SHOPBOP Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseShop den seneste ankomst fra shopbop.com06 februar
Forfremmelse15% rabat på shopbop.com03 februar
ForfremmelseSalg på alle med sportstøj elementer på shopbop.com08 februar
kuponFå nu 15% rabat, når du bruger denne SHOPBOP kupon kode13 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Shopbop Anmeldelse

Ud over de trendy produkter, du kan finde her, værdsætter de loyale kunder i butikken Shopbop, fordi det er et af de få steder, hvor de kan købe produkter fra den luksuriøse mode kategori til overkommelige priser til ethvert budget. Adidas, Alexander Wang, Acne Studios, Alexandre Birmain, Calvin Klein, Chloe, Converse, Fendi, Gucci, Heidi Klum, Levi's, Sundry, See by Chloe og Victoria Beckham er blot et par af de navne, der indeholder den lange liste over hundreder af tilgængelige designere. Ud over disse beklædningsgenstande kan du finde sko, der passer til enhver lejlighed, uanset om det er en elegant eller afslappet, kvinders tasker, tilbehør og smykker, der hjælper dig med at fuldføre ethvert udstyr, uanset sæson.

Nyttige oplysninger om Shopbop

Butikken har 2 leveringsmetoder: Express forsendelse og postforsendelse, som er gratis for alle ordrer, hvis samlede værdi overstiger $ 100. Ellers skal du betale et ekstra forsendelsesgebyr på $ 10. Leveringstid for hver af de valgte metoder er 2- 4 arbejdsdage, henholdsvis 7-20 dage. Produkterne kan returneres inden for 30 dage efter modtagelse af dem, og de skal betale et returgebyr på $ 85. Betaling kan udelukkende ske online, via sikre betalingsmetoder, med debet- eller kreditkort, der hører til Visa, MasterCard, American Express, Oplev, JCB Diner's Club og Union Pay.

Info om, hvordan du bruger en ShopBop kuponkode

Enhver ShopBop-kuponkode kan indtastes på siden med kurven og produktsammendraget, hvor værdien af ​​dens reduktion for den samlede ordre, når den automatisk er valideret, anvendes.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker