The Sports Edit Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseDen SportsEdit.com 10% fremme første ordre14 juli
kuponTheSportsEdit.com ekstra 10% kuponkode på hele siden16 juli
kuponTheSportsEdit.com 10% kampagnekode14 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad THESPORTSEDIT sælger til Danmark

THESPORTSEDIT opstod i 2015 i London, som er blevet katalogiseret som den førende sportsshoppingdestination i London, den åbnede sin fysiske butik såvel som online på samme tid, siden dens oprettelse har de fastholdt målet om at inspirere sine tusindvis af brugere til at opretholde et balanceret liv, så træning er nøglen til at have det godt.

THESPORTSEDIT tilbyder et fremragende udvalg af sportstøj med mærker fra hele verden, så vi rejser verden rundt for at innovere vores produkter dag efter dag, som har stilarter, kvalitet og holdbarhed.

Blandt hovedformålene med THESPORTSEDIT er det vigtigste vores kunders evne til at styrke sig selv og opnå deres formål, til dette finder du sports- og yogatøj, som giver dig mulighed for at forbedre din præstation og fysisk modstand
Hos THESPORTSEDIT kan du blandt andet få mærker som Adidas, Alo Yoga, Nike, Under Armour, Reebok, Champion, Beyond Yoga, Onzie, Varley, Theragun, Veja, La Pochette, Yogi Bare PE Nation, Varley.

THESPORTSEDIT sælger produkter såsom leggings, strømpebukser, leggings, bukser, shorts, toppe, t-shirts, bluser, sweatshirts, jakker, sports bh'er, sokker, undertøj, sneakers, sneakers, tilbehør, gymtaske, vandflasker, træningsmåtter yoga, masker, ernæringsprodukter såsom kollagen, protein, veganske kosttilskud, vitaminer, kosttilskud.

Hvordan THESPORTSEDIT sender til Danmark

Produkterne solgt af THESPORTSEDIT leveres gennem kurerfirmaer som Hermes, DHL International og DPD, som har en estimeret leveringstid for Storbritannien fra 1 til 4 hverdage, for Europa fra 1 til 10 hverdage og for resten af ​​verden fra 1 til 15 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder THESPORTSEDIT Danmark?

THESPORTSEDIT tilbyder sine kunder en bred vifte af rabatter, som du kan få ved at besøge dens salgskategori, hvor du kan finde tilgængelige rabatter fra 15% til 70%. Det giver også 10% rabat, når du tilmelder dig, som du kan bruge på din første ordre.

Betalingsmetoder hos THESPORTSEDIT Danmark

At betale for køb foretaget i THESPORTSEDIT butik er et simpelt trin, hvor en bred vifte af metoder stilles til rådighed for sine kunder, blandt andet dem, der er foretaget via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, eller hvis du foretrækker det, kan du også foretage dine betalinger fra PayPals digitale platform, samt gennem andre muligheder gennem Klarna, Apple Pay og G Pay.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra THESPORTSEDIT i Danmark?

På THESPORTSEDIT kan leveringstiderne variere afhængigt af den destination, de er rettet til, ordrer for Europa har en leveringstid på 3 til 12 hverdage, for Storbritannien fra 1 til 4 hverdage, for resten af ​​verden fra kl. 1 til 15 hverdage, bliver de leveret gennem Hermes, DHL, GFS.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på THESPORTSEDIT Danmark

Her er en liste over nogle af THESPORTSEDIT kampagnetilbud og kuponer tilgængelige:

10% rabatkupon for den første ordre.
10 % ekstra med en kampagnekode THESPORTSEDIT
THESPORTSEDIT kupon til gratis forsendelse
THESPORTSEDIT kampagnekode nyhedsbrev abonnement: 10% rabat
Op til 60% rabat på udvalgte produkter fra det aktuelle tilbud

THESPORTSEDIT Kundeservice Danmark

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe til nummeret +442037930964 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00, eller gennem en kontaktformular, som du kan udfylde fra deres side.

Fordele ved at bruge en THESPORTSEDIT kupon i Danmark

I THESPORTSEDIT er der mange fordele, du har, når du foretager dine køb, den vigtigste er, at du kan spare, når du foretager dine køb, hvilket giver dig fordelen ved at anskaffe flere produkter, en anden fordel, det giver, er, at du finder alt hvad du behøver for at opretholde en sund livsstil med kvalitetsmærkeprodukter.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra THESPORTSEDIT fra Danmark?

I THESPORTSEDIT har du en periode på 90 dage til at returnere, til dette skal du generere din etiket fra din portal, hvor du skal inkludere en række data, herunder årsagen, samt artiklerne efterfulgt af denne finder du instruktioner til processen retur.

Eksklusiv kupon THESPORTSEDIT til nye købere i Danmark

Nye kunder kan nyde de priser, som den har til rådighed, da den i øjeblikket ikke har rabatter, såvel som rabatkuponer.

THESPORTSEDIT Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af THESPORTSEDIT for købere i Danmark

Som en maksimal rabat kan du få op til 80% rabat på deres produkter.

THESPORTSEDIT Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere kan du modtage informationsbulletiner om deres tilbud og tilgængelige udsalg, samt modtage 10% rabat på din første ordre.

Butikker, der ligner THESPORTSEDIT

Der er en bred vifte af butikker, der ligner THESPORTSEDIT, hvor du kan søge efter lignende varer, hvormed du kan se deres priser, såvel som deres stilarter, lave kombinationer i dine styles, nogle af disse butikker kan være Adidas.com, Bonkers -shop.com, Nike.com, Puma.com

THESPORTSEDIT Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

For THESPORTSEDIT er Black Friday-rabatter en af ​​de vigtigste helligdage, og af denne grund giver denne dag meget gode rabatter til glæde for sine kunder, som kan være mellem 70% og 85%.

Kupon til THESPORTSEDIT Danmark for 11.11

På THESPORTSEDIT i løbet af single-dagsudsalgsferien tilbyder det sine kunder nye rabatter for at nyde deres køb, såvel som meget gode kampagner, som kan kombineres med deres rabatter.
  

THESPORTSEDIT Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

For THESPORTSEDIT er Cyber ​​​​Monday-udsalgsferien meget overfyldt takket være dens fremragende rabatter, som du kan få op til 90% for køb foretaget online.
 

THESPORTSEDIT Danmark Kuponer til jul

I løbet af december måned på THESPORTSEDIT kan du få julerabatter, hvor du finder en bred vifte af rabatter til rådighed for at nyde dine køb, som er op til 50%.
   

THESPORTSEDIT mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket er der ingen mobilapplikation.

Berømte mærker sælges i THESPORTSEDIT butik

Hos THESPORTSEDIT kan du få mærker som Adidas, Alo Yoga, Nike, Under Armour, Reebok, Champion, Beyond Yoga, Onzie, Varley, Theragun, Veja, La Pochette, Yogi Bare.

 

 

Tilbyder THESPORTSEDIT gratis fragt til Danmark?

THESPORTSEDIT tilbyder ikke gratis fragt.

Kan jeg betale hos THESPORTSEDIT. med PayPal?

Hos THESPORTSEDIT kan du foretage dine betalinger via PayPals digitale platform, samt via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, andre muligheder er gennem Klarna, Apple Pay og G Pay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i THESPORTSEDIT.?

For at skrive en rabatkupon i THESPORTSEDIT er der en boks tilgængelig i højre side af siden, dette trin vil blive gjort, når du har valgt alle de produkter, du ønsker at tage.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
The Sports Edit Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på THESPORTSEDIT Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra THESPORTSEDIT? Nedenfor er en liste over de seneste:

10% rabatkupon for den første ordre.
10 % ekstra med en kampagnekode THESPORTSEDIT
THESPORTSEDIT kupon til gratis forsendelse
THESPORTSEDIT kampagnekode nyhedsbrev abonnement: 10% rabat
Op til 60% rabat på udvalgte produkter fra det aktuelle tilbud

The Sports Edit Kuponer

Andre lignende butikker