StellarInfo Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseGratis datagendannelse software kun på stellarinfo.com08 februar
kupon10% STELLARINFO Promo Kode for at Alle Data Recovery Software22 januar
ForfremmelseSpar nu 50% for Stellar_Data Recovery Premium08 januar
kupon55% STELLARINFO rabat kode til Stjernernes Outlook Toolkit09 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Stellarinfo Anmeldelse

Applikationen tillader ikke kun at gendanne permanent slettede filer fra en enhed, men tilbyder også konverteringer til utilgængelige OST-filer, som omdanner dem til PST-komponenter, som kan importeres til Outlook. Hele SQL-databaser kan repareres for at hente tabeller, indeks osv. Andre elementer, der kan gendannes, er e-mails, kontakter, kalenderdata, billeder, videofiler, lydfiler. Applikationen er også tilgængelig til filgendannelse på mobile platforme, både for iPhone og Android. Kvaliteten af ​​de tjenester, som applikationen tilbyder, kan genkendes gennem de virksomheder, der har valgt denne software, herunder: Google, Amazon, FedEx, Coca-Cola, Microsoft, Dell og mange flere.

Nyttige oplysninger om Stellarinfo

Som med ethvert digitalt produkt, der er tilgængeligt via downloadmetoder og ikke ved at installere det i et fysisk format, såsom en CD, behøver du ikke at betale ekstra gebyrer, f.eks. Forsendelse. Når betalingen er valideret, vil produktet være tilgængeligt til øjeblikkelig download, enten via applikationssiden eller via e-mail. Du kan betale via sikre og effektive online betalingsmetoder via Visa, MasterCard, Maestro, American Express, iDeal, GiroPay, JCB, Diners Club, Nordea, bankoverførsel og PayPal-konto. Få fordel af specialiseret support til eventuelle forespørgsler i 24/5-systemet. Du har også en pengene-tilbage-garanti inden for 30 dage efter købet.

Info om, hvordan du bruger en StellarInfo kuponkode

Stellarinfo har et ekstra felt i købsprocessen, hvor du kan indtaste kuponkoden, hvorefter den bliver valideret, og rabatten trækkes fra den endelige købspris.

 

Sidst opdateret: I dag
17 januar 2021

Andre lignende butikker