SSENSE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponLuksus mode på ssense.com25 April
kupon50% rabat på din bestilling ved hjælp af rabatkode26 April
ForfremmelseNye ankomster mænd på ssense.com10 marts
ForfremmelseGratis forsendelse på ssense.com07 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

SSENSE Gennemgang

Denne online butik er en af ​​de få måder, hvorpå du kan være i besiddelse af luksusprodukter til meget lave priser. Dette er naturligvis muligt ved at kombinere en Ssense-kuponkode med de tilgængelige tilbud på webstedet, som du kan finde når som helst. En fordel ved denne butik er, at den sælger både tøjprodukter, fodtøj og tilbehør af sit eget mærke, men også produkter af verdenskendte modehuse. Blandt dem er de bedst kendte Balenciaga, Balmain, Alexander Wang, Alexander McQueen, Calvin Klein, Burberry, Adidas, Acne Studios, Comme des Cargons, Chlose, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, Docle & Gabbana, Reebok, Nike, Stella McCartney, Valentino, Versace, Victoria Beckham og mange andre.

Nyttige oplysninger om SSENSE

Online-butikken tilbyder levering af alle sine produkter internationalt gennem sikre og hurtige transportmetoder. Det har en ventetid på 3 til 5 arbejdsdage med garanti for, at dette tidsinterval ikke bliver deponeret. Leveringsomkostningerne kræver betaling af en tillægsafgift på 20 euro. Hvis din ordre imidlertid når minimumstærsklen på 250 euro, modtager du gratis forsendelse. Butikens returpolitik accepterer returnering af produkterne inden for 14 dage efter modtagelse af ordren.
Accepterede betalingsmetoder foretages udelukkende online uden mulighed for at betale i et refusionssystem. Accepterede kredit- eller betalingskort er dem, der er udstedt af Visa, MasterCard, American Express og PayPal, der har mulighed for at betale via PayPal-konti.

Info om, hvordan man bruger en SSENSE kuponkode

Du kan få en Ssense-kuponkode direkte via online-butiksplatformen, som automatisk tilføjer de salgsfremmende koder, der er tilgængelige på din kundekonto. Herfra skal du blot sørge for, at de ikke overskrider udløbsdatoen. Når du derefter ønsker at placere en ordre, når du vælger betalingsmetode, har du muligheden for at vælge en eller flere af de tilgængelige kuponkoder på kontoen.

 

Sidst opdateret: I dag
16 Kan 2021

Andre lignende butikker