Reiss Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseForfremmelse på REISS.com: 20% udvalgte kjoler26 juni
ForfremmelseREISS.com 15% rabat første ordre nyhedsbrev30 Kan
ForfremmelseKupon på REISS.com: gratis forsendelse ordre over USD35022 Kan
ForfremmelseFremme til REISS.com: 15% rabat første ordre nyhedsbrev sin up10 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad REISS sælger Danmark

REISS blev født i 1971 af David REISS, som altid har etableret en etik i design og skabelse af tøj og tilbehør til mænd og kvinder, og konstant viser sin kreativitet, kvalitet, innovation og originalitet i hvert af sine produkter. , som har fået ham til at etablere sig som en respekteret og fremragende forretningsmand i modeverdenen. På grund af alt dette får REISS besøg af berømtheder som berømtheder, influencers, Hollywood-stjerner og medlemmer af kongefamilien, som leder efter stil, trendy mode og kvalitet.

REISS sælger festbeklædning til mænd og kvinder, fritidstøj, bryllupstøj, kashmirprodukter, inklusive tøj såsom kjoler, strik, frakker, jakker, toppe, bluser, skjorter, sweatshirts, bukser, jumpsuits, nederdele, badetøj, undertøj, sokker , sko, sneakers, støvler, hæle, sandaler, ankelstøvler, cross body-tasker, skuldertasker, muleposer, clutches, tilbehør, bælter, tørklæder, hatte, handsker, solbriller, manchetknapper, lommetørklæder, slips

Hvordan REISS sender til Danmark

REISS til levering af sine produkter bruger forskellige logistik-kurerfirmaer, heriblandt Hermes til leveringer i Storbritannien og Europa, som har en estimeret tid mellem 3 til 5 hverdage, og til internationale leverancer til resten af ​​verden Den er lavet gennem FedEx, som har en anslået leveringstid på 5 til 7 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder REISS Danmark?

REISS har tilgængelige for sine kunder forskellige måder at nyde sine tilgængelige rabatter på, en af ​​dem er ved at abonnere på dets nyhedsbrev, hvor du kan finde 10% rabat, en anden måde er ved at besøge dens udsalgskategori, hvor du finder rabatter på dets produkter som kan nå op til 60 % til rådighed.

Betalingsmetoder hos REISS Danmark

I REISS for at betale, skal du først vælge dine produkter, derefter gå til din indkøbskurv, hvor du skal udføre denne betalingsproces, som det er tilladt at gøre via debet- og kreditkort som Maestro, Visa Electron, Visa , MasterCard, American Express eller gennem digitale betalingstegnebøger såsom PayPal, Apple Pay og Clear Pay, sidstnævnte kun for køb fra Storbritannien, et andet alternativ er gennem REISS-gavekort.


Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra REISS i Danmark?

Hos REISS bliver dine ordrer leveret via DHL, og den estimerede leveringstid for Storbritannien er mellem 2 og 3 hverdage, levering næste dag, og for internationale ordrer er leveringstiden mellem 3 og 4 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på REISS Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige REISS kampagnetilbud og kuponer:

10 % kampagnekode REISS for den første ordre
Op til 60 % rabat med REISS kampagnetilbud
10 % REISS-kupon til nyhedsbrevsabonnement
REISS kupon 10% rabat på alt
Få 15 % rabat nu med en kupon REISS
20 % besparelse med en kampagnekode fra REISS

REISS Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret +442074739633, eller gennem en online chat eller via Facebook Messenger eller gennem en kontaktformular fra deres side.

Fordele ved at bruge en REISS kupon i Danmark

En af de vigtigste fordele, du har, når du anvender dine rabatkuponer, er, hvor meget du sparer, når du foretager dine køb, hvilket giver dig mulighed for at købe flere mærkevarer.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REISS fra Danmark?

For at lave en retur har du en frist på 28 hverdage, hertil skal du udfylde returformularen vedlagt den modtagne faktura, som du skal indsætte i pakken, derefter skal du kontakte DHL for at aftale afhentningen. En anden mulighed er returnering direkte til butikken.

Eksklusiv REISS kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde de rabatter, du har til rådighed, samt 10%-gaven, når du tilmelder dig.

REISS Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af REISS for købere i Danmark

Blandt det brede udvalg af rabatter, som REISS tilbyder, kan du få varer, der har en maksimal rabat på 75 %.

REISS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig deres nyhedsbreve kan du modtage informationsbulletiner om deres eksklusive tilbud og nye kollektioner, samt modtage 10% rabat på dit første køb.

Butikker svarende til REISS

Hvis du foretrækker det, kan du besøge nogle butikker, der ligner REISS, hvor du kan få nye produkter, som du kan lave kombinationer med, du kan også se deres rabatter og tilbud eller deres forsendelser, det er nogle af disse butikker Ganni.com, Pixiemarket. com , Rvca.com.

REISS Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterne til REISS er de vigtigste, da der for denne dag leveres meget innovative rabatter, som du kan få mellem 70% og 75% på nogle af deres produkter.

Kupon til REISS Danmark for 11.11

Rabatterne fra 11.11 hos REISS tilbyder deres kunder meget gode rabatter og kampagner, så deres kunder nyder at bære deres produkter, og de kan også få rabatter på op til 50 %  

REISS Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For REISS er Cyber ​​​​Monday-rabatterne meget betydelige, da der leveres enorme rabatter på denne dag, som kan være op til 75%, desuden kan de nyde en rabatkupon på op til 10%.

REISS Danmark Kuponer til jul

Til jul tilbyder REISS vidunderlige rabatter til glæde for sine kunder, når de foretager køb af deres yndlingsprodukter, og for dette kan de finde rabatter på op til 45%, samt udsalg og tilbud.

REISS mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har REISS ikke en mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i REISS butikken

Hos REISS svarer alle tilgængelige produkter til dets eget mærke.

 

 

Tilbyder REISS gratis fragt til Danmark?

REISS tilbyder gratis forsendelse, så længe dit køb er over $300, hvis det er mindre, kan forsendelsesomkostningerne være 25%.

Kan jeg betale hos REISS med PayPal?

I REISS. Du kan annullere dine køb via PayPal, såvel som via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, en anden mulighed er gennem Apple, Clearpay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos REISS?

I REISS skal du for at skrive rabatkuponen gå til din indkøbspose, hvor du øverst til venstre på siden finder en boks, hvor du skal medtage det kuponnummer, du ønsker at anvende.

Sidst opdateret: I dag
21 juli 2024
Reiss Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos REISS Danmark

I REISS butikken kan du få en ekstra rabat, hvis du bruger rabatkuponer og aktuelle kampagnetilbud. Nedenfor er en oversigt over de seneste salgsfremmende koder fra REISS:

10 % kampagnekode REISS for den første ordre
Op til 60 % rabat med REISS kampagnetilbud
10 % REISS-kupon til nyhedsbrevsabonnement
REISS kupon 10% rabat på alt
Få 15 % rabat nu med en kupon REISS
20 % besparelse med en kampagnekode fra REISS

Reiss Kuponer

Andre lignende butikker