Antonioli Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponANTONIOLI salgsfremmende kode: Gem 20%24 september
ForfremmelseAntonioli.eu kampagne: 15% rabat første ordre nyhedsbrev13 juni
ForfremmelseAntonioli.eu gratis forsendelse Rabat ordre over EUR20013 juni
kuponSalgsfremmende kode på Antonioli.com: 15% rabat på hele siden20 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Antonioli sælger Danmark

Antonioli er en side dedikeret til detailsalg af luksustøj og tilbehør, til både kvinder og mænd, lavet af de bedste designere verden over, nogle af dem som: Balenciaga, Burberry, Balmain, Loewe, Serre Marino, blandt mange andre . Her kan du hurtigt og nemt finde enhver artikel, du leder efter, da Antonioli har en række kategorier på sin hjemmeside, der vil hjælpe med at forenkle din søgning, kan du starte med at vælge mellem pladsen til kvinder eller mænd efter behov. i de to muligheder vil du finde underkategorier såsom: designere, her vil du have en liste fra (A) til (Z), med navnene på de mest anerkendte og eksklusive mærker i verden, efterfulgt af dette er pladsen til tøj, med en række forskellige modeller og stilarter til den lejlighed, du har brug for, derudover får du en hel række af luksustilbehør såsom: briller, handsker, hatte, ringe, tørklæder, ure, halskæder, bl.a. matche din stil.
Der er også kategorien sko, med en uendelighed af modeller og farver, lavet med de fineste og mest eksklusive materialer for at tilfredsstille alle sine kunders behov, til gengæld tilbyder butikken dig plads til tasker eller punge, med elegante designs og af typer såsom: håndtasker, til rejser, skuldertasker, fanny packs og af enhver type til dit outfitt.

Hvordan Antonioli sender ordrer til Danmark

Antonioli sender til alle dele af verden, og gør det gennem kurerfirmaet: DHL EXPRESS, den estimerede leveringstid er 1 til 3 hverdage for forsendelser inden for det italienske territorium eller inden for EU, men for forsendelser uden for det europæiske Union, estimeres en leveringstid på op til 5 hverdage. Eksportomkostningerne for adresser inden for Italien vil være € 8, og for resten af ​​de europæiske lande vil det være € 20, men forsendelsesomkostningerne vil variere, hvis ordren vil blive leveret til lande uden for Europa, denne hjemmeside har alle oplysninger om forsendelsesomkostninger ved at indtaste forsendelses- og leveringsmuligheden.

Hvilke rabatter tilbyder Antonioli Danmark?

Denne platform har et område dedikeret til salg, her kan du søge i et bredt katalog af varer i alle kategorier tilbudt af butikken med rabatter på op til 50% på normalprisen.

Betalingsmetoder hos Antonioli Danmark

Denne butik giver dig mulighed for at foretage dine betalinger via kredit- og debetkort såsom: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS OG MAESTRO, du kan også gøre det ved bankoverførsler eller ved at bruge dine PayPal- eller Alipay-konti, så længe de er verificeret.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra Antonioli i Danmark?

I Antonioli kan ordrer variere afhængigt af destinationen, blandt hvilke de er for Italien mellem 1 og 2 hverdage, for EU varierer det mellem 2 og 3 hverdage, og dem, der er rettet til resten af ​​verden, kan tage fra 4 til 5 hverdage. Det er nødvendigt at informere om, at de kan variere afhængigt af toldinspektioner samt vejrforhold.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på Antonioli Danmark

I øjeblikket i Anonioli får du rabatter og rabatter på 50% i alle kategorier og fra alle tilgængelige designere, samt størrelser, størrelser og farver.

 • Op til 30% rabat på dametøj
 • Kupon med 10% rabat på alle varer
 • 20% kampagnekode Antonioli til alt
 • 10% EKSTRA rabat ved første ordre
 • Op til 70% rabat i sektionen OUTLET Antonioli
 • Antonioli kupon 15% rabat på næste ordre

Antonioli Danmark Kundeservice

I Antonioli for at kontakte kundeservice kan du vælge flere muligheder, en af ​​dem kan være telefonisk på +39 0236561860, fra mandag til fredag ​​fra 10:00 til 19:00 og på lørdage fra 11:00 kl. 19:00, andre muligheder du har er via en e-mail til kundeservice@Antonioli.eu eller hvis du foretrækker via Skype til customerservices.Antonioli

Fordele ved at bruge en Antonioli kupon i Danmark

At købe på Antonioli gennem kuponer er fordelagtigt for dets købere, da du kan købe varer i mængder, der bruger mindre end du forventer, har mulighed for at medbringe en række forskellige stilarter, og du kan gøre det for mænd og kvinder, hvis du foretrækker det.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til Antonioli fra Danmark?

På Antonioli skal du først kontakte kundeservice og anmode om dit autorisationsnummer for returneringen, efterfulgt af dette vil du modtage en e-mail og instruktionerne til at følge, hvilket du skal gøre inden for en periode på højst 14 dage fungerer siden leveringen af ​​din ordre, denne skal være i original stand; De må ikke bruges eller ændres, du kan kun returnere ordren for ændring af farve, størrelse eller refundering.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

I øjeblikket vil du ikke finde kuponer fra dens platform, du kan få en række forskellige rabatter såvel som kampagnerabatter i alle dens kategorier og dens designere. På visse tidspunkter af året kan du drage fordel af en rabatkupon på 15 % til nye købere af denne butik.

Antonioli Danmark på sociale medier

Antonioli tilbyder ikke kuponer på deres sociale netværk, du kan kun få relevant og interessant information om deres produkter, såvel som deres priser og deres historier. Selvom du ikke har kuponer i dag, kan du stadig finde de seneste kampagnetilbud på disse sociale netværk:

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af Antonioli for købere i Danmark

I Antonioli kan du udover de udsalg, det tilbyder, få en maksimal rabat på 50% på alle varer til både damer og herrer.

Antonioli Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

I Antonioli kan du modtage nyhedsbreve, samt information om eksklusive kollektioner, samt tilbud og sæsonudsalg, også om deres særlige begivenheder.

Lignende butikker til Antonioli

Der er forskellige typer butikker, som du kan besøge, hvis du ikke kan finde det, du leder efter på Antonioli, du kan også kigge efter lignende tilbud, eller hvis du foretrækker det, kan du kombinere udseende, disse butikker, du kan se, er farfetch.com , luisaviaroma.com og cettire.com

Antonioli Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Hvert år på Black Friday har Antonioli superrabatter! I år kan du nyde op til 70 % rabat på tusindvis af tøj og tilbehør + en kupon med yderligere 15 % rabat.

Kupon til Antonioli Danmark for 11.11

Arrangementet 11.11 er ikke et af årets vigtigste rabatbegivenheder for denne luksusmodebutik, men i år har du de sædvanlige kampagner: 10% rabat til nye kunder og op til 30% rabat i specialkategorien!

Salgsfremmende kuponer fra Antonioli Danmark til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen, hvor Black Friday-rabatterne fortsætter. Dette år, som du allerede er brugt med: op til 15% rabat baseret på Antonioli kuponen og op til 70% i den særlige kategori af rabatter til disse begivenheder.

Antonioli Danmark Kuponer til jul

I julen kan du give dig selv en gave fra Antonioli eller du kan tilbyde dine kære luksusprodukter herfra. Priserne på luksusvarer kommer med superrabatter: op til 70% i den særlige kategori af rabatter og en ekstra kampagnekupon på 20% Antonioli

Antonioli mobilapplikation til iPhone og Android

Antonioli har ikke en mobilapplikation, du kan kun nyde dets produkter via Facebook, Instagram og via dens online platform.

Berømte mærker sælges i butikken Antonioli

I Antonioli kan du finde for mænd og kvinder fra tøj, fodtøj, accessories, tasker af de mest berømte designere, blandt hvilke vi kan nævne er Alexander McQueen, Chloe, Fendi, Givenchy, Versace, Burberry, Balmain, Balenciaga, Guidi, Jacquemus , Jimmy Choo, Nike, Moncler, blandt andre, som du kan se ved at besøge deres platform.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på Antonioli?

I Antonioli skal du, når du har valgt de produkter, du vil tage, gå til din indkøbskurv for at fortsætte med din betaling, hvor der kommer en boks frem, hvor du skal anvende din kuponkode, som du skal bruge.

Kan jeg betale på Antonioli med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres i Antonioli, findes den gennem din behørigt verificerede PayPal-konto, men i Antonioli forbeholder de sig retten til at behandle din ordre via PayPal, så længe din pakke sendes til den samme adresse, som er registreret.

Tilbyder Antonioli gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket laver Antonioli gratis forsendelse gennem logistikfirma som DHL Express World.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024

Kampagner og særlige kuponer på Antonioli Danmark

Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage. Nogle af disse kampagnekoder er stadig tilgængelige i dag, så du kan prøve dem lige nu.

 • Op til 30% rabat på dametøj
 • Kupon med 10% rabat på alle varer
 • 20% kampagnekode Antonioli til alt
 • 10% EKSTRA rabat ved første ordre
 • Op til 70% rabat i sektionen OUTLET Antonioli
 • Antonioli kupon 15% rabat på næste ordre

Andre lignende butikker