TransferGo Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponTransferGO.com EUR20 kuponkode første overførsel24 november
kuponNyd ekstra 60% salgsfremmende kode på TransferGO.com09 november
kuponGratis første to overførsler salgsfremmende kode på TransferGO.com31 oktober
kuponFå 22 euro Rabat i pengeoverførselsgebyrer med TransferGo.com28 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er TransferGo

TransferGo er et internationalt pengeoverførselsfirma grundlagt i 2012 og tilbyder en række mulige pengeoverførselstjenester uden for store bankgebyrer. Denne hastigt voksende virksomhed betjener i øjeblikket 22 valutaer i 47 lande og har fortsat kontorer i hele Europa, herunder London, Vilnius, Berlin, Istanbul og Warszawa. Ved at udføre både personlige og forretningsmæssige bankoverførsler på en konto-til-konto digital model, skiller TransferGo sig ud ved at tilbyde pengeoverførsler af høj kvalitet med hurtighed, lethed og fremragende værdi.

Nogle af de lande, hvor TransferGo ankommer, er: Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Canada, Kina, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Indien, Irland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Malta, Portugal, Polen, Qatar, Rusland, Rumænien, Nepal, Danmark, Spanien, Sverige, USA m.fl.

Hvad er trinene for at foretage en forsendelse med TransferGo?

Først skal du indtaste modtagerens oplysninger og det beløb, du ønsker at sende; hvis betalingen er lokal, kan du foretage en lokal bankoverførsel eller bruge et betalingskort (for betalinger op til £ 1000, når de modtager din betaling, vil pengene nå den anden ende i løbet af få timer.

Den generelle leveringstid til de vigtigste destinationslande er: den næste hverdag efter modtagelse af depositum; den billigste levering vil tage op til 3 hverdage fra det øjeblik, de modtager depositum, de har også hurtige leveringsmuligheder, som kan leveres på mindre end 30 minutter, afhængigt af hvilket land dit indskud stammer fra.

Du skal huske på, at i nogle destinationslande er TransferGo-tjenesterne begrænsede, hvilket betyder, at leveringstiden tager op til 1 hverdag længere end i hovedlandene. Begrænsede servicelande er: USA, Australien, Bulgarien, Canada, Schweiz, Tjekkiet, Hong Kong, Israel, Danmark, Sydafrika, blandt andre.

Hvordan kontrollerer man status for overførslen med TransferGo?

For at tjekke status på din overførsel skal du gå til fanen "Overførsler" og alle overførsler vil blive opdelt i to grupper: "Afventer" og "Udført". Fanen "Afventer" har to muligheder: Venter på betaling: hvilket betyder, at de ikke har modtaget pengene endnu. Online bankbetalinger kan tage en hel hverdag at ankomme. Kortbetalinger bør kun tage et par minutter.
Og den anden er den, der siger Penge modtaget: hvilket indikerer, at de allerede har modtaget dine penge og i øjeblikket behandler betalingen; og til sidst, efter at de har sendt pengene til modtageren, ændres betalingsstatus til "Udført".

Betalingsmetoder i TransferGo

For at sende penge gennem TransferGo-tjenesten skal du bruge et VISA- eller MASTERCARD-bankkort eller en bankkonto.
  
 

Hvor lang tid tager det, før pengene sendt gennem TransferGo ankommer?

I TransferGo, når din betaling er modtaget, vil den ankomme til din destination ved at vælge leveringstiden, som kan være hurtig levering på blot 30 minutter, samt du kan også vælge den økonomiske levering, der kan tage op til 3 hverdage og som leveringsstandard hverdagen efter din indbetaling, kan du endda gøre det i weekenden.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på TransferGo

Følgende TransferGo kampagnekoder er i øjeblikket tilgængelige

 • Kampagnekode 12 euro rabat
 • 10 £ rabatkupon på første ordre
 • Rabatkupon på USD12 for overførsler
 • Cashback € 12 for pengeoverførsler
 • Salgsfremmende kupon € 12 rabat kommission

TransferGo kundeservice

For at kontakte kundeservice på TransferGo kan du gøre det ved at sende en e-mail til hello@TransferGo.ocm fra mandag til fredag ​​fra 7:00 til 16:00 eksklusive helligdage og weekender. Du kan også gøre det via telefon til følgende numre for engelsk +441392694030, litauisk +441183100891, polsk +48222639298, rumænsk +441158243082, lettisk +4413298010303, russisk +5240 ukrainsk, 3413298010303, Russisk +524403, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, 3413298010303, Russisk +5240 ukrainsk.

Fordele ved at bruge en TransferGo kupon

At opnå rabatkuponer, der skal bruges i TransferGo, har sine fordele, da du kan få muligheden for at kunne sende flere penge, end du anede. På denne måde vil du ved at bruge en salgsfremmende kupon fra TransferGo opnå en rabat på € 12 om værdien af ​​pengeoverførselsgebyrer.

Sådan annullerer du en pengeoverførsel gennem TransferGo

For at annullere en ordre skal du kontakte kundeservice, da du ikke vil være i stand til at annullere en forsendelse, når pengene allerede er på TransferGo-kontoen, nu, hvis du ønsker at annullere den igangværende overførsel, skal du blot vælge ordren du ønsker at annullere, klik i øverste højre del af den aktive ordre og med X'et annulleres den.

Eksklusiv kupon til nye TransferGo kunder

Nye kunder i TransferGo kan nyde de muligheder, det tilbyder fra deres platform. Således tilbydes der i øjeblikket en TransferGo kupon til nye kunder med en rabat på 10 euro på værdien af ​​pengeoverførselsgebyrerne.

TransferGo Danmark på sociale medier

På sociale netværk kan du få nyheder og eksklusive kuponer fra TransferGo, hvilket i høj grad reducerer værdien af ​​overførselsgebyrer. Vi anbefaler, at du tager et kig på følgende sociale netværk.

 • Twitter
 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube

Maksimal rabat tilbydes af TransferGo til sine kunder i Danmark

Den maksimale rabat, der tilbydes af en TransferGo kupon til sine kunder, er 12 euro (eller tilsvarende i den lokale valuta, hvor pengeoverførselsbetalingen foretages).

Kupon fra TransferGo Danmark til nyhedsbrevstilmelding

Kampagnekoden til TransferGo for dem, der abonnerer på nyhedsbrevet, er 12 euro, et beløb, der trækkes fra værdien af ​​pengeoverførselsgebyrerne.

Pengeoverførselstjenester svarende til TransferGo

Der er sider, der ligner TransferGo, hvor du kan foretage overførsler mellem landene i Den Europæiske Union, disse er Paysend, REVOLUT og WISE.COM.
                                                          
 

TransferGo Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

Fra Black Friday kan du modtage penge med TransferGo ved at bruge kuponen, der giver dig en rabat på 12 euro på værdien af ​​pengeoverførselsgebyrerne.

Kupon til TransferGo Danmark for 11.11

TransferGo kuponen til 11.11 er 12 euro værd og tilbydes som rabat ved afsendelse af penge.

Salgsfremmende kuponer fra TransferGo Danmark til Cyber ​​​​Monday

Fra CYBER MONDAY kan du sende penge til dem, der skyder nu med de laveste kommissioner! Eller rettere sagt, endda uden provision. Dette skyldes, at TransferGo tilbyder dig en kupon på 12 euro, en værdi, der vil blive trukket fra værdien af ​​forsendelsesprovisionerne.
 

TransferGo Danmark Kuponer til jul

Til ferien kan du sende penge til dine kære med et overførselsgebyr svarende til nul! Dette skyldes TransferGo, der giver mulighed for at bruge en kupon, der reducerer værdien af ​​provisionen for at sende penge med 12 euro.

TransferGo mobilapplikation til iPhone og Android

I TransferGo kan du downloade dens mobilapplikation tilgængelig til iPhone fra App Store og til Android gennem Google Play, fra dens applikation kan du foretage en superhurtig overførsel og modtage på 30 minutter.

Liste over lande, hvor penge kan sendes med TransferGo

Her er listen over lande, hvor du kan sende penge med overførselstjenesten TransferGo. Bemærk venligst, at denne liste til enhver tid kan udfyldes med nye lande og territorier, hvortil der kan sendes penge.

Australien, Østrig, Bahrain, Bangladesh, Belgien, Bulgarien, Canada, Kina, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Ghana, Grækenland, Hongkong, Ungarn, Island, Indien, Indonesien, Irland, Tyskland, Israel, Italien, Japan, Kenya, Kuwait, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Martinique, Danmark, Monaco, Nepal, Holland, New Zealand, Nigeria, Norge, Oman, Pakistan, Filippinerne, Polen, Portugal, Qatar, Reunion , Rumænien og Rusland.

 

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen på TransferGo?

Kampagnekuponen eller TransferGo-henvisningskoden er skrevet i boksen dedikeret til den, når du opretter en ny konto for at sende penge.

Kan jeg betale på TransferGo med PayPal?

I TransferGo bruges PayPal ikke, da det kun foretager overførsler til banker og indbyggere i EU, hvoraf du vil annullere en kommission afhængigt af tidspunktet og beløbet, der skal overføres.

Tilbyder TransferGo gratis pengeoverførsler?

I TransferGo har den ikke gratis forsendelse, da du ved en pengeoverførsel skal annullere en konverteringsrate, der går fra 0 til 2,2%, og forsendelsesomkostningerne varierer, som om de svarer til, at den næste dag er fra 0 til a. 99 kr. og for hurtige leveringer afhænger det af beløbet, der skal overføres. Under alle omstændigheder får du ved at bruge en TRANSFERGO.COM henvisningskode en rabat på 12 euro på kommissionsbetalingen, hvilket betyder, at ja, du kan sende penge med nul kommission.

Sidst opdateret: I dag
18 juni 2024

Kampagner og særlige kuponer på TransferGo Danmark

Her er nogle af de seneste kuponer og kampagnetilbud til TransferGo nedenfor:

 • Kampagnekode 12 euro rabat
 • 10 £ rabatkupon på første ordre
 • Rabatkupon på USD12 for overførsler
 • Cashback € 12 for pengeoverførsler
 • Salgsfremmende kupon € 12 rabat kommission

Andre lignende butikker