Dior Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponPromo kode på DIOR.com: 23% rabat ordre over USD100 medlemmer kun04 juli
kuponTag gratis gave salgsfremmende kode på DIOR.com første ordre11 marts
kuponTag promo kode til DIOR.com16 oktober
kuponPromo kode til DIOR.com : 75% rabat23 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

 Hvad DIOR sælger Danmark

DIOR blev grundlagt af hr. Christian DIOR i 1946 i Paris, Frankrig. Christian DIOR er en indflydelsesrig modedesigner, som siden starten har lavet haute couture-produkter, som ikke kun har optrådt i berømte modeshows, deres tøj har været med i film, på DIOR finder du ikke kun design, tøj og fremstilling af deres eget mærke, du finder også produkter såsom vidunderlige dufte, samt produkter til hjemmet og dets indretning. DIOR betragtes som et af de mest symbolske luksusmærker i de senere år, hvorfor det i dag er et ikonisk internationalt mærke og er til stede i omkring 160 butikker fordelt i forskellige lande rundt om i verden, idet det er dets hovedkvarter i byen Paris .

Hos DIOR finder du kun produkter, der svarer til dets brand, og blandt de produkter, det sælger er tøj som jakker, frakker, kjoler, nederdele, skjorter, bukser, strik, shorts, t-shirts, læderbeklædning, denim, undertøj, tasker, håndtasker, mikrotasker, rejsetasker, dokumentholdere, rygsække, skuldertasker, fanny packs, aflange tegnebøger, kortholdere, sko, sneakers, espadriller, sandaler, støvler, støvletter, ballerinaer, flade sko, tilbehør, smykker, ure, manchetknapper, nøgleringe, kostumesmykker, øreringe, halskæder, vedhæng, armbånd, armbånd, ringe, brocher, tørklæder, solbriller, bælter, sjaler, stole, hatte, handsker, strandtilbehør, ponchos, sokker, strømper, sjaler, duftstoffer , makeup, concealers, foundations, puddere, børster og tilbehør, øjenskyggepalette, blyanter og eyeliners, læbestifter, anti-aging behandlinger, hydrering, selvbruner, antioxidant, makeupfjernere, se rom, cremer, UV-beskyttelse, scrubs, lotioner, emulsioner, husholdningsprodukter såsom duge, tallerkener, bestik, krukker, bakker, kopper, stearinlys, dekorativt tilbehør.

Sådan sender DIOR til Danmark

Hos DIOR sendes dets produkter gennem logistikvirksomheden UPS og har forskellige leveringstider, som du kan vælge på betalingstidspunktet, blandt andet standardforsendelsen, som tager 4 til 5 minutter at ankomme. ekspres afsendt 2-3 hverdage og levering næste dag.

Hvilke rabatter tilbyder DIOR Danmark?

Hos DIOR kan du nyde en kategori af SALE-produkter, hvor du kan få alle deres produkter med 50% rabat.

Betalingsmetoder hos DIOR Danmark

Hos DIOR kan du betale for dine køb via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, Discover, Eurocard, samt via PayPal, Apple Pay, Apple Pay Express.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra DIOR i Danmark?

DIOR tilbyder tre leveringsmuligheder for at sende dine produkter, som du kan definere på tidspunktet for betalingen, en af ​​dem er standardleveringen, som tager 4 til 5 hverdage at ankomme, ekspresleveringen på 2 3 hverdage og levering næste dag.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket hos DIOR Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige DIOR-kampagnetilbud og kuponer:

Gave fra DIOR for ordrer over $175
Kampagnekode til gratis rejseprøve på DIOR-ordrer over $100
DIOR parfumer med priser, der starter ved $25
Rabatter på op til 50% i den officielle DIOR butik
DIOR kupon, hvormed du får en gave ved ordrer på mindst 125 dollars
DIOR kampagnekode til gratis forsendelse + gratis prøve, når du tilmelder dig nyhedsbrevet

DIOR Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på DIOR kan du gøre det ved at ringe 8779034671 fra mandag til lørdag fra 9:00 til 21:00 og på søndage fra 11:00 til 19:00 EST tid, en anden mulighed er at udfylde en formular fra din side, eller hvis du foretrækker en online chat fra mandag til lørdag fra 9:00 til 21:00.

Fordele ved at bruge en DIOR kupon i Danmark

Der er mange fordele ved at bruge Guds rabatkuponer, da du køber fra tøj og dufte til mænd og kvinder samt skønhedsartikler for altid at være på mode og fra hånden af ​​et internationalt og kendt mærke som DIOR. Brug dine kuponer til at bære flere varer og betale mindre.

 

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra DIOR fra Danmark?

For at lave en retur på DIOR har du en frist på 30 hverdage fra modtagelsen af ​​din ordre, hertil skal du udfylde den returlabel, der er sendt i den pakke, du modtog dine varer i, som du skal indsætte pakkens originale æske, som du ønsker at returnere, skal varerne være i perfekt stand og ubrugte, hvis du ønsker andre yderligere informationer skal du kontakte kundeservice eller ringe på 913754545.

Eksklusiv DIOR kupon til nye købere i Danmark

Nye DIOR-kunder nyder godt af gratis forsendelse + gratis prøver til den første ordre

DIOR Danmark på sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af DIOR for købere i Danmark

Som en maksimal rabat hos DIOR kan du finde en maksimal rabat på 60%.

DIOR Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Hvis du beslutter dig for at abonnere på DIOR-nyhedsbrevet, vil du modtage en gave med gratis forsendelse og en gratis prøve af originale DIOR-produkter.

 Butikker, der ligner DIOR

Der er lignende sider og/eller butikker, hvor du kan besøge og foretage visse sammenligninger af deres priser og rabatter eller også i deres forsendelser, eller hvis du foretrækker det, kan du finde produkter, som du kan kombinere med det udseende, du foretrækker, disse er nogle af de sider, du kan besøge Lacoste.com, Eleonorabonucci.com, Coltortiboutique.com

DIOR Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Et af de vigtigste mærker såsom DIOR forbereder kolossale rabatter på nogle af dets produkter til Black Friday-rabatter, disse rabatter, der kun er tilgængelige for denne dag, kan nydes med op til 80%.

 Kupon til DIOR Danmark for 11.11

DIOR til 11.11-ferien, leverer vidunderlige kampagner i forbindelse med nogle af sine produkter, samt meget gode rabatter på op til 50%.
  

DIOR Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For DIOR er en af ​​de vigtigste begivenheder såsom salgsferier i løbet af året Cyber ​​​​Monday-rabatterne, og for denne dag bliver deres største rabatter leveret til onlinekøb, som du får op til 70%.

DIOR Danmark Kuponer til jul

På DIOR i december måned kan du nyde shopping takket være de julerabatter, det har til rådighed, såvel som dets tilgængelige tilbud og udsalg. Du kan nyde disse rabatter op til 50%.
   

DIOR mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket tilbyder DIOR ikke download til mobilapplikationen i nogen af ​​virksomhederne.

Berømte mærker sælges i DIOR butikken

Hos DIOR finder du kun produkter, der svarer til dets mærke, da dette er et berømt mærke, der er anerkendt verden over med en lang historie.

 

 

Tilbyder DIOR gratis fragt til Danmark?

DIOR tilbyder sine brugere forskellige forsendelsesmetoder gratis, som sendes gratis gennem UPS Ground.

Kan jeg betale hos DIOR med PayPal?

Hos DIOR kan du foretage din betaling via din PayPal-konto, samt via debet- og kreditkort som Visa, MasterCard, Eurocard, American Express, Discover eller via Apple Pay, Apple Pay Express.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen hos DIOR?

DIOR tilbyder ikke rabatkuponer, hvorfor det ikke afspejles på betalingstidspunktet at udstede nogen rabatkode eller kupon.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
DIOR Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos DIOR Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra DIOR? Nedenfor er en liste over de seneste:

Gave fra DIOR for ordrer over $175
Kampagnekode til gratis rejseprøve på DIOR-ordrer over $100
DIOR parfumer med priser, der starter ved $25
Rabatter på op til 50% i den officielle DIOR butik
DIOR kupon, hvormed du får en gave ved ordrer på mindst 125 dollars
DIOR kampagnekode til gratis forsendelse + gratis prøve, når du tilmelder dig nyhedsbrevet

DIOR Kuponer

Andre lignende butikker