Antonioli Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseFå 50% rabat på Antonioli.eu31 januar
kupon10% rabat med denne ANTONIOLI kupon på din første ordre!30 december
kupon20% ANTONIOLI kupon: Spar nu 20% på FW19 SALG Poster02 februar

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Antonioli Anmeldelse

Butikken er værdsat af sine kunder som et rigtigt indkøbscenter med luksusprodukter af tøj og fodtøj til mænd og kvinder. Dette er det sted, der giver dig en effektiv købsoplevelse gennem hastighed og kvalitet. Butikken fokuserer på produkter til specielle begivenheder med et elegant touch. Her kan du dog også finde en bred vifte af afslappede produkter, fra jeans, t-shirts, til sneakers og endda rygsække. Antonioli-produkter er internationalt værdsatte og deltager i mange modepræsentationer i verdenshovedstæder. Derudover strømlines indkøbsprocessen gennem den mobile applikation, som giver dig mulighed for at købe produkter overalt og når som helst. For at undgå vanskeligheder er der et teknisk supportteam, der vil være tilgængeligt i non-stop-systemet til at hjælpe dig i købsprocessen eller til at besvare spørgsmål.

Nyttige oplysninger om Antonioli

Produkterne transporteres internationalt og skal betale et transportgebyr på 20 euro. Ordrer, hvis samlede værdi når 500 euro, modtager dog gratis forsendelse. Leveringstiden beregnes i henhold til destinationslandet og varer i gennemsnit 5 dage. Virksomhedens returpolitik accepterer returnering af produkterne inden for 14 dage efter modtagelse af produkterne. Betaling kan udelukkende foretages online uden mulighed for at betale kontant i et refusionssystem. Butikken garanterer komplet sikkerhed og sikkerhed i processen med at give. Du kan bruge debet- eller kreditkortvisum, MasterCard, American Express og M Maestro. Du kan også betale med bankoverførsel, Sofort Banking, PayPal og AliPay.

Info om, hvordan du bruger en Antonioli kuponkode

En Antonioli-kuponkode har en bestemt gyldighedsperiode, der ikke kan forlænges, og som kun kan bruges én gang. Dette kan indtastes i sektionen Kontoprofil eller på siden med ordreafslutning.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker