ETSY Kuponer og promoveringskoder

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseSpar op til 50% forfremmelse på ETSY.com salg varer22 Kan
kuponETSY.com salgsfremmende kode: ekstra 5% rabat09 April
kuponNyd salgsfremmende kode på ETSY.com op til 35% rabat på udvalgte varer04 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Etsy sælger

Etsy er et fællesskab af mennesker, der arbejder på en uafhængig online markedsplads, hvis hovedformål er at relatere til deres kunder gennem deres produkter, idet dette er en online markedsplads, der drives af uafhængige brands, der skaber forandringer hos mennesker i forskellige dele af verden gennem kreativitet og fremmer succesfulde virksomheder samt arbejder for bæredygtighed og ansvarlighed.

Etsy sælger direkte mellem køber og sælger, så der er ingen lagerstyring, hvilket letter og giver sikker shopping gennem teknologi og gennem den nemme søgemaskine, hvor du kan finde produkter fra den mest vintage til den mest håndværksmæssige mode og trend.

Blandt de produkter, man kan finde på Etsy, er tøj og fodtøj til hele familien, smykker og accessories, håndtasker og punge, legetøj, bøger, pyntegenstande, samleobjekter, statuer, malerier, kunsthåndværk, opbevarings- og organisationsprodukter, boligprodukter til badeværelset, køkkenet og soveværelset, belysning og mange andre muligheder.

Hvordan sender Etsy ordrer?

Etsy-ordrer sendes via USPS.

Hvilke rabatter tilbyder Etsy?

Blandt de rabatter, der er tilgængelige på Etsy, kan kunderne finde nogle rabatter som f.eks:

65% rabat på smykker som f.eks. vedhæng.

70% rabat på portrætter

10% rabat på pyntegenstande, krus, puder osv.

25% rabat på kunsttryk

Betalingsmetoder på Etsy

Betalingsmetoder, der accepteres på Etsy, er Visa, MasterCard, Eurocard, Discover, JCB, American Express, Diners Club, Carte Bleue samt PayPal, iDeal, Sofort, Apple Pay, Google Pay, Klarna og kort udstedt af Etsy.

Hvor lang tid tager det at levere de produkter, der er bestilt fra Etsy?

Leveringstiden for produkter bestilt på Etsy anslås til at tage ca. 7 arbejdsdage.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Etsy

De rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Etsy, er:

15% rabat på udvalgte produkter ved hjælp af koden PLANTIT.

20% ekstra rabat på udvalgte produkter med koden GET2OFF.

10% rabat på udvalgte produkter ved brug af koden OLY10

Etsy kundeservice

Kundeservice på Etsy er tilgængelig via en online chat eller kontaktformular, men for dette skal kunderne oprette en konto på platformen.

Fordele ved at bruge en Etsy-kupon

Blandt de mange fordele ved at bruge en rabatkupon på Etsy har kunderne mulighed for at spare ved at anvende dem til betaling af de købte produkter, denne besparelse giver dem mulighed for at bære andre produkter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Etsy?

For at returnere et produkt, der er købt på Etsy, sker dette gennem sælgeren og køberen, for dette skal kunden logge ind på din konto og anmode om hjælp til købet gennem købshistorikken, som skal forvente et svar og de trin, der skal følges.

Eksklusiv kupon til nye købere i Etsy

Nye Etsy-kunder kan foretage køb af udvalgte produkter ved at drage fordel af alle de kuponer, som butikken har på købstidspunktet.

Etsy i sociale netværk

Fra Etsy's sociale netværk kan kunderne finde alle de nyheder, der er tilgængelige fra butikken, fra deres kuponer, rabatter og tilgængelige tilbud samt nye produkter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat tilbudt af Etsy til sine købere

Den maksimale rabat, der er tilgængelig fra Etsy, er 70% rabat på udvalgte produkter.

Etsy-kupon til abonnement på nyhedsbrev

For dem, der abonnerer på Etsy-nyhedsbrevet, kan du holde dig ajour med alle de seneste nyheder gennem nyhedsbrevsmeddelelserne, hvor du vil modtage dine rabatter, eksklusive tilbud og tilgængelige kuponer.

Butikker svarende til Etsy

Butikker, der ligner Etsy, som kunderne kan besøge, er Vinted.co.uk, Zazzle.co.uk, som tilbyder lignende produkter.

Etsy Black Friday-kuponer

Etsys Black Friday-rabatter er tilgængelige den fjerde fredag i november, og i løbet af salgsferien kan du finde store rabatter, der kan være op til 75% på udvalgte produkter ud over deres kuponer fra 5%.

Etsy-kuponer til 11/11

En anden af de rabatter, der er tilgængelige i november måned, er 11.11-rabatterne, og på denne dag tilbyder Etsy kampagner og meget gode rabatter på op til 65%, hvor du også kan finde yderligere kuponer fra 3%.

Etsy-kuponer til Cyber Monday

Etsy har de bedste rabatter til rådighed for Cyber Monday-salgsferien, der fejres mandagen efter Black Friday-ferien, og for denne dag er rabatter på op til 80% rabat tilgængelige med en ekstra 10% rabatkupon ved kassen.

Etsy julekuponer

I december måned er der julerabatter, og i denne måned tilbyder Etsy god værdi og overkommelige tilbud samt rabatter på nogle produkter op til 55% rabat med kuponer, der kan være så meget som 20% rabat.

Etsy mobilapp til IPhone og Android

Etsy tilbyder mobilapplikationer til iPhone og Android, hvor dine kunder kan købe produkter.

Kendte mærker sælges på Etsy

De produkter, der er tilgængelige på Etsy, er fra uafhængige sælgere.

 

 

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
ETSY.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Etsy

Særlige kampagner og kuponer på Etsy kan findes på salgsferier, der er tilgængelige hele året, hvilket giver kunderne mulighed for at spare penge, når de handler

ETSY.com Kuponer

Andre lignende butikker