Boden Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponKuponkode på Boden.com: 20% rabat fuld pris Vælg varer10 juni
ForfremmelseBoden.com kupon: op til 70% rabat udvalgte varer28 juni
kuponBoden.com kuponkode: 15% rabat + gratis forsendelsesordre over USD4924 juli
kuponBODEN.com 25% salgsfremmende kode børnetøj13 juni

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad BODEN sælger Danmark

BODEN startede i 1991 som et katalog over tegninger af forskellige tøjstile, som han ville have i sit skab, derfor begyndte BODEN at sælge tøj med posten, og hvilket var heldigt, det er derfor, han I årenes løb er det i dag en global virksomhed, der fortsat bliver efterspurgt som den første dag, som har oplevet spændende og uforudsigelige øjeblikke, hvorfor de har som motto, at BODEM ikke er midlertidigt tøj, det er et, der holder gennem tiden på trods af dets vask, BODEN opretholde en omhyggelig proces i deres design, så alt smukt og ud over det sædvanlige inspirerer til noget simpelt, men som tiltrækker opmærksomhed.

På BODEN finder du produkter til kvinder, mænd, piger, børn, babyer, til jul og en kategori af gaver. Blandt de produkter, det sælger, er følgende tøjprodukter såsom jumpsuits, sweatere, cardigans, toppe, jakker, frakker, jeans, sweatshirts, skjorter, T-shirts, bluser, nattøj, bukser, nederdele, kjoler, badetøj, sæt, buksebukser , leggings, sokker, strømper, shorts, sko, hjemmesko, støvler, mokkasiner, tasker, skuldertasker, håndtasker, crossbody-tasker, clutches, rygsække, punge, kosmetiktasker, tilbehør, såsom pandebånd, hårspænder, solbriller til sol, smykker som f.eks. som øreringe, øreringe, vedhæng, armbånd, øreringe, armbånd, blandt andre muligheder, som du kan opdage, når du besøger deres butik.

Sådan sender BODEN til Danmark

Hos BODEN for leveringer i Storbritannien har dine produkter en estimeret leveringstid mellem 1 og 3 hverdage, for internationale forsendelser kan disse tage mellem 3 og 16 hverdage, disse tider varierer afhængigt af destinationen, hvor de skal hen.

Hvilke rabatter tilbyder BODEN Danmark?

På BODEN kan du finde forskellige tilgængelige rabatter afhængigt af det produkt du ønsker at købe, blandt de tilgængelige rabatter er mellem 13%, 16% og op til 20% rabat.

Betalingsmetoder hos BODEN Danmark

På BODEN kan du betale for dine køb via kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, samt via PayPals digitale pung.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra BODEN til Danmark?

BODEN tilbyder sine brugere forskellige forsendelsesmetoder, så din ordre kan tage så lang tid du beslutter dig for, da du kan vælge metoden på tidspunktet for fortrydelse af dit køb, blandt de tilbudte metoder er standardfragten, som det tager 3-5 forretninger dage, Royal Mail-forsendelse som spænder fra 1-2 hverdage og Hurtig forsendelse som leveres dagen efter dit køb og for internationale ordrer kan det tage 3-16 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på BODEN Danmark

Her er en liste over nogle af de tilgængelige BODEN kampagnetilbud og kuponer:

Ekstra 20% rabat med kampagnekode BODEN
Nyd 10% rabat med BODEN kupon til nye kunder
BODEN kampagnekode til gratis forsendelse
15% rabatkode, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet nu
10% kuponkode BODEN for varer i fuld pris

BODEN Danmark Kundeservice

For at kommunikere med kundeservice på BODEN kan du gøre det på den nemmeste måde for dig, da BODEN tilbyder forskellige metoder, en af ​​dem er ved at ringe til 033033330000 og for internationale opkald +442083287000 fra mandag til fredag ​​fra kl. til 19:00 og lørdage og søndage fra 10:00 til 18:00 GMT, en anden måde at gøre det på er ved at sende en e-mail til cservices@BODEN, samt gennem en chat på online eller ved at udfylde en formular fra din side.

Fordele ved at bruge en BODEN kupon i Danmark

At få kuponer og foretage dine køb på BODEN med kuponer har sine fordele, da du kan købe en bred vifte af produkter ved at betale mindre, end du forventede, når du brugte dine koder, det bedste af det hele er, at du hos BODEN kan medbringe en række forskellige allerede varer, som du får til babyer, mænd, kvinder og børn til alle lejligheder.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra BODEN fra Danmark?

For at returnere på BODEN har du en frist på 90 dage efter at have modtaget din ordre, BODEN har en fortrydelsesformular på sin side, hvor du kan gøre opmærksom på din fortrydelse af et produkt, mens du påbegynder returneringsprocessen, for hvilken du skal vedhæfte pakken for at få returneret en etiket som du modtog med din bestilling, hvis du ikke har etiketten kan du udfylde den direkte fra siden og printe den, og følge instruktionerne som den angiver, produkterne skal være returneres ubrugt og i original emballage.

Eksklusiv BODEN kupon til nye købere i Danmark

Nye kunder i BODEN-onlinebutikken får en rabatkupon på 15 % på den første ordre

BODEN Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af BODEN for købere i Danmark

Hos BODEN kan du få en lang række rabatter i deres kategorier, som du i øjeblikket maksimalt kan få 70% på deres produkter.

BODEN Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Tilmeld dig BODEN nyhedsbrevet nu, og du vil modtage en 10% rabatkupon, en kupon som du kun kan bruge én gang.

Butikker, der ligner BODEN

Der er visse lignende sider, som du kan besøge, hvor du kan sammenligne deres priser og rabatter, såvel som du kan lave kombinationer af produkter, der skaber dit stillook, disse kan være Belk.com, Gilt.com, Michaelkors.eu

BODEN Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

BODEN bringer spektakulære rabatter til rådighed på Black Friday-udsalgsferien for at nyde shopping, blandt de rabatter, du kan få i løbet af denne dag, er nogle som 70%, 75% og op til 80%.

Kupon til BODEN Danmark for 11.11

Til fejringen af ​​11.11 på BODEN, når du besøger deres butik, uanset om det er fysisk eller online, kan du få fremragende kampagner, så du kan nyde at bære deres produkter, ud over deres eksklusive rabatter kun for denne dag på op til 45%.
  

BODEN Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Cyber ​​​​Monday-rabatter er en af ​​de vigtigste begivenheder, da BODEN for denne dag udarbejder eksklusive rabatkuponer på op til 10%, som du kan bruge sammen med dets utrolige rabatter på op til 80%.

BODEN Danmark kuponer til jul

I december måned har BODEN skønne julerabatter til rådighed, hvoriblandt du kan få nogle af dens produkter med rabatter på op til 50%, udover udsalg og tilbud.
   

BODEN mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket tilbyder BODEN ikke sine brugere mobilapplikationen til nogen af ​​virksomhederne.

Berømte mærker sælger i BODEN butik

Hos BODEN kan du tage alt det tilbehør, tøj og fodtøj du leder efter til mænd, kvinder og børn fra det unikke og eksklusive BODEN-mærke.

 

Tilbyder BODEN gratis fragt til Danmark?

BODEN giver sine brugere gratis standardforsendelse, når deres køb er lig med eller større end £30, hvis det er mindre, kan forsendelsesomkostningerne være fra £3,95 til £8.

Kan jeg betale hos BODEN med PayPal?

I BODEN er de betalingsmetoder, som den accepterer, via PayPals digitale tegnebog samt via debet- og kreditkort.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i BODEN?

BODEN har en boks til rådighed til køb på sin betalingsside, som er placeret nederst til venstre på siden, så dens kunder kan skrive det kuponnummer, de ønsker at bruge i deres køb.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
Boden Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos BODEN Danmark

Vil du holde dig opdateret med de seneste kuponer og kampagnetilbud fra BODEN? Nedenfor er en liste over de seneste:

Ekstra 20% rabat med kampagnekode BODEN
Nyd 10% rabat med BODEN kupon til nye kunder
BODEN kampagnekode til gratis forsendelse
15% rabatkode, hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet nu
10% kuponkode BODEN for varer i fuld pris

Boden Kuponer

Andre lignende butikker