Kenzo Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponLACOSTE.com 25% kampagnekode25 august
kuponKuponkode til KENZO.com: ekstra 10% rabat27 august
kuponKENZO.com ekstra 15% rabat kode salg poster31 august
kuponKENZO.com gratis forsendelse promo kode 18 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad KENZO sælger Danmark

KENZO blev skabt af japaneren KENZO Takada, der i 1964 flyttede til Paris, det var her, han begyndte sin karriere inden for mode, hvilket vakte opsigt, da han lidt efter lidt lavede fremragende kombinationer med den asiatiske og europæiske stil. han var på fremmarch i sine stilarter med at designe dametøj, senere at designe herretøj, og i år 87 beslutter han sig for at skabe en række forskellige stilarter og børnedesigns.

Derfor er KENZO gennem sin historie internationalt anerkendt som et berømt mærke takket være dets mange forskellige tøjkollektioner til hele familien, samt udsøgte dufte, du kan også finde stilarter og modeller til enhver sæson af året. blandt andre.

Produkter solgt af KENZO omfatter sweatshirts, t-shirts, cardigans, sweatere, poloshirts, skjorter, jakker, frakker, bukser, kjoler, strik, toppe, sko, sneakers, sandaler, derbysko, støvler, sandaler, tasker, rygsække , fanny pack, clutches, totes, crossbody tasker, tilbehør, solbriller, kasketter, hatte, beanies, masker, iPhone covers, tørklæder, bælter.

Hvordan KENZO sender til Danmark

Hos KENZO bliver dine produkter leveret gennem kurerfirmaet DHL, som har en estimeret leveringstid for, at dine produkter når deres destination inden for en periode på 2 til 5 hverdage.

 Hvilke rabatter tilbyder KENZO Danmark?

Den officielle onlinebutik på KENZO har en række rabatter både baseret på kampagnetilbuddet og med en rabatkupon. Rabatter på op til 50 % ved at aktivere det aktuelle kampagnetilbud og rabatkoder på 10 %, 15 %, 20 % og endda 30 % kan være tilgængelige i visse perioder.

Betalingsmetoder hos KENZO Danmark

Hos KENZO kan du betale for dine køb via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club, Carte Bleue, eller via PayPals digitale platform, andre betalingsmuligheder Det er gennem Sofort, Ideal, Kina Union Pay, WeChat Pay, AliPay. Dette trin udføres, når du har valgt de produkter, du ønsker at købe.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra KENZO til Danmark?

Hos KENZO bliver dine ordrer afsendt via DHL, og det anslås, at dit produkt vil ankomme til sin destination inden for 2 til 5 hverdage.

 Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på KENZO Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige KENZO-kampagnetilbud og kuponer:

KENZO kupon 10% rabat på den første ordre
Sidste chance: Endelige rabatter med op til 50 % rabat
KENZO kampagnekode med gratis forsendelse for en ordre på mindst $100
30% rabatkupon KENZO for udvalgte produkter
Outlet KENZO: op til 50 % rabat

KENZO Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret +330173042058 fra mandag til fredag ​​fra 10:00 til 18:30. En anden mulighed er gennem en kontaktformular fra din side.

Fordele ved at bruge en KENZO kupon i Danmark

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved at bruge dine rabatkuponer er alt, hvad du kan spare ved at anvende dem, og nyde en anden fordel og/eller fordel, som det giver dig, er, at du kan købe mere, end du forestiller dig.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra KENZO fra Danmark?

For at foretage en returnering har du en frist på 14 hverdage efter leveringsdatoen. For dette skal du tilgå din konto, lokalisere din ordre og oprette din returnering, kommentere årsagen til din returnering og følge de trin, som den angiver, senere vil du modtage en e-mail-bekræftelse med returlabel som du skal klistre på din pakke, når du har modtaget mailen skal du kontakte DHL for at afhente din pakke.

 Eksklusiv KENZO kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde de rabatter og eksklusive tilbud, som den har tilgængelige, de kan også nyde 10% rabat, når de abonnerer.

 KENZO Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabat tilbydes af KENZO for købere i Danmark

KENZO har i øjeblikket kun en udsalgskategori, hvorfra du kan se alle de varer, der er til lave priser.

 KENZO Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig som nyhedsbreve på KENZO kan du få 10% rabat, som du kan bruge på dit første køb, du kan også modtage nyhedsbreve med deres eksklusive tilbud og opdateringer.

Butikker, der ligner KENZO

Der er forskellige butikker, der ligner KENZO, som du kan besøge, hvis du foretrækker det, hvor du finder lignende varer, som du kan skabe tøjstile efter din smag med, du kan også se deres typer og forsendelsesomkostninger eller deres tilgængelige rabatter, nogle af de butikker, du kan besøge, er Calvinklein.com, Armaniexchange.com, Thecoutureclub.com

 KENZO Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Et af de bedste mærker i verden, såsom KENZO, bringer for november måned de vidunderlige Black Friday-rabatter, som du kan nyde for at foretage dine køb den fjerde fredag ​​i måneden, i løbet af denne dag kan du få megarabatter til rådighed for dem, der formår at nå op til et maksimum på 80 % rabatter med tilgængelige kuponer, der kan være op til 10 % tilgængelige.

 Kupon til KENZO Danmark for 11.11

Til denne dag med rabatter, såsom singledagen, tilbyder KENZO sine kunder utrolige rabatter, så de kan forkæle sig selv, når de foretager deres køb, disse rabatter kan udelukkende opnås op til 50%.
  

 KENZO Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

En af de vigtigste helligdage for KENZO er Cyber ​​​​Monday-rabatterne, som du kan få den følgende mandag efter Black Friday, for denne dag finder du en række tilgængelige rabatter, som kan være fra 65%, med fantastiske rabatkuponer. fra 20% Disse rabatter er eksklusive for køb foretaget online.

 KENZO Danmark Kuponer til jul

Hos KENZO afholdes der julerabatter i december måned, og i denne måned kan du få og nyde gode udsalg, tilbud og kampagner på køb af dine julegaver, udover de tilgængelige rabatter på op til 45 %.
   

KENZO mobilapp til iPhone og Android

I øjeblikket har KENZO ikke en mobilapplikation.

 Berømte mærker, der sælger i KENZO butik

Hos KENZO svarer alle de produkter, du finder, til deres eget mærke.

 

 

Tilbyder KENZO gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket tilbyder KENZO gratis jordforsendelse for alle ordrer. Hvis du anmoder om hurtig forsendelse, kan prisen variere fra $15 til $25.

Kan jeg betale hos KENZO med PayPal?

Hos KENZO kan du betale for dine køb gennem PayPals digitale platform, andre betalingsmuligheder er med kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, JCB, Diner's Club, Carte Bleue eller gennem Sofort, Ideal, China Union Pay, WeChat Pay, AliPay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos KENZO?

KENZO har forberedt sine kunder til at skrive den rabatkupon, som de ønsker at inkludere i deres køb, i en boks i den nederste midterste del af siden, hvor de skal inkludere den kode, som de ønsker at anvende, når det er gjort, skal de fortsætte med deres betalingsproces Og sendt.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
KENZO Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos KENZO Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra KENZO? Nedenfor er en liste over de seneste:

KENZO kupon 10% rabat på den første ordre
Sidste chance: Endelige rabatter med op til 50 % rabat
KENZO kampagnekode med gratis forsendelse for en ordre på mindst $100
30% rabatkupon KENZO for udvalgte produkter
Outlet KENZO: op til 50 % rabat

KENZO Kuponer

Andre lignende butikker