Calvin Klein Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseCalvinKlein.com promo: gratis forsendelse ordre over EUR7518 august
ForfremmelseCalvinKlein.com kupon: op til 50% rabat salgsartikler19 august
kuponCalvinKlein.com 30% kampagnekode på hele siden25 august

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad CALVINKLEIN sælger Danmark

CALVINKLEIN er et internationalt mærke, som i sine kunder symboliserer dristige og forførende mennesker, som også inspirerer til idealer, da det er et internationalt anerkendt brand, det blev grundlagt i 1968 af den person, der bærer samme navn CALVINKLEIN, som har vist kvalitetsprodukter og imponerende designs.

Hos CALVINKLEIN kan du finde produkter til kvinder, mænd og børn, og blandt produkterne, der sælges, er frakker, bluser, skjorter, nederdele, sportstøj, bukser, jeans, frakker, sweatshirts, jakker, t-shirts, bluser, trusser, BH'er, kjoler, sokker, pyjamas, undertøj, badedragter, sko, sandaler, lejligheder, hjemmesko, tilbehør såsom punge, punge, hatte, rygsække og mange flere muligheder, som du kan få, når du besøger deres online eller fysiske butik.

Hvordan CALVINKLEIN sender til Danmark

I CALVINKLEIN sendes dine produkter gennem kurerfirmaet UPS, og disse har en estimeret tid på, at dine ordrer når deres destination i en periode på 1 til 14 hverdage, denne tid er for leveringer i USA, for leveringer internationale, skal det være placeret i butikken i hvert land.

Hvilke rabatter tilbyder CALVINKLEIN Danmark?

CALVINKLEIN har en salgskategori, hvor du kan få en bred vifte af produkter med anvendte rabatter, som du kan få anvendt mellem 30%, 40% og 50% rabat, som du kan nyde godt af.

Betalingsmetoder hos CALVINKLEIN Danmark

Blandt de betalinger, der accepteres på CALVINKLEIN, er dem, der foretages via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express samt via PayPal.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra CALVINKLEIN til Danmark?

Hos CALVINKLEIN sendes dine ordrer gennem UPS kurerfirmaet, og det anslåede tidspunkt er, før dine ordrer når deres destination i en periode på 1 til 14 hverdage, denne tid er for leveringer i USA, for internationale leveringer skal placeret i butikken i hvert land.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på CALVINKLEIN Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige CALVINKLEIN kampagnetilbud og kuponer:

20% kuponkode fra CALVINKLEIN
10% CALVINKLEIN kampagnekode gyldig, hvis du er studerende
Giveaway: Brug $100 eller mere og få en gratis flaske CK-vand
Kupon: Ekstra 30 % rabat på CALVINKLEIN-produkter, der allerede er til salg
Ekstra 15% CALVINKLEIN kampagnekode til medlemmer

CALVINKLEIN Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret 8665130513, en anden mulighed er at gøre det direkte fra deres online chat.

Fordele ved at bruge en CALVINKLEIN kupon i Danmark

Brug af rabatkuponerne hos CALVINKLEIN har en lang række fordele, blandt andet kan vi nævne, at det mest relevante er, hvor meget du sparer, når du anvender dine rabatkuponer, hvilket giver dig mulighed for at opnå en anden fordel, som svarer til, at du kan tage flere produkter fra, hvad du troede, i betragtning af at du fører produkter fra et eksklusivt anerkendt mærke, så du kan købe varer til hele familien, fra den mindste til den største.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CALVINKLEIN fra Danmark?

For at lave en returnering har du en frist på 90 hverdage efter modtagelse af din ordre, til dette skal du generere en returlabel fra din side med din email og dit ordrenummer, her skal du følge alle instruktionerne for processen.

Eksklusiv CALVINKLEIN kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder hos CALVINKLEIN kan nyde en kupon, der giver 10 % rabat.

CALVINKLEIN Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af CALVINKLEIN for købere i Danmark

Blandt det brede udvalg af rabatter, som CALVINKLEIN har tilgængelig i øjeblikket, kan du nyde op til en maksimal rabat på op til 75 % på nogle af dets produkter.

CALVINKLEIN Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig CALVINKLEIN nyhedsbrevet får du CK medlemskab, der tilbyder en kampagnekode med 15% rabat.

Butikker, der ligner CALVINKLEIN

Der er andre butikker, der ligner CALVINKLEIN, hvor du kan finde visse varer, som du kan lave kombinationer med efter eget valg, hvis du foretrækker det, kan du også tjekke deres forsendelsesomkostninger eller rabatter, det er nogle af disse butikker Kenzo.com, Donnakaran. com, Armaniexchange.com

CALVINKLEIN Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Det berømte anerkendte mærke CALVINKLEIN tilbyder under Black Friday rabatter til sine brugere ekstraordinære rabatter på sine produkter, som kan være op til 80 %, foruden kuponer, der kan være op til 5 %.

Kupon til CALVINKLEIN Danmark for 11.11

Under rabatterne den 11.11. tilbyder CALVINKLEIN sine kunder utrolige og fantastiske rabatter på nogle af sine produkter, såvel som kampagner, som du kan nyde godt af sammen med sine rabatter på op til 45%.
  

CALVINKLEIN Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Et af de vigtigste berømte mærker såsom CALVINKLEIN giver sine kunder fantastiske rabatter under Cyber ​​​​Monday på nogle af sine produkter, som kan have særlige tilbud, disse rabatter kan opnås med op til 79%, disse særlige rabatter er eksklusive for deres kunder online shopping.

CALVINKLEIN Danmark Kuponer til jul

Til jul har CALVINKLEIN gode rabatter på nogle sæsonprodukter, disse rabatter kan findes op til 55%, samt rigtig gode tilbud og udsalg.
   

CALVINKLEIN mobilapp til iPhone og Android

CALVINKLEIN har i øjeblikket ikke en mobilapp.

Berømte mærker sælges i butikken CALVINKLEIN

Hos CALVINKLEIN svarer alle produkter til dit eget mærke og design.

 

Tilbyder CALVIN KLEIN gratis fragt til Danmark?

Det har i øjeblikket en gratis forsendelseskampagne, når du køber mere end 2 varer, ellers kan forsendelsesomkostningerne være fra $9,95 til $35.

Kan jeg betale hos CALVINKLEIN med PayPal?

Hos CALVINKLEIN kan du betale for dine køb gennem PayPals digitale platform, du har også andre muligheder såsom kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, Discover.

Hvor skal jeg skrive CALVIN KLEIN rabatkuponen?

Hos CALVINKLEIN, når du har valgt de produkter, du ønsker at købe, skal du gå til din indkøbspose, hvor du i midten til højre på siden finder en boks, hvor du skal medtage det kodenummer, du ønsker at ansøge.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
CalvinKlein Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer hos CALVINKLEIN Danmark

Vil du holde dig opdateret om de seneste kuponer og kampagnetilbud fra CALVINKLEIN? Nedenfor er en liste over de seneste:

20% kuponkode fra CALVINKLEIN
10% CALVINKLEIN kampagnekode gyldig, hvis du er studerende
Giveaway: Brug $100 eller mere og få en gratis flaske CK-vand
Kupon: Ekstra 30 % rabat på CALVINKLEIN-produkter, der allerede er til salg
Ekstra 15% CALVINKLEIN kampagnekode til medlemmer

CalvinKlein Kuponer

Andre lignende butikker