Kidsroom Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon10% rabatkode til buggies på KidsRoom.com02 juni
kuponTag Lotte 15 rabatkode Bestil over Lotte 300 til KidsRoom.com12 Kan
kuponTag $ 5 promo kode til KidsRoom.com26 Kan

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad KIDSROOM sælger Danmark

Med mere end 19 år på KIDSROOM-markedet, som pionerer på onlinemarkedet i børnesektoren, er det en del af mødres drømme, da du blandt dets funktioner finder råd fra uddannet personale til køb af høj kvalitet produkter.og moderne, som alle de forældre søger for at give velvære til de mindste i huset og give trivsel og tryghed til både deres store og små kunder.

Derfor finder du i KIDSROOM alt, hvad du har brug for til din baby, såsom mad, bæreseler, rejsesenge, autostole, klapvogne, flasker, varmeapparater, sterilisatorer, hagesmække, badelegetøj, pædagogisk, træ, tøjdyr, puslespil Det bedste af det hele er, at du kan lokalisere dem efter alder. Ud over dette kan du få produkterne efter eget valg efter mærke som Avent, Nuk, Braun, Chicco, Ergobaby, Swandoo.

Hvordan KIDSROOM sender til Danmark

KIDSROOM sender til mere end 80 lande internationalt, hvoraf de anvendte forsendelsesmetoder er DHL eller DPD, og ​​når produktet er afsendt, vil du modtage en e-mail, hvor du finder et sporingsnummer, hvorfra du kan spore dine produkter

Hvilke rabatter tilbyder KIDSROOM Danmark?

I KIDSROOM finder du en salgssektion, hvor du kan få produkterne efter kategorier, samt efter mærke og pris, hvor du finder en bred vifte af rabatter, hvoraf vi kan nævne nogle, såsom 48%, 24%, 33 % eller 7 % og mange andre.

Betalingsmetoder hos KIDSROOM Danmark

Blandt de betalingsmetoder, som KIDSROOM tilbyder, er debet- eller kreditkort som Jcb, Union Pay, Visa, MasterCard, AliPay, American Express, samt gennem WebChatPay og gennem din PayPal-konto, der er behørigt verificeret.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra KIDSROOM i Danmark?

I KIDSROOM kan leveringstiderne variere afhængigt af den leverandør du vælger på betalingstidspunktet, samt destinationen som produktet sendes til, men som en estimeret tid kan du finde for Tyskland omkring 2 hverdage, for EU mellem 3 og 5 hverdage, for lande uden for EU kan det variere fra 15 til 30 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på KIDSROOM Danmark

I øjeblikket er disse de seneste rabattilbud og kampagnekoder til KIDSROOM-butikken

15% rabatkode for ordrer over €350
€10 kuponkode for ordrer over €250
5% kuponkode KIDSROOM
50 € rabatkode til autostole
20% rabat på AVENT produkter
Op til 30 % rabat på kampagnetilbud

KIDSROOM Danmark kundeservice

For at kontakte kundeservice på KIDSROOM kan du gøre det på den måde, der passer dig bedst, blandt dem kan du finde en telefonlinje ved at ringe +49 36958533800, fra mandag til fredag ​​fra 08:00 til 17:00, eller hvis du foretrækker det gennem en Live Chat, eller også ved at udfylde en formular fra din side.

Fordele ved at bruge en KIDSROOM kupon i Danmark

At få rabatkuponer, der skal bruges i KIDSROOM har store fordele, da du kan købe en række produkter til en lavere pris, og det bedste ved dette er, at du kan forkæle de små i huset med det brede udvalg af varer, som du kan tage fra mad, legetøj blandt andet.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra KIDSROOM fra Danmark?

For at foretage en returnering skal du kontakte kundeservice, hvor de vil specificere de trin, der skal følges for processen, udover at kommentere på etiketten som produktet skal have når det returneres, dette skal ske inden for en periode på 14 hverdage .

 

Eksklusiv kupon KIDSROOM til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde en rabatkupon på 10 euro for den første ordre placeret i onlinebutikken KIDSROOM

KIDSROOM Danmark på sociale netværk

I øjeblikket på de sociale netværk af KIDSROOM kan du kun få information af interesse om deres produkter.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af KIDSROOM for købere i Danmark

Den maksimale rabat, der tilbydes af en KIDSROOM kupon, er 30 % af startprisen.

KIDSROOM Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på KIDSROOM kan du blive informeret om dets begivenheder, kampagner og tilbud samt modtage nyhedsbreve om dets produkter. En rabatkupon på 10 euro ankommer umiddelbart efter tilmelding til nyhedsbrevet.

Butikker, der ligner KIDSROOM

Der er en bred vifte af butikker, der ligner KIDSROOM, hvor du kan finde produkter fra kendte designere, du kan også tjekke deres forsendelsesomkostninger eller tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker er Alexandalexa.com, Childrensalon.com, Carters. com, Bambinifashion.com
        

KIDSROOM Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For KIDSROOM svarer rabatterne for Black Friday-sæsonen til en af ​​de travleste og travleste salgshelligdage i løbet af året, da KIDSROOM for disse datoer tilbyder særlige rabatter, der kan anvendes på op til 75 % på deres produkter, i på samme måde kan du også finde nogle ekstra salgskuponer på op til 5 %.

Kupon til KIDSROOM Danmark for 11.11

Singles Day eller 11.11-rabatterne fejres i november måned den 11., og til denne udsalgsferie på KIDSROOM tilbyder de nogle kampagner, hvor du kan tage 3x2, eller du kan også nyde deres rabatter, der gælder for denne dag på 56% rabatter.

KIDSROOM Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter til KIDSROOM er meget vigtige, da KIDSROOM i denne ferie ikke kun giver en række rabatter, du kan også nyde deres særlige tilbud og udsalg, rabatterne for denne dag kan være op til 65% tilgængelige, denne udsalgsferie kan nydes mandagen efter Black Friday.

 

KIDSROOM Danmark Kuponer til jul

Til julerabatter tilbyder KIDSROOM, til fordel for sine kunder, muligheden for at medbringe en række forskellige produkter på grund af udsalg og rabatter på op til 40% rabat, der er tilgængelige på nogle mærker og nogle produkter.

KIDSROOM mobilapp til iPhone og Android

I øjeblikket har KIDSROOM ikke en tilgængelig mobilapp.

Berømte mærker sælges i KIDSROOM butikken

Det er nogle af de kendte mærker, du kan få hos KIDSROOM Anais, AeroSleep, Alvi, Babymoov, Babysen Beaba, Braun, Chicco, Childhome, Concord, Cybex, Doona, Ergobaby, Easywaljer, Geuther, Haba, Inglesina, Maxi-Cosi , Medela, Nuk, Peg Perego, Puky, Quinny, Rexaro, Samsonite, Sebamed, Sterntaler, Teifoc, 4moms, Bambino, Britax Romer, Aden+, Mio, Traumeland, Swandoo, Snuz, Baby Jogger, Uppababy, Micuna, Wishbone, Reer, Odenwalder, BabyNest, Nomi, Leo et Lea, Fabelab.

 

 

Tilbyder KIDSROOM gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket laver KIDSROOM kun gratis forsendelser til Tyskland, men for at nyde gratis levering skal du foretage et køb svarende til eller større end €100.

Kan jeg betale hos KIDSROOM med PayPal?

I KIDSROOM kan du betale for dine køb gennem PayPals digitale platform på en sikker og pålidelig måde, andre betalingsalternativer er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, JCB, Union Pay eller gennem AliPay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i KIDSROOM?

For at skrive en rabatkupon i KIDSROOM er det første du skal gøre at vælge de produkter du vil tage, herefter skal du gå til din indkøbskurv for at betale for dit køb, her finder du en boks i det centrale venstre del af siden, hvor du skal inkludere det kuponnummer, du ønsker at ansøge.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Rabatkoder KidsRoom

Særlige kampagner og kuponer hos KIDSROOM Danmark

Forskellige kampagnetilbud til KIDSROOM har været og er stadig tilgængelige i de seneste uger. Disse er de mest populære Kidsroom.com kuponer

15% rabatkode for ordrer over €350
€10 kuponkode for ordrer over €250
5% kuponkode KIDSROOM
50 € rabatkode til autostole
20% rabat på AVENT produkter
Op til 30 % rabat på kampagnetilbud

KidsRoom Kuponer

Andre lignende butikker