% rabat for nye købere
 • 15 % rabatkupon for mobilappbrugere
 • 30% rabatkupon til Black Friday og Cyber ​​​​Monday
 • Op til 70% rabat i OUTLET-rabatkategorien
 • 50% rabat på tøj skabt af visse kendte designere

Shopbop Danmark Kundeservice

I Shopbop finder du flere måder at kontakte kundeservice på, en af ​​dem kan være via telefon på 1-877 746 7267 dette er kun for at kommunikere fra USA og Canada og på 1-608 2703930 for at kommunikere fra ethvert land uden for USA , du kan kommunikere 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen, en anden metode er en live chat, men det er kun på engelsk, og du kan gøre det ad gangen fra mandag til fredag ​​fra 8:00 til 20:00 , i ud over e-mailen service@Shopbop, som du kan gøre på alle sprog.

Fordele ved at bruge en Shopbop kupon i Danmark

Ved at opnå rabatkuponer på Shopbop har du fordelen af ​​at udstyre din glade garderobe til en lavere pris, end du forestiller dig, og medbringe mere tøj og dermed spare på dine udgifter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Shopbop fra Danmark?

I Shopbop har de en periode på højst 45 hverdage efter modtagelse af varen, den skal være i perfekt stand, dvs. den må ikke være brugt, ligesom den skal have etiketterne og returneres i sin original emballage, For at udføre processen, skal du kontakte kundeservice, hvor de vil kommentere de trin, der skal følges.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket kan du kun vælge de udsalg og rabatter, som den har på sine produkter, samt muligheden for at opnå 15% rabat ved abonnement.

Shopbop Danmark på sociale medier

I Shopbop sociale netværk kan du kun finde relevant information om deres produkter og priser.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Shopbop for købere i Danmark

Shopbop har en bred vifte af rabatter og rabatter, i øjeblikket kan du drage fordel af de maksimale 70% rabat, som det tilbyder i alle sine kategorier enten på tasker, sko, tøj, samt en ekstra rabat, som du kan erhverve på tidspunktet for aflysningen.

Shopbop Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

I Shopbop når du tilmelder dig kan du få relevant information om alle deres nyheder, samt deres eksklusive udsalg, du kan også få 15% rabat på dit første køb.

Lignende butikker til Shopbop

Der er lignende butikker, hvor du kan finde varer, der ligner eller ligner dem, der tilbydes af Shopbop, ved at besøge disse sider kan du lave udseendekombinationer, ud over at sammenligne priser er disse butikker Larizia.com, Topshop.com, Outnet.com, Shein .com

Shopbop Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday er en af ​​de vigtigste rabatbegivenheder i denne butik, hvor du har op til 70% direkte rabat inden for kampagnetilbud og en ekstra 15% rabat baseret på Shopbop kuponen

Kupon til Shopbop Danmark for 11.11

11.11 er dagen dedikeret til elektronik! Men udover disse nedsatte produkter har du tøj og sko på Shopbop med op til 60% rabat! En kupon til 11.11 giver dig en ekstra rabat på op til 15% i luksusmodebutikken Shopbop

Shopbop Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er blot en fortsættelse af rabatterne fra fredagen før. Vælg nu en Shopbop kupon til denne særlige dag på mandag, og du vil stadig have op til 70% rabat på tusindvis af produkter + ekstra 15% kupon.

Shopbop Danmark Kuponer til jul

Til jul har du de største kampagnetilbud på Shopbop! Op til 70% + EKSTRA kupon med 15% rabat! Julerabatter på Shopbop starter en uge i forvejen og gælder for købere fra hele verden.

Shopbop mobilapplikation til iPhone og Android

Shopbop har kun sin mobilapplikation tilgængelig til iPhone og iPad, som du kan downloade fra App Store.

Berømte mærker sælges i butikken Shopbop

I Shopbop finder du tøj, fodtøj og tilbehør fra de mest kendte designere, blandt dem er mærker som Adidas, Acne Studios, Aquazzura, Balenciaga, Burberry, Chloé, Coach, Dolce Vita, Fila, Gucci, Heidi Klum, Isabel Marant , Kenzo, Alexander McQueen, Off White, Puma, Tory Burch, Versace, Wrangler, Zimmerman, blandt andre.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på Shopbop?

Når du har valgt de varer, du ønsker at tage, skal du gå til indkøbskurven for at fortryde dine produkter, hvor du finder en boks, hvor du skal indtaste dit kodenummer, som du ønsker at bruge.

Kan jeg betale på Shopbop med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, som Shopbop accepterer, tilbyder det ikke betalinger foretaget via PayPal, det kan kun foretages med kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, JBC, Union Pay.

Tilbyder Shopbop gratis fragt til Danmark?

Shopbop tilbyder gratis international ekspreslevering for ordrer over USD $ 100, som du kan spore din ordre.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på Shopbop Danmark

Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage. Nogle af disse kampagnekoder er stadig tilgængelige i dag, så du kan prøve dem lige nu.

 • 15% rabat for nye købere
 • 15 % rabatkupon for mobilappbrugere
 • 30% rabatkupon til Black Friday og Cyber ​​​​Monday
 • Op til 70% rabat i OUTLET-rabatkategorien
 • 50% rabat på tøj skabt af visse kendte designere

Andre lignende butikker