BrownsFashion Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseDesigner tasker på udsalg01 februar
ForfremmelseNye poster på brownsfashion.com31 januar
ForfremmelseLuksus-ure på brownsfashion.com08 februar
kuponBROWNSFASHION promo kode til gratis fragt03 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Browns Fashion Anmeldelse

Produktkategorierne inkluderer tøj og tilbehør, der er velegnet til både specielle og elegante begivenheder samt produkter til afslappet stil, der er egnede til hverdagen. Kvaliteten af ​​produkterne sikres både af anmeldelser, som andre tilfredse kunder har efterladt, men især ved navnene på de luksusmærker, der markedsføres i butikken, og som garanterer kvalitet og originalitet. Bare et par af disse mærker er Adidas, Fendi, Fila, Gucci, Alexander McQueen, Balmain, Balenciaga, Calvin Klein, Champion, Comme Des Garcons, Converse, Moncler, Moschino, Diesel, Dolce & Gabbana, New Balance, Reebook, Vans, Saint Laurent og mange andre. Kategorierne inkluderer beklædnings- og fodtøjsprodukter til alle sæsoner, men også sportstilbehør, tasker og rygsække, hatte, eksterne batterier, bærbare højttalere, telefonhylster, bøger, parfumer samt en bred vifte af smykker, ure og solbriller.

Nyttig information om Browns Fashion

Du kan bestille dine yndlingsprodukter ved at vælge en af ​​de 2 leveringsmetoder, der er tilgængelige, lavet af det specialiserede hurtigkurerfirma, DHL. Standardleveringen vil således nå dig inden for 5-7 arbejdsdage, og for dette bliver du nødt til at betale et gebyr på 15 euro, hvis den samlede ordre overstiger værdien af ​​200 euro. Hvis den samlede ordre er mindre end 200 euro, vil leveringsgebyret være 10 euro. Hurtig levering sker på 2-4 arbejdsdage og kræver betaling af et transportgebyr på 20 euro. Produkterne kan returneres gratis inden for 14 dage efter modtagelse af produkterne. For internationale leverancer accepteres Visa, MasterCard, American Express, Delta, Visa Electron og PayPal metoder.

Info om, hvordan du bruger en Browns Fashion kuponkode

Anvendelse af en Browns Fashion-kuponkode kan udføres i kun nogle få enkle trin ved at kopiere kampagnekoden og indtaste den i det specielt udpegede rum, som du kan finde på siden med ordreafslutningen. Hvis kuponen er gyldig, anvendes rabatværdien automatisk, og den endelige ordrepris vises.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker