Reverb Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponREVERB kuponkode: spar 20% på udvalgte varer08 juni
kuponFå op til 50% med denne REVERB promo kode for nye købere10 juli
kuponReverb kupon for ordrer over 50 USD: spar 10 USD29 februar
ForfremmelseGuitarer til salg på reverb.com11 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad REVERB sælger Danmark

REVERB blev grundlagt i 2013 af David Kalt, som er en lydtekniker, der besluttede at starte og fokuserede på at etablere REVERB, der tilbyder en online markedsplads specifikt for musikere, og det er derfor, hans fokus er på at udvikle et fællesskab for dine forbrugere. køb nemt og nemt og enkelt.

I REVERB kan du få et stort udvalg af artikler, samt inspiration, da det svarer til det sted, hvor passionen for udstyr forbinder fællesskabet, hvad enten det er at finde nyt brugt udstyr, såvel som vintageudstyr, siden starten det har i det væsentlige udviklet sig til at promovere et hold til at hjælpe musikeren.
REVERB tjener som inspiration for mange, da en del af dets salg doneres til REVERB Gives, som giver tilbage til ungdomsmusikprogrammer rundt om i verden, der udvikler en verden af ​​musik.

Hos REVERB finder du guitarer, pedaler og forstærkere, keyboards og synthesizere, såsom klaverer, orgler, trommer, hoveder, sparketrommer, bækkener, pedaler, trommestikker, optageudstyr såsom mikrofoner, optageudstyr, båndoptagere, studiemøbler , højttalere. , konvertere, DJ og lydudstyr, saxofon, fløjte, trompeter, violiner, tromboner, også folkeinstrumenter såsom harmonikaer, mandoliner, ukulele. Blandt de mærker, du kan se, er Pionner, Boss, Elektron, Casio, Kawai, Gibson, Squier, Keeley, JHS, Orange, Vox, Roland, Yamaha, Akai, Novation, Universal Audio, Radial, Zildjian blandt mange flere muligheder, som du kan se.

Hvordan REVERB sender ordrer til Danmark

REVERB bruger USPS, DHL, FedEx og UPS virksomhederne til sine forsendelser, som er ansvarlige for logistikken for forsendelsen af ​​deres produkter.

Hvilke rabatter tilbyder REVERB Danmark?

REVERB for at være et digitalt marked for sælgere, vil du ikke finde rabatter eller rabatter, du kan finde en række priser hos dets forskellige udbydere. Rabatter, der tilbydes med en REVERB-kupon, er maksimalt 30 % af startprisen.

Betalingsmetoder hos REVERB Danmark

REVERB tilbyder sine forbrugere forskellige måder at foretage betalinger på, blandt hvilke du kan gøre det via Visa, MasterCard, Discover, American Expres kreditkort, eller hvis du foretrækker det via PayPal-kontoen.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra REVERB i Danmark?

I REVERB vurderer de, at deres leverancer kan tage mellem 5 og 10 hverdage at nå deres destination, men der kan være nogle forsinkelser på grund af tolden i hvert land, hvor de kan vare op til 4 uger.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på REVERB Danmark

I øjeblikket er der adskillige kampagnetilbud og kuponer fra REVERB, som kan bruges af brugere over hele verden. Nogle af disse kampagner er anført nedenfor:

10% REVERB kupon gyldig til alt
10% rabatkupon + fri fragt
15% rabatkode for udvalgte produkter
$10 rabatkupon på ordrer over $50
Spar 20 % på dagens REVERB-ordrer
Op til 30% rabat med en salgsfremmende kupon

REVERB Danmark Kundeservice

For at kommunikere med kundeservice skal du huske på, at REVERB svarer til en sælgers marked, så du skal gå direkte til siden, hvor du har foretaget købet og sende en besked til sælger, da kommunikationen er direkte med den person, der har hvem købet er foretaget.

Fordele ved at bruge en REVERB kupon i Danmark

For musikelskere, entusiaster og fans er det en fordel at få rabatkuponer og at kunne bruge dem til at foretage køb, da du kan bære mere for mindre. Ved at bruge en REVERB rabatkupon kan du spare mellem 10% og 30% af startprisen.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra REVERB fra Danmark?

REVERB svarer til et marked fyldt med sælgere, af denne grund er returpolitikkerne baseret på hver bruger, men på samme måde for at beskytte sine forbrugere fortæller REVERB dem, at køb skal foretages via hjemmesiden eller via din mobilapp .

Eksklusiv kupon til nye købere i Danmark

Hos REVERB kan nye kunder nyde de muligheder, deres sælgere tilbyder. Dagens nye købere REVERB velkomstkupon er 10% værd for den første online ordre.

REVERB Danmark på sociale medier

For at se, hvad der er de eksklusive kuponer og kampagnetilbud til sociale medier, anbefaler vi, at du tager et kig på følgende sociale netværk:

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af REVERB for købere i Danmark

REVERB har ikke rabatter, da det svarer til en side med sælgere, og hver enkelt udpeger ved at placere en pris på deres produkter. Den maksimale værdi, der tilbydes af en REVERB kupon, er 30 % af den oprindelige pris for musikinstrumenter.

REVERB Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at tilmelde dig deres nyhedsbreve kan du modtage nyhedsbreve med deres mest relevante nyheder, interviews og eksklusiver. Kampagnekoden REVERB for dem, der abonnerer på nyhedsbrevet i dag, har 10% rabat.

Butikker, der ligner REVERB

Der er lignende butikker, hvor du kan finde det, du har brug for, hvis REVERB ikke tilbyder det, du leder efter, eller hvis du blot foretrækker at sammenligne priser, er disse sider, du kan besøge Aliexpress, AMAZON og Ebay.
                                                          

REVERB Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Rabatterne, der tilbydes på Black Friday på REVERB, er op til 30 % og tilbydes ved hjælp af en særlig kampagnekode til denne dag med Black Friday.

Kupon til REVERB Danmark for 11.11

11. november ankommer med kampagnetilbud og de sædvanlige daglige kuponer: 10% rabatkode på alt og kampagnetilbud med op til 30% rabat på udvalgte produkter.

Salgsfremmende kuponer fra REVERB Danmark til Cyber ​​​​Monday

Fordi mandagen efter Black Friday lige er ankommet, er der stadig superrabatter på REVERB: 10 % kupon og kampagnetilbud med op til 30 % rabat.
 

REVERB Danmark Kuponer til jul

Er det vinter, er der også julerabat på REVERB. Op til 30% ved hjælp af salgsfremmende kuponer og særlige tilbud for denne slutning af året!

REVERB mobilapplikation til iPhone og Android

I REVERB kan du være opmærksom på dets indhold blot ved at downloade dens mobilapplikation til iPhone fra App Store og til Android fra Google Play, du kan nemt og enkelt nyde alt på ét sted.

Berømte mærker sælges i REVERB butikken

I REVERB for at være et online marked kan du finde, hvor du kan sælge og købe nyt og brugt musikudstyr, hvorfor du kan få de bedste mærker på markedet i hele verden, såsom Gibson, Roland, Boss, Pioneer, Fender, Vox, Keeley, Yamaha, Arturia, Focusrite, Universal Audio, Pearl blandt andre muligheder, som du kan finde ved at besøge deres butik.

 

 

Tilbyder REVERB gratis fragt til Danmark?

I REVERB finder du ikke gratis fragt, da det svarer til et globalt fællesskab, hvor du kan købe og sælge brugt og nyt musikudstyr, af denne grund kan forsendelsesretningslinjerne variere afhængigt af, hvem der sælger udstyret.

Kan jeg betale i REVERB med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres i REVERB, kan du gøre det gennem din PayPal-konto behørigt verificeret, hurtigt og nemt, da du for dette kun skal tilføje de produkter, du ønsker at tage til din indkøbskurv og klikke på betalingsmuligheden, som vil blive dirigeret til siden for at afslutte annulleringsprocessen.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i REVERB?

I REVERB kan du indløse gavekortet, inden du starter betalingsprocessen, for dette skal du klikke på indløs dit kort, og det vil omdiktere dig til sin side, hvor du skal indtaste de nødvendige data.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Reverb Rabatkoder

Særlige kuponer og kampagner hos REVERB Danmark

Butikken med speciale i salg af musikinstrumenter REVERB har i øjeblikket nogle meget interessante kampagnetilbud:

10% REVERB kupon gyldig til alt
10% rabatkupon + fri fragt
15% rabatkode for udvalgte produkter
$10 rabatkupon på ordrer over $50
Spar 20 % på REVERB bestillinger i dag
Op til 30 % rabat med en salgsfremmende kupon

Reverb Kuponer

Andre lignende butikker