RAY-BAN Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseRAY-BAN.com promo: 40% rabat recept linser22 Kan
kuponTag 20% salgsfremmende kode på RAY-BAN.com vælg stilarter07 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Ray-Ban sælger

Ray-Ban er et mærke af solbriller og briller, der begyndte i 1937 med de første solbriller kendt som aviator fra Baush & Lombs hånd, som år senere gik over i hænderne på det italienske mærke Luxottica Group.
Ray-Ban er et internationalt anerkendt brand for sit brede udvalg af solbriller og briller, som er tilgængelige for hele familien.

Blandt de produkter, der sælges af Ray-Ban, er solbriller i versioner som polariseret, krom og overgange, der har aviator, rund, walker, sekskantet, firkantet, master, blandt andre, ud over dets briller, der er tilgængelige til blå-ultraviolet lysfilter, kan alle tilgængelige linser tilpasses sammen med recept.

Hvordan sender Ray-Ban ordrer?

Ray-Ban sender ordrer gennem kurerlogistikfirmaer som DHL og UPS.

Hvilke rabatter tilbyder Ray-Ban?

De rabatter, der tilbydes af Ray-Ban, er:

50% rabat på receptpligtige briller

30% rabat på smarte briller

30% rabat på det andet par

Betalingsmetoder på Ray-Ban

Betalingsmetoder, der accepteres på Ray-Ban, inkluderer kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover samt via PayPal, Apple Pay, After Pay og Klarna.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter til Ray-Ban?

Leveringstiden for produkter bestilt fra Ray-Ban kan variere afhængigt af det produkt, der er valgt i købet, da receptpligtige produkter kan tage op til 8 arbejdsdage, nogle produkter har levering samme dag.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Ray-Ban

De rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Ray-Ban, er
15% rabat tilgængelig på udvalgte produkter ved hjælp af koden PU15FDCBG.

Ray-Ban kundeservice

Den tilgængelige kundeservice på Ray-Ban kan være via en kontaktformular eller ved at ringe til 8555922237.

Fordele ved at bruge en Ray-Ban kupon

Der er en række fordele, som kunderne har, når de bruger en rabatkupon til at købe produkter i Ray-Ban, der nævner som hovedbesparelser, de får, når de anvender den til din betaling, hvilket kan generere en anden fordel ved at kunne tage et andet produkt.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Ray-Ban?

For at returnere et produkt bestilt fra Ray-Ban har kunderne en periode på 45 arbejdsdage til at starte processen, som de skal logge ind på deres konto og generere returetiketten, som skal fastgøres til emballagen, hvor produkterne sendes.

Eksklusiv kupon til nye købere på Ray-Ban

Nye købere af Ray-Ban kan foretage køb og drage fordel af kuponkampagner, som dette har til rådighed.

Ray-Ban på sociale netværk

Fra Ray-Ban's sociale netværk kan kunderne finde alle de nye solbriller og brillemodeller, der er tilgængelige, sammen med rabatkampagner og kuponer.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Ray-Ban til sine kunder

Den maksimale rabat, som Ray-Ban tilbyder sine købere, svarer til en rabat på 50% udelukkende for udvalgte produkter.

Ray-Ban-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For dem, der abonnerer på Ray-Ban-nyhedsbrevet, vil de være i stand til at holde sig ajour med nyhedsbreve, der underretter dem om eksklusive kampagner, tilbud og rabatter samt nye lanceringer.

Butikker svarende til Ray-Ban

Butikker svarende til Ray-Ban, som kunderne kan besøge og finde lignende produkter, er blandt andet Oakley.com, Marcolin.com, Persol.com.

Ray-Ban Black Friday-kuponer

Til Black Friday-salgsferien forbereder Ray-Ban for sine kunder et eksklusivt udvalg af store og gode rabatter, der er tilgængelige for at spare, når du køber solbriller eller optiske linser, hvor du kan finde op til 75% med en ekstra rabat i slutningen af købet på 10%, kampagner, der kun er tilgængelige for denne dag.

Ray-Ban Kuponer til 11.11

I Ray-Ban andre tilgængelige rabatter er dem fra 11.11, der er i november måned og dato, hvor der er utrolige kampagner på deres produkter, som kan blandes i deres solbriller og optiske briller 2 til prisen for 1, samt rabatter, der når op til 50% og kuponer fra 3%.

Ray-Ban-kuponer til Cyber Monday

For mærket Ray-Ban er den vigtigste salgsferie for butikken Cyber Monday-rabatterne, og for denne dag til online shopping er der rabatter, der kan nå op til 85% tilgængelige sammen med kuponer, der er op til 15%.

Ray-Ban Julekuponer

I december måned fejres en af de mest specielle datoer i året, hvilket svarer til jul for denne måned har Ray-Ban for sine kunder tilbud og imponerende rabat for køb af specielle gaver med kampagner på op til 60% rabat på special, sammen med salgskuponer, der kan gå fra 5% og fremefter.

Ray-Ban mobilapplikation til IPhone og Android

Desværre har Ray-Ban ingen mobilapplikation tilgængelig.

Kendte mærker solgt på Ray-Ban

Ray-Ban sælger kun sine egne mærkevarer.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Ray-Ban.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos Ray-Ban

Ray-Ban har fantastiske kuponkampagner og rabatter til rådighed for deres forskellige produkter, så du kan spare på din shopping.

Ray-Ban.com Kuponer

Andre lignende butikker