SVMoscow Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTag 10% rabatkode til SVMOSCOW.com første ordre05 juli
kuponSVMOSCOW.com kampagnekode: 30% rabat19 juli
kuponTag 30% rabatkode til SVMOSCOW.com 22 juni
kuponSVMOSCOW.com 10% rabatkode første ordre + gratis forsendelse21 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad SVMOSCOW sælger Danmark

Det er en af ​​de første skjulte garderobebutikker i Rusland. De præsenterer kollektioner af avantgardemærker, der ændrede modehistorien, såsom: Ann Demeulemeester og Maison Margiela står sammen med Comme des Garcons og Yohji Yamamoto. Disse blandes konstant med topmoderne luksusmærker som Balenciaga, Jil Sander, The Row og streetwear fra Fear of God, Midnight Studios og Pigalle. Denne butik har japanske mærker, der er berømte for deres mere end begrænsede distribution: Undercover, Hender Scheme, Readymade, Mastermind World og visvim. Deres udvalg omfatter begrænsede stykker, der er vist på iD og Dazed & Confused, og det vigtigste til garderobe.

Hvordan SVMOSCOW sender ordrer til Danmark

SVMOSCOW leverer overalt i verden med ekspresbudtjenester DHL, TNT og UPS. Kun betalte ordrer kan sendes til udlandet. Omkostninger ved ordrelevering: 2800 rubler for ordrer op til 70.000 rubler, gratis for ordrer på 70.000 rubler. Du kan betale for ordren online med kort eller via PayPal; Leveringstid i Europa er 1-2 hverdage, i USA, Asien og Australien: 2-4 hverdage og i andre regioner i verden: 4-5 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder SVMOSCOW Danmark?

De har i øjeblikket et særligt udsalgstilbud, der starter den 1. juni, du kan købe hele udsalgskategorien med yderligere 20% rabat. Brug en kampagnekode ved kassen for at få rabatten. Dette tilbud kan ikke kombineres med nogen SVMOSCOW kampagnekode.

Betalingsmetoder hos SVMOSCOW Danmark

På tidspunktet for levering i Moskva og St. Petersborg, kan ordren betales på forskellige måder kan være kontant til kureren ved modtagelse af ordren; Med kreditkort i receptionen accepterer vi Visa, MasterCard, MIR; eller med kreditkort via PayPals betalingssystem. På den anden side levering i Rusland, kan ordren betales på flere måder: Kontant ved modtagelse (efterkrav); Med kreditkort via PayPal-betalingssystemet; og ved bankoverførsel.

Hjemmesiden er forbundet med internetkøbet af CloudPayments, og du kan betale for produkterne med Visa, MasterCard, Maestro og MIR kreditkort. Efter bekræftelse af det valgte produkt, åbnes et sikkert vindue med betalingssiden til CloudPayments-behandlingscenteret, hvor du skal indtaste dine bankkortoplysninger. Når den er færdig, vil den fortælle dig vellykket betaling, en elektronisk check sendes til køberens e-mail, bekræfter betalingen og en unik identifikator. Betalingsstatus kan også spores uafhængigt ved hjælp af online betalingssøgningstjeneste.

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra SVMOSCOW i Danmark?

I SVMOSCOW sendes alle ordrer af DhL, som tilbyder standardforsendelse mellem 2 og 10 hverdage, leveringer sker kun fra mandag til fredag ​​mellem 9:00 og 17:00

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på SVMOSCOW Danmark

I øjeblikket kan du få 25% rabat i alle dens kategorier gennem koden 25extra.

10% kupon for nyhedsbrevsabonnement
Kampagnekode med 10% rabat til nye købere
Gratis forsendelse på ordrer over $500
10% rabat på kampagnekode til alt
Op til 70% rabat på udvalgte produkter
10% kupon for den første ordre afgivet i dag

SVMOSCOW Danmark Kundeservice

Blandt de muligheder, som SVMOSCOW har for at kommunikere med kundeservice, er en af ​​dem via en telefonlinje +7 495 215 5351; samt at sende en mail fra deres hjemmeside, hvor du skal placere emnet og de vil tage kontakt hurtigst muligt.

Fordele ved at bruge en SVMOSCOW kupon i Danmark

For elskere af god påklædning er fordelene uendelige, da de kan få eksklusive outfits fra de mest berømte designere, da de kan erhverve en række varer i alle deres kategorier.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til SVMOSCOW fra Danmark?

I SVMOSCOW for at foretage returnering, er det første du skal gøre at oprette forbindelse til kundeservice ved hjælp af en e-mail, hvor du skal anmode om returneringen, hvor de vil informere dig om de trin, du skal følge, udover at modtage en etiket, som du skal medtages i returneringen, skal dette ske inden for en frist på højst 14 hverdage fra modtagelsen. Det skal bemærkes, at varerne skal være ubrugte uden at være vasket og i original emballage samt originale etiketter.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder modtager de tilgængelige kuponer, de finder, såvel som deres rabatter og rabatter.

SVMOSCOW Danmark på sociale medier

I SVMOSCOW tilbyder den på sine sociale netværk udover relevant information om sine produkter, du kan også få 50% rabat ved at anvende koden SVMOSCOW.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af SVMOSCOW for købere i Danmark

Blandt de mange forskellige rabatter, som du kan få hos SVMOSCOW, kan du se en maksimal rabat på 50% på en lang række af deres artikler, mærker og designere.

SVMOSCOW Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på SVMOSCOW kan du modtage information om dets produkter, samt de kampagner, det indeholder, og dets sæsonbestemte salg.

Lignende butikker til SVMOSCOW

Der er butikker, der ligner SVMOSCOW, hvor du kan få lignende produkter, som du kan lave dine outfits og dine yndlingsoutfits med, du kan også tjekke deres forsendelsestider eller deres tilgængelige rabatter. Nogle af disse butikker, du kan besøge, er FARFETCH , ENDCLOTHING, LUISAVIAROMA, CETTIRE og SSENSE.

SVMOSCOW Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Til BLACK FRIDAY har SVMOSCOW udarbejdet en række vigtige rabatter til sine brugere i Danmark: kuponer på 10% og produkter nedsat med op til 60% af startprisen.

Kupon til SVMOSCOW Danmark for 11.11

11.11 er en normal dag hos SVMOSCOW, hvor rabatterne er 10% i henhold til SVMOSCOW kampagnekuponen og rabatter på op til 50% hos SVMOSCOW OUTLET.

Salgsfremmende kuponer fra SVMOSCOW Danmark til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er netop startet med en kupongenaktivering sidste fredag, da det var Black Friday-rabatbegivenheden: 10% rabat gennem SVMOSCOW Cyber ​​​​Monday-kuponen og rabattilbud på op til 60%
 

SVMOSCOW Danmark Kuponer til jul

En uge før jul begynder kampagnerne i denne butik med luksusprodukter: op til 70 % rabat i OUTLET-kategorien og kuponer på 10 %, 15 % og 20 % på produkter, der endnu ikke er med i andre kampagner.

SVMOSCOW mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har SVMOSCOW ikke en mobilapplikation tilgængelig til download.

Berømte mærker sælges i SVMOSCOW-butikken

På SVMOSCOW kan du finde følgende mærker såsom Hender Scheme, Mykita, Vetementes, Comme des Garcons, Isaac Selam, Raf Simons, Rosa Maria, Maison Margiela, Yhoji Yamamoto, Saint Michael, Jil Sander, Awge, Ann Demeulemeester, Innerraum , Doublet , Guidi, 99% IS, Fear of God, Kuboraum, Undercover, Golden Goose, Balenciaga, Backyoto, Enfants Riches Deprimes, Readymade.

 

 

Tilbyder SVMOSCOW gratis fragt til Danmark?

I SVMOSCOW kan du nyde at modtage køb af dine produkter gennem gratis forsendelse, men for dette skal du foretage et køb svarende til eller større end $ 399.

Kan jeg betale hos SVMOSCOW med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres af SVMOSCOW, er dem, der er lavet via PayPals digitale platform på en nem, sikker og pålidelig måde, en anden betalingsmetode er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, JCB, American Express.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i SVMOSCOW?

For at skrive en rabatkupon i SVMOSCOW skal du vælge de produkter du ønsker at købe, når du har valgt skal du gå til din indkøbskurv hvor du starter betalingsprocessen, her finder du en boks hvor du skal inkludere kuponnummer du ønsker Ansøg.

Sidst opdateret: I dag
12 April 2024
SVMoscow Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på SVMOSCOW Danmark

Denne online butik med luksusprodukter har en række kampagnekuponer og tilbud til rådighed for kunder i Danmark. Nogle af dem er kortvarige i kun et par timer.

10 % kupon for nyhedsbrevsabonnement
Kampagnekode med 10% rabat til nye købere
Gratis forsendelse på ordrer over $500
10% rabat på kampagnekode til alt
Op til 70% rabat på udvalgte produkter
10% kupon for den første ordre afgivet i dag

SVMoscow Kuponer

Andre lignende butikker