CoinSmart Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseCoinSmart.com USD20 rabatkode på hele siden04 oktober
ForfremmelseOp til USD20 kupon til CoinSmart.com Tilmeld dig20 oktober
ForfremmelseCoinSmart.com USD15 kampagnekode12 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er COINSMART

Med base i Toronto, Canada, blev COINSMART grundlagt i 2018 af Justin Hartzman og Jeremy Koven og er en af ​​de mest populære digitale valutahandelsvirksomheder. Det har kendt stor succes fra begyndelsen og er hurtigt blevet en pålidelig og betroet kryptovalutaplatform. Betragtet som den mest sikre og super nemme at bruge platform til online kryptohandel, er COINSMART velegnet ikke kun for erhvervsfolk, men også for begyndere. Hvis du tænker på at starte en ny virksomhed og ønsker at gøre det for at tjene penge og investere for din fremtid, så er COINSMART din destination for kryptovalutaernes verden, fordi det er praktisk med en hurtig registrerings- og verifikationsproces, en support team 27/7 kundesupport og skattehjælp, indbetaling af penge samme dag og meget mere. Desuden er COINSMART støttet af en registreret canadisk bank, der er i stand til at forhindre svindel ved at opdage falske adresser og så videre.

Sådan åbner du en konto hos COINSMART

For at åbne din egen konto hos COINSMART skal du gå til den officielle hjemmeside og være over 18 år. I øverste højre hjørne af startsiden finder du knappen Opret en konto. Klik på den for at åbne registreringssiden. Her skal du indtaste en gyldig e-mailadresse sammen med en stærk adgangskode, der skal indeholde mindst et tal, et stort og et lille bogstav, et specialtegn og mindst 8 tegn i alt. Vælg dit bopælsland, og marker afkrydsningsfeltet for at acceptere servicevilkårene og privatlivspolitikken. Tryk på Tilmeld-knappen. Nu skal du bestå en verifikationsproces. Tjek venligst din indbakke for din bekræftelseskode og indtast den i det påkrævede felt. Udfyld de tomme felter med dit fulde navn, fødselsdato og adresse. Bekræft alt dette og vent på godkendelse fra COINSMART. Når virksomheden har verificeret alt, kan du begynde at handle.

Sådan finansierer du din COINSMART-konto

COINSMART accepterer kun penge i kontoindehaverens navn. Hvis kontoindehaveren er en fælles bank, skal du give COINSMART et fælles kontoudtog. Log ind på din egen konto og gå til din tegnebogsside. Klik på fanen Fiat, og klik derefter på knappen Indbetaling. Indtast det beløb, du vil tilføje til din konto, og tryk på knappen Bekræft indbetalingsbeløb, udfyld alle felterne med dine personlige oplysninger for at finansiere din konto. Når pengene er sendt, vil de blive indsat på din COINSMART konto.

Sådan trækker du penge fra din COINSMART-konto

For at hæve penge fra Vælg din COINSMART-konto, skal du logge ind på din egen konto. Klik på Portfolio vandhanen øverst på siden. Gå til Fiat-fanen for at klikke på knappen Udtag lige under den valuta, du vil hæve. Vælg den mulighed, der passer dig bedst, fordi hver valuta er forskellig. Nogle accepterer den elektroniske overførsel, andre SEPA og andre bankoverførslen. Når dette er gjort, åbnes en ny side, hvor du skal indtaste det samlede beløb, samt nogle personlige oplysninger såsom fulde juridiske navn, adresse, kontonummer mv. Du skal også uploade et dokument for at bekræfte dit navn og kontooplysninger. Hvis du har gjort alt ovenstående, kan du nu trykke på knappen Bekræft udbetalingsbeløb. Nu skal du indtaste din 2FA-kode. Du modtager en e-mail, der indeholder linket Din udbetaling venter. Klik på linket for at få din endelige bekræftelse. Tryk på knappen Accepter for at afslutte din transaktion.

 Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos COINSMART

Hvis du følger vores enkle trin, åbner du din egen COINSMART-konto hurtigere, end du troede. Dybest set, når du har indsendt din registreringsformular, vil du blive bekræftet inden for få minutter, og du vil være i stand til at få adgang til dine penge samme dag, som du foretager en indbetaling.

Kampagnetilbud tilgængelige på COINSMART

I øjeblikket har COINSMART ikke en klassisk kampagnetilbudskategori. I stedet har den en SmartRewards-sektion, der fra tid til anden byder dig velkommen med forskellige frynsegoder. Du kan også få forskellige fordele, hvis du tilmelder dig det officielle affiliateprogram. Bliv partner i dag, og du vil tjene op til $50 for hver henvisning, der slutter sig til COINSMART. Eller tilmeld dig henvisningsprogrammet, og for hver ven eller familiemedlem, der kommer ind på COINSMART via dit henvisningslink, får du $15 CAD.

COINSMART kundeservice

Hvis du ikke har fundet et tilfredsstillende svar på FAQ-siden, kan du kontakte

kundesupportteamet, som er tilgængeligt 24/7 ved at indsende din anmodning via onlinekontaktformularen, e-maile support@COINSMART eller via chat på live.

Fordelene ved at bruge COINSMART

Hvad vil du sige om, at du kan tjene en formue blot ved at handle krypto på COINSMART på den sikreste og mest sikre måde? Du vil også få indskud samme dag, øjeblikkelig verifikation af nye konti, lave og endda nul gebyrer, adgang til GetSmart-hub, som vil låse op for en lang række læringsværktøjer og hjælpe dig med bedre at forstå kryptomarkedet. Ud over alt ovenstående vil du med COINSMART få flere finansieringsmetoder såsom Interac, SEPA, bankoverførsel eller elektroniske overførsler, muligheden for at følge alle dine operationer og adgang til SmartGuarantee-politikken. Det betyder, at alle kontanthævninger vil blive behandlet inden for 5 hverdage, alle kontobekræftelser og alle indbetalinger vil blive behandlet samme dag, som de modtages af COINSMART.

Sådan lukker du din COINSMART-konto

Hvis du er sikker på at lukke din COINSMART-konto, skal du sikre dig, at du har trukket alle dine valutaer, uanset om du er fiat eller crypto, fra din konto. Du kan nu sende en e-mail til support@COINSMART med emnet Kontolukning. I brødteksten i din e-mail skal du skrive årsagen til at lukke din konto og dine personlige data. Bemærk venligst, at du også kan lukke din konto ved at tale med en agent via Live Chat.

COINSMART kuponkode

På vores side finder du opdaterede og aktive kuponkoder til COINSMART. Tag et kig på, hvad vi har, og når du finder en kuponkode, der passer til dine behov, skal du blot klikke på knappen Se tilbud for at se de trin, du skal tage for at få din rabat.

COINSMART på sociale medier

Hold dig informeret. Tilmeld dig COINSMART cryptocurrency-fællesskabet på sociale medier og følg deres aktivitet på de mest populære kanaler som Instagram, Twitter, Facebook og LinkedIn for at få adgang til engagerende indhold, virksomhedsopdateringer eller forskellige konkurrencer og meget mere. . Du vil også have adgang til videotutorials og nyttige interviews. Glem ikke at tjekke GetSmart Hub, som er mere eller mindre som den officielle COINSMART blog. Her finder du vigtige artikler som Who Started Bitcoin? Rejsen til Ethereum-nedsmeltningen: En tidslinje, hvad betyder OTC i kryptovaluta? o Kryptotrilemmaerne.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabat, der tilbydes af COINSMART-henvisningskuponkoden

Den største rabat, der tilbydes af COINSMART-henvisningskuponkoden, er $15 CAD for hver henvist ven, der tilmelder sig COINSMART.

COINSMART kupon til nye kunder

Hver ny COINSMART-bruger får en kupon på $20 efter registrerings- og bekræftelsesprocessen.

Tjenester, der ligner COINSMART

Er du altid interesseret i at prøve nye ting og nye aktiviteter? Hvis du keder dig med COINSMART, skal du vide, at internettet er fyldt med mange andre lignende tjenester som denne. Vi anbefaler, at du prøver Coinbase.com, paxful.com, Gate.io, Phemex.com, FTX.com, BitYard.com eller crypterium.com.

 COINSMART Black Friday-tilbud

Det er ikke længere en overraskelse for nogen, at Black Friday er en af ​​de førende, når det kommer til salgsarrangementer. Og heldigvis forsøger flere og flere virksomheder at tiltrække deres brugere til denne begivenhed. Et af disse virksomheder er COINSMART. Den byder dig velkommen med forskellige tilbud såsom 10% rabat på køb af Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Nogle gange giver det dig rabat på transaktionsgebyrer.

COINSMART 11.11 Tilbud

Har du nogensinde hørt om salgsarrangementet, der finder sted på samme dato hvert år? Husk, at den 11. november er Singles Day eller Double 11-salgsbegivenheden rundt om i verden. Tilmeld dig den smartere måde at lave krypto på nu, og kom tilbage til COINSMART den 11.11 for at reducere dine omkostninger, gebyrer og få ekstra rabatter, når du handler med bestemte kryptovalutaer.

COINSMART Cyber ​​​​Mandag tilbud

En anden stor begivenhed med gode tilbud er Cyber ​​​​Monday. Det kommer lige efter Black Friday, hvilket betyder, at hvis du går glip af Black Friday-tilbud, har du endnu en chance for at begynde at handle på COINSMART og få massive rabatter. Du kan spare mindst 10%, når du køber visse kryptovalutaer, og du kan få endnu flere fordele som nul provision.

COINSMART juletilbud

Er du tilbudsjæger på udkig efter den perfekte julegave til dig selv eller dine kære? Hvis du er en elsker af kryptovalutaer, er december din måned. Hos COINSMART vil du blive mødt med mange kampagnetilbud, der kan give dig fede og unikke gaver som limited edition t-shirts eller gavekort til forskellige e-handelsplatforme eller gratis kryptovalutaer.

COINSMART mobilapp

Handl på farten når som helst og hvor som helst, og download den intuitive og brugervenlige COINSMART-mobilapp, der er tilgængelig til dine iOS- og Android-enheder. Appen er praktisk med fantastiske funktioner og et fantastisk tegnebogsværktøj, der hjælper dig med at købe, sælge og handle så nemt som muligt.

De mest populære kryptovalutaer handlet på COINSMART

På COINSMART kan du handle med de mest populære kryptovalutaer, herunder Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Solana, Stellar, Cardano og EOS.

 

 

Hvor kan CoinSmart-henvisningskoden skrives?

Hvis du har en CoinSmart-henvisningskode, skal du indtaste den, når du tilmelder dig for at oprette din egen konto. På registreringssiden, lige under felterne, hvor du skal indtaste din e-mailadresse og adgangskode, finder du en anden tekstkampagnekode. Under denne tekst er der en boks, der hedder Indsæt kode her. Dette er stedet, hvor du skal indtaste din henvisningskode for at få din bonus.

Kan jeg overføre penge til CoinSmart fra et Mastercard/Visa-kort?

Med CoinSmart kan du overføre penge med det samme fra dit Mastercard eller Visa-kort, og du betaler op til 6 % kommission afhængigt af det beløb, du ønsker at overføre. For at overføre pengene skal du indtaste din egen CoinSmart-konto. I SmartTrade-sektionen finder du fanen Køb krypto med dit kreditkort. Klik på den og vælg den kryptovaluta, du vil overføre. Indtast det beløb, du vil købe i krypto eller fiat, indtast adressen på den tegnebog, hvor du vil overføre kryptoen, og tryk på knappen Fortsæt, hvis du er tilfreds med alt, hvad du har indtastet. Dobbelttjek alle oplysningerne, og indtast derefter den tekstkode, du har modtaget på din mobiltelefon. Du skal også gå til din e-mailadresse og klikke på det link, du har modtaget, for at fuldføre bekræftelsesprocessen. Upload dit identitetsdokument eller pas og indtast alle de nødvendige data. Når alle disse oplysninger er bekræftet, vil din overførsel blive placeret, og du vil være i stand til at se den i din transaktionshistorik.

Kan jeg overføre penge til CoinSmart fra PayPal?

I øjeblikket kan du ikke overføre penge fra din PayPal-konto til din CoinSmart-konto.

Sidst opdateret: I dag
21 juli 2024
CoinSmart.com Rabatkoder

 Tips til at spare penge på COINSMARTm gebyrer

Vidste du, at COINSMARTm er platformen, der tilbyder enkle og gennemsigtige provisioner? Vidste du, at for nogle fiat-pengeindskud og -udbetalinger har du ingen gebyrer? Vidste du, at hvis du bliver en Premium Trader, vil du ikke kun få personlige tjenester, men også få lavere provisioner, uanset hvor meget du bruger på at sælge eller købe krypto? Vidste du, at COINSMARTm fra tid til anden organiserer særlige marketingkampagner, der kan reducere dine provisionsomkostninger? Som du kan se, har vi givet dig nogle tips til at spare på provision. Følg dem og hold øje med COINSMARTm.

CoinSmart.com Kuponer

Andre lignende butikker