Bittrex Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelse60% kupon til Bittrex.com salg05 oktober
ForfremmelseBittrex.com USD15 promo kode ny kunde20 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 Hvad er BITTREX?

BITTREX har hovedkontor i Seattle, USA, og blev grundlagt i 2014 af tre cybersikkerhedsingeniører, Bill Shihara, Richie Lai og Rami Kawach, og er en af ​​verdens førende kryptovalutabørser, der giver adgang til mere end 440 kryptovalutaer, som du kan købe. , sælge og bytte. BITTREX, der betragtes som en af ​​de mest sikre handelsplatforme i verden, byder dig velkommen med banebrydende teknologi og institutionel erfaring for både professionelle og begyndere i kryptovalutaindustrien. Med BITTREX får du ikke kun adgang til en sikker platform, men du vil også have adgang til en specialbygget handelsmotor, hurtige ind- og udbetalinger, der driver innovation og virksomhedens løfte om at levere tjenester, der opfylder alle nuværende USA, EU og Liechtensteins regler.

 Hvordan kan du åbne en konto på BITTREX?

Før du åbner din egen konto på BITTREX, skal du vide, at du skal være tålmodig og følge alle vores retningslinjer, fordi du bliver nødt til at gennemgå en verifikationsproces, der inkluderer flere sikkerhedsforanstaltninger. Dette gøres for din egen sikkerhed og sikkerhed, for at forhindre uautoriseret adgang. Den første er den første. Gå til den officielle hjemmeside og klik på knappen Registrer, som du finder i øverste højre hjørne af hovedsiden. Vælg den relevante kontotype-knap. Vi tror, ​​det ville være det personlige. For Corporate er der et par flere ting, du skal følge. Indtast en gyldig e-mailadresse, der også vil være dit BITTREX-brugernavn sammen med en stærk adgangskode. Gå videre og klik på knappen Opret konto. Tjek nu din e-mail-indbakke for at gennemgå bekræftelsesprocessen. Du vil modtage et link fra BITTREX. Klik på den for at bekræfte din e-mailadresse. Når dette er gjort, skal du gennemgå servicevilkårene. Accepter alle vilkår og politikker, og klik på knappen Accepter vilkår. Indsend dine grundlæggende profiloplysninger ved at udfylde alle de felter, der vises, ved hjælp af et tastatur med latinske tegn. Bemærk venligst, at du skal uploade dit offentligt udstedte id. Klik på Fortsæt for at afslutte din registreringsproces.

Hvordan kan du fylde din BITTREX-konto op?

Hvis du vil fylde din BITTREX-konto op, skal du logge ind på din egen konto. Nu skal du gå til Beholdninger og derefter til Saldi, hvor du vil se listen over alle tilgængelige valutaer. Søg efter din foretrukne mønt eller token, og når du finder den, skal du blot klikke på Indskudsknappen lige under kolonnen Handlinger. Indbetalingssiden vises nu, som indeholder en liste med instruktioner til din ønskede mønt/token. Bemærk venligst, at hvis du ikke tidligere har indsat mønten eller tokenet på din BITTREX-konto, skal du generere en ny wallet-adresse for den specifikke mønt eller token. Følg alle indbetalingsinstruktionerne for din mønt eller token, kopier tegnebogens adresse og indsæt den i det påkrævede felt. Når din indbetaling er startet, skal du gå til fanen Indskud for at kontrollere status for din transaktion. Gå til kolonnen Bekræftelser lige under afventende indbetalinger for at se, om din indbetaling er fuldt bekræftet på blockchain, før den krediteres din BITTREX-konto. Så snart din indbetaling er fuldført, vil du se den på fanen Indbetalingshistorik.

Hvordan kan der hæves penge fra BITTREX-kontoen?

De trin, du skal tage for at hæve penge fra din BITTREX-konto, ligner dem, du brugte til at tilføje penge til din konto. Gå til den officielle hjemmeside, og klik på Holdings-ikonet, som du kan finde øverst til højre på hovedsiden. Find den tegnebog, du vil bruge til at hæve penge, og klik på knappen Hæv lige under fanen Aktier. Udbetalingsskærmen vises. Nu skal du indtaste modtagerens tegnebogsadresse og det beløb, du vil hæve. Bemærk venligst, at nogle valutaer kan kræve en besked eller betalings-id, etiket eller note. Hvis dette er dit tilfælde, skal du give det til udbetalingsprocessen, for hvis du ikke vedhæfter det, risikerer du at miste midlerne. Hvis alt er godt, kan du nu klikke på knappen Tilbagekald. Indtast din 2FA-godkendelse eller din 6-cifrede kode, og tryk på knappen Bekræft. Du bør finde din transaktion i afsnittet Udbetalingshistorik.

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto på BITTREX?

Det tager ikke for lang tid at åbne din egen konto på BITTREX. Du skal højst bruge 10 minutter for at registrere dig på platformen, og det er kun fordi du skal igennem en verifikationsproces.

ELLER

kampagnetilbud tilgængelige på BITTREX

Selvom BITTREX ikke har en klassisk tilbudssektion, betyder det ikke nødvendigvis, at du ikke kan få adgang til kampagnetilbud, der kan hjælpe dig i din lille kryptovaluta-forretning. Der er visse kryptovalutaer, der kan give dig utrolige belønninger. For eksempel, hvis du satser Cardano på BITTREX Global, vil du have adgang til forskellige tilbud. Og alt du skal gøre er at gå til fanen Tjen belønninger på din egen konto. Tilmeld dig BITTREX Credits-programmet nu og tjen nok kreditter fra de provisioner, du betaler på dine handler, til at spare stort på dine transaktionsgebyrer. Vil du have mindst 10 % kommission? Tilmeld dig Referral Program nu, og for hver henvist ven, der fuldfører en handel, vil du tjene stort.

 BITTREX kundeservice

Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med de svar, du kan finde på supportsiden, skal du kontakte kundeserviceteamet ved at indsende din forespørgsel via onlinekontaktformularen eller ved at kontakte en agent på den officielle Bittrex Telegram-kanal. Globalt. Du kan også kontakte en agent via muligheden for live chat.

Fordelene ved at bruge BITTREX

Brug af BITTREX vil give dig et førsteklasses sikkerhedssystem. Platformen blev bygget fra bunden med flere lag af beskyttelse ved hjælp af de mest effektive og pålidelige avancerede teknologier til at holde din konto og penge sikker og sikker. Andre bemærkelsesværdige fordele inkluderer lave gebyrer, avancerede handelsfunktioner som live-ordrebøger, avancerede diagramværktøjer, grænseordrer og stopordrer samt adgang til undervisningsindhold. Med BITTREX har du også adgang til et stort udvalg af kryptovalutaer og en brugervenlig platform.

Hvordan kan du lukke din BITTREX-konto?

Hvis du ønsker at lukke din BITTREX-konto, skal du kontakte kundesupportteamet ved at indsende din anmodning via onlinekontaktformularen. Du skal indtaste din e-mailadresse og en kort beskrivelse af årsagen til, at du ønsker at forlade BITTREX. Din konto vil blive lukket inden for 45 timer for at forhindre, at en konto lukkes ved et uheld. Når først din konto er lukket, vil du ikke kunne åbne den igen.

 BITTREX kuponkode

Vil du spare mindst 10 % rabat hos BITTREX? Vil du modtage mindst $15, når du tilmelder dig på platformen? På vores side finder du de nyeste kuponkoder til BITTREX, der kan give dig fantastiske fordele. Når du finder den, der passer til dine behov, skal du blot klikke på knappen Se tilbud for at se de trin, du skal følge for at få din rabat.

BITTREX på sociale netværk

Vil du interagere med passionerede krypto-elskere som dig? Vil du være den første til at vide, hvilken krypto der er bedst at investere i? Vil du have adgang til de seneste tilbud og nyheder fra kryptovalutaernes verden? Tilmeld dig det fantastiske BITTREX sociale mediefællesskab og følg deres rejse på Facebook, Instagram, Twitter, Reddit, LinkedIn, Telegram eller YouTube for at få adgang til nyttige video-tutorials og interviews for at finde tips og tricks til din virksomhed med kryptovalutaer. Vi anbefaler også, at du læser den officielle blog, hvor du får adgang til nyttig og interessant information. Her finder du mange artikler såsom The End of Ethereum, BTC vs ETH - Computational Logic, Transparency vs Privacy on the Blockchain eller Bittrex fortsætter med at bygge til fremtiden.

Den største rabat, der tilbydes af BITTREX-henvisningskuponkoden

Den største rabat, som BITTREX-henvisningskuponkoden tilbyder, er de 10 % kommission, som du vil tjene, hver gang en af ​​dine henviste venner gennemfører en handel på platformen.

BITTREX kupon til nye kunder

Den rigtige BITTREX kupon vil give dig $15 som en tilmeldingsbonus, når du opretter din egen konto for første gang.

Tjenester svarende til BITTREX

Ønsker du at handle med andre kryptovalutaer, som ikke er tilgængelige på BITTREX? Eller måske vil du bare prøve noget nyt? Er du interesseret i cryptocurrency-børser, der tilbyder mange belønningsprogrammer til deres mest loyale kunder? Tid til at prøve andre tjenester, der ligner BITTREX. Tag et kig på BitYard.com, paxful.com, KuCoin.com, ProBit.com, Bitpanda.com eller Crypto.com.

BITTREX Black Friday-tilbud

Hvad er det første, du tænker på, når du hører Black Friday? De særlige tilbud, selvfølgelig. Og BITTREX er en af ​​de virksomheder, der lokker sine kunder med kampagnetilbud under denne særlige salgsbegivenhed. Normalt, under Black Friday, tilbyder BITTREX dig en procentuel reduktion af gebyret, samt forskellige rabatter, når du handler med specifikke kryptovalutaer.

BITTREX 11.11 Aftaler

Kom tilbage til forretningen og hold datoen. Den 11. november, også kendt som Double 11 eller Singles' Day-udsalget, fejrer virksomheder over hele verden dagen med det største salg med stil. Gå tilbage til BITTREX og se, om virksomheden forbereder noget til sine mest loyale kunder.

BITTREX Cyber ​​​​Monday-tilbud

Cyber ​​​​Monday er endnu en stor salgsbegivenhed, som alle venter spændt på i løbet af året. Hos BITTREX kan du få mindst 10% rabat på mange tjenester under Cyber ​​​​Monday-begivenheden.

BITTREX juletilbud

Oplys lykke og overrask dine kære med en unik og original julegave. Eller hvorfor ikke forkæle dig selv med en fed julegave? Gå over til BITTREX i december for eksklusive ferietilbud til kryptovaluta. Du kan få et gavekort fra din foretrukne kryptobørs til en god pris, eller du kan låse op for store rabatter på specifikke kryptovalutaer.

BITTREX mobilapp

Forbliv forbundet. Download den officielle BITTREX-mobilapp nu, tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder, for at handle på farten og tage din sikkerhed og fleksibilitet til et andet niveau. Du kan købe, sælge eller handle din foretrukne krypto når som helst og hvor som helst lige fra din smartphone. Du vil have adgang til alle funktionerne og funktionerne i desktopversionen, men denne gang er de perfekt designet til mobilbrugere.

De mest populære kryptovalutaer handlet på BITTREX

Nogle af de mest populære kryptovalutaer, der handles på BITTREX, er som følger

 

Hvor kan du skrive din Bittrex-henvisningskode?

Når du første gang tilmelder dig Bittrex, vil du finde en tekst Indtast en henvisningskode (valgfrit) under feltet, hvor du skal indtaste din adgangskode. Hvis du klikker på teksten, kommer der en boks frem, hvor du manuelt kan indtaste referencekoden ved hjælp af tastaturet eller du kan indsætte den, hvis du har valgt funktionen kopier og indsæt.

Kan jeg overføre penge til Bittrex fra et Mastercard/Visa-kort?

Ja, du kan overføre penge fra dit Mastercard eller Visa-kort til din Bittrex-konto. Log ind på din egen Bittrex-konto og vælg fanen Beholdninger i hovedmenuen. Vælg derefter Indbetal med betalings- eller kreditkort i kolonnen. Indtast det beløb, du ønsker at overføre til din konto, samt de nødvendige kortoplysninger. Du skal indtaste personlige oplysninger såsom fuldt juridisk navn, kontonummer, adresse osv. Marker feltet, der siger, at du accepterer alle vilkår og betingelser og privatlivspolitikken. Fortsæt derefter med alle trinene for at afslutte din transaktion. Bemærk venligst, at du muligvis skal gennemgå verifikationen af ​​din banks 3DSecure-portal. Når din overførsel er godkendt, vil du finde status for din ordre i afsnittet Indskud.

Kan jeg overføre penge til Bittrex fra PayPal?

I øjeblikket kan du ikke overføre penge fra din PayPal-konto til din Bittrex-konto.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024

Tips til at spare penge på BITTREX provisioner

Hvis du vil spare penge på BITTREX gebyrer, bør du handle flere kryptovalutaer. Jo mere du handler, jo mindre bliver din provision. Med Bittrex Credit Reward-programmet kan du også tjene kommissionsfrie handler, som vil hjælpe dig i mange handler. Og glem ikke, at Bittrex Global har nul gebyrer for indskud.

Andre lignende butikker