Air Asia Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponOp til 50% rabat for AirAsia.com08 september
kuponVaccineret gæst kuponkode: 10% rabat på AirAsia.com15 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 Hvad sælger AIRASIA Danmark

AIRASIA er et flyselskab grundlagt i 2001, som startede som en drøm og en satsning på 5 mand, som havde målet og missionen om at kunne opbygge et brand, der kunne flyve, hvilket på det tidspunkt ikke var let, men med vedholdenhed, drøm og gæld kom det foran og er blevet katalogiseret som et af flyselskaberne med lave priser og et utroligt ry for at gøre det umulige muligt.

AIRASIA har i dag med mere end 20 år på markedet og med hjælp fra Tony Fernandes, Datuk Kamarudin, Aziz Bakar, Conor McCarthy og Datuk Pahamin Rajab vovet sig ud i at skrive historie ved at ændre og innovere rejser og satse på en drøm hinsides skyerne .

AIRASIA tilbyder sine kunder et museum i Malaysia, som udstiller hele dets historie med det formål at vise dets begyndelse, såvel som dets arv, og som har været dets støtte i alle disse år, dette museum har mere end 3000 samlingsgenstande.

AIRASIA tilbyder sine kunder service til fly, hotel og fly plus hotelreservationer.
 

Hvordan laver jeg en reservation på AIRASIA?

Billetter eller elektroniske billetter leveret af AIRASIA laves via en e-mail til din e-mail, som du blev registreret med.

Hvilke rabatter tilbyder AIRASIA Danmark?

AIRASIA har i øjeblikket forskellige kuponer tilgængelige i sine tjenester, blandt hvilke du kan få mellem 30%, 50% og op til 70%.

Betalingsmetoder hos AIRASIA Danmark

AIRASIA accepterer forskellige betalingsmetoder, som kan variere afhængigt af oprindelsesland, hvorfra betalingen foretages, blandt andet dem, der er foretaget via større kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, JCB, andre. Mulighederne er gennem Union Betal, PayPal, Alipay, WeChat, Wellnet, Bannet, Dragonpay.
  

Hvor lang tid tager det, før reservationen foretaget på AIRASIA ankommer?

Hos AIRASIA kan den tid, det kan tage for e-mailen med din billet at nå din e-mail, tage omkring 45 minutter, tid, hvor behandlingen og bekræftelsen af ​​din betaling kan udføres.

 Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på AIRASIA Danmark

Nogle AIRASIA-kampagnetilbud og rabatkuponer er i øjeblikket tilgængelige:

Op til 50 % rabat på det aktuelle AIRASIA kampagnetilbud
20% rabat på overnatning, hvis du flyver med AIRASIA
Helligdage: fly + fly med yderligere 10 % rabat hos AIRASIA
20% rabat på mad, hvis du bestiller i forvejen

AIRASIA Danmark kundeservice

For at kontakte kundeservice på AIRASIA kan dine kunder gøre det gennem en online chat, der er tilgængelig 24/7, samt ved at sende en e-mail til tmsupport@AIRASIA.

Fordele ved at bruge en AIRASIA kupon i Danmark

Ved at bruge rabatkuponerne leveret af AIRASIA til sine kunder, opnår de fordelen ved at kunne spare på deres køb på tidspunktet for betalingen, hvilket kan give dem en ny fordel ved at kunne tilføje en dag mere kl. hotellet eller vælg andre af dets tjenester.

Kan jeg annullere eller ændre min AIRASIA reservation?

I AIRASIA for at foretage ændringer eller annulleringer i reservationen af ​​sine tjenester, kan dets kunder gøre det fra deres konto i Mine reservationer, kunden skal huske på, at enhver ændring eller annullering kan generere et ekstra gebyr, en anden mulighed er fra din rejsebureau eller gennem kundeservice.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder i AIRASIA kan nyde at bruge de kuponer, som det har til rådighed for alle sine nye kunder.

AIRASIA Danmark i sociale netværk

Her tilbyder vi dig en liste over de mest populære sociale netværk, hvor du kan finde information om AIRASIA

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af AIRASIA for købere i Danmark

Som maksimal rabat tilbyder AIRASIA en rabat på 70% tilgængelig.

AIRASIA Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på AIRASIA kan dine kunder nyde de mest relevante nyheder gennem informationsbulletiner med eksklusive kampagner, tilbud og mere.

Online bookingportaler svarende til AIRASIA

Der er en række butikker, der ligner AIRASIA på markedet, hvor kunderne kan besøge og søge efter lignende tjenester, som det tilbyder, som de kan sammenligne deres tilbud og deres tilgængelige priser med, såvel som deres destinationer, nogle af disse butikker kan være: KLM.com, Vueling.com, IBERIA.com, EMIRATES.com, FlyDubai.com, LOT.com
                                                          

AIRASIA Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

AIRASIA tilbyder sine kunder en række forskellige rabatter på deres tjenester, som kan være op til 75%, med yderligere kuponer, der kan være fra 10%.

 Kupon til AIRASIA Danmark for 11.11

Til singlersdagsrabatten hos AIRASIA leverer den vidunderlige kampagner, der er tilgængelige i dens mange forskellige tjenester, der leveres op til 2x1, eller hvis du foretrækker det, gør brug af dens rabatter, der kan nå op på 57%.

 AIRASIA Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

En af de vigtigste dage for AIRASIA er dagen for Cyber ​​​​Monday-rabatter, da dens kunder på denne dato kan finde kampagner med rabatter fra 70% med yderligere kuponer fra 20% tilgængelige.
 

 AIRASIA Danmark Kuponer til jul

I december måned har AIRASIA nogle dage tilgængelige utrolige tilbud og rabatter på et eksklusivt udvalg af dets tjenester, såvel som vidunderlige rabatter, der kan nå op på 50%.

AIRASIA mobilapplikation til iPhone og Android

AIRASIA har en mobilapplikation tilgængelig til iPhone og Android, hvorfra kunder kan bekræfte deres reservationer såvel som deres billetter.

Hvad er de populære destinationer, der promoveres af AIRASIA?

Australien, Bangladesh, Brunei, Cambodja, Kina, Hongkong, Indien, Indonesien, Japan, Laos, Malaysia, Filippinerne, Singapore, Sydkorea, Sri Lanka, Taiwan, Thailand og Vietnam er de lande AIRASIA flyver til.

 

 

Tilbyder AIRASIA gratis reservationer?

I AIRASIA sendes billetterne, der leveres til dets tjenester, gratis via en e-mail til e-mailadressen.

Kan jeg betale i AIRASIA med PayPal?

I AIRASIA fra nogle lande accepteres betaling via PayPals digitale platform.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i AIRASIA?

AIRASIA tilbyder en boks til at skrive rabatkuponen, når du søger efter din ønskede service.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
airasia Rabatkoder

 Kampagner og særlige kuponer hos AIRASIA Danmark

AIRASIA kampagnetilbud og kuponer ændres med jævne mellemrum. Her, i de nederste rækker, har du en liste over de seneste kampagnekoder, der giver dig en ekstra rabat på AIRASIA-portalen for at få den bedste pris:

Op til 50 % rabat på det aktuelle AIRASIA kampagnetilbud
20% rabat på overnatning, hvis du flyver med AIRASIA
Helligdage: fly + fly med yderligere 10 % rabat hos AIRASIA
20% rabat på mad, hvis du bestiller i forvejen

airasia Kuponer

Andre lignende butikker