Savannahs Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKuponkode til Savannahs.com: 15% rabat10 juli
kuponTag ekstra 10% rabatkode til Savannahs.com 21 juli
kuponSavannahs.com 10% kampagnekode05 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad SAVANNAHS sælger Danmark

SAVANNAHS sigter mod at levere til sine kunder en passion for stil, luksus og iøjnefaldende, SAVANNAHS blev grundlagt af SAVANNAHS Blom, i Stockholm for omkring 10 år siden med det formål at levere til sine kunder, at kunsten at klæde sig begynder med skoene, og hvis det er fra de bedste og fremragende internationale designere.

SAVANNAHS har tilgængelige blændende designs med exceptionelle stykker, udformet med kvalitet
Blandt de kendte mærker, du kan få på SAVANNAHS, er Alaїa, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Gianvito Rossi, Givenchy, Manolo Blahnik, Salvatore Ferragamo.

SAVANNAHS sælger støvler, ankelstøvler, brudesko, aftensko, lejligheder, muldyr, hjemmesko, sandaler, hjemmesko, håndtasker, skuldertasker, tophåndtag, clutches, crossbody-tasker, clutches og minitasker, bæltetilbehør, smykker såsom øreringe , fodlænke, armbånd, pung, kortholder.

Hvordan SAVANNAHS sender til Danmark

SAVANNAHS leverer sine produkter gennem kurerfirmaer som DHL, FedEx og Ups, og disse har en estimeret leveringstid på mellem 2 og 12 hverdage, disse tider kan variere afhængigt af det land, hvor produktet er henvendt.

Hvilke rabatter tilbyder SAVANNAHS Danmark?

SAVANNAHS tilbyder sine kunder en rabatkategori, hvor du kan få spektakulære sko med deres tilgængelige rabatter, der kan variere fra 20% til 70% tilgængelige.

Betalingsmetoder hos SAVANNAHS Danmark

På SAVANNAHS kan du betale for dine køb via de vigtigste kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover, en anden måde er via PayPals digitale platform.

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra SAVANNAHS til Danmark?

Hos SAVANNAHS sendes dine ordrer via DHL, Ups og FedEx, og de har en estimeret leveringstid afhængigt af deres destination, som kan være for Europa fra 2 til 7 hverdage, for Asien fra 3 til 10 dage. Afrika 5 til 12 hverdage for Oceanien 4 til 10 hverdage, for Nordamerika og Sydamerika 3 til 8 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på SAVANNAHS Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige SAVANNAHS-kampagnetilbud og kuponer:

Op til 70 % rabat på aktuelle SAVANNAHS-kampagnetilbud
SAVANNAHS kupon 20% rabat
Kampagnekode SAVANNAHS 10% rabat
15% rabatkupon SAVANNAHS

SAVANNAHS Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice hos SAVANNAHS kan du gøre det ved at ringe til nummeret +46858097070 eller ved at sende en e-mail til info@SAVANNAHS En anden mulighed er at sende en e-mail ved hjælp af en formular fra deres side, hvor du skal udfylde en række af data.

Fordele ved at bruge en SAVANNAHS kupon i Danmark

Der er mange fordele, du får, når du handler på SAVANNAHS, den største fordel er, at du sparer, når du anvender dine rabatkuponer, hvor du kan købe mere, end du forestiller dig, en anden fordel er, at du fører varer fra de mest fremragende berømte mærker og du kan få til enhver lejlighed eller øjeblik.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra SAVANNAHS fra Danmark?

For at foretage en returnering hos SAVANNAHS har du en frist på 10 hverdage efter modtagelse af ordren, hertil skal du indtaste http://SAVANNAHS.returnscenter.com/, hvor du skal indtaste de ønskede oplysninger såsom ordre og adresse her skal du vælge de produkter du ønsker at returnere og din årsag, også den transport du ønsker at returnere med, herefter vil du modtage en mail med bekræftelse på din returnering og de følgende trin du skal følge, skal du tage højde for at Varer skal være ubrugte, med tags og dustbag, samt den brune æske den er modtaget i og etiketter påsat.

Eksklusiv SAVANNAHS kupon til nye købere i Danmark

Ved at registrere dig på siden modtager du en SAVANNAHS rabatkupon, som du kan bruge på din første ordre.

SAVANNAHS Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af SAVANNAHS for købere i Danmark

Blandt det brede udvalg af rabatter, som du kan få hos SAVANNAHS, kan du indtil videre nyde en maksimal rabat på 70% på deres produkter.

SAVANNAHS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet kan du holde dig opdateret og modtage eksklusiv information om dets begivenheder og tilbud, samt de seneste nyheder fra dine yndlingsmærker. Du vil også modtage en rabatkupon fra SAVANNAHS, som kan bruges på den første ordre, og som giver dig en betydelig rabat på din ordre med luksusmodeprodukter fra verdenskendte mærker.

Butikker, der ligner SAVANNAHS

Der er et bredt udvalg af butikker som SAVANNAHS, som du kan besøge og tjekke deres produkter, hvor du kan sammenligne deres priser, forsendelsesomkostninger og endda rabatter, blandt andre, det kan være nogle af disse butikker som Camper.com, Giuseppezanotti.com, Sorel.com, er blot nogle af dem, du kan se.

SAVANNAHS Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Hos SAVANNAHS til Black Friday har de utrolige rabatter på deres produkter, som du kan finde mellem 75% og 80% tilgængelige, udover dette kan du nyde utrolige kuponer mellem 5% og 10% tilgængelige.

Kupon til SAVANNAHS Danmark for 11.11

11.11-rabatterne hos SAVANNAHS har utrolige kampagner, som du kan kombinere med deres tilgængelige rabatter, som du kan nyde fra 30 % til 40 %. 

SAVANNAHS Danmark Cyber ​​​​Monday salgsfremmende kuponer

Til dagen med Cyber ​​​​Monday-rabatter udarbejder SAVANNAHS uovertrufne megarabatter fra 70%, så dets kunder kan nyde at købe deres produkter online, udover dette kan du få rabatkuponer på 10% tilgængelige. 

SAVANNAHS Danmark Kuponer til jul

Under julerabatterne har SAVANNAHS rigtig gode rabatter til rådighed, som kan være op til 55%, udover dette kan du benytte dig af tilbud og rabatter.

SAVANNAHS mobilapplikation til iPhone og Android

Der er i øjeblikket ingen download til mobilapplikationen

Berømte mærker sælges i SAVANNAHS butik

Blandt de kendte mærker, du kan få på SAVANNAHS, er Alaїa, Alexander McQueen, Christian Louboutin, Gianvito Rossi, Givenchy, Manolo Blahnik, Salvatore Ferragamo.

 

 

Tilbyder SAVANNAHS gratis fragt til Danmark?

Hos SAVANNAHS tilbyder de gratis forsendelse som en standardmetode, men den har prioriterede forsendelsespriser, som kan variere afhængigt af det land, hvor det vil blive leveret.

Kan jeg betale hos SAVANNAHS med PayPal?

SAVANNAHS tilbyder sine kunder muligheden for at foretage deres betalinger via PayPals digitale platform, såvel som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos SAVANNAHS?

SAVANNAHS har en boks til rådighed for sine kunder øverst til højre på siden, i denne boks skal kunden skrive den rabatkupon de ønsker at bruge i deres køb. Dette trin vil blive gjort, når du har valgt de produkter, du vil tage.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Savannahs Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos SAVANNAHS Danmark

Vil du holde dig opdateret om de seneste kuponer og kampagnetilbud fra SAVANNAHS? Nedenfor er en liste over de seneste:

Op til 70 % rabat på aktuelle SAVANNAHS-kampagnetilbud
SAVANNAHS kupon 20% rabat
Kampagnekode SAVANNAHS 10% rabat
15% rabatkupon SAVANNAHS
SAVANNAHS kupon til gratis forsendelse

Savannahs Kuponer

Andre lignende butikker