TransferGO Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon£10 TRANSFERGO Gave til dig med denne rabatkode10 Kan
kupon€11 TRANSFERGO salgsfremmende kupon, hvis du sender penge nu15 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

TransferGO Gennemgang

Programmet drager også fordel af en mobilapplikation, der er tilgængelig for både Android og iOS, som giver dig adgang til dine data, overførselshistorik, favoritkonti, konverteringsfrekvenser samt andre nyttige oplysninger og funktioner. Applikationen har en positiv score på 9,6 på Trustpilot, som attesterer både kvaliteten af ​​tjenesterne såvel som deres effektivitet og sikkerhed, som også er 100% garanteret, gennem FCA og HMRC betalingsinstitutioner. Programmet har en menu, der giver dig mulighed for at vælge det land, hvorfra penge forlader, samt deres destination, datoen for modtagelse af pengene, samt konverteringskursen for den aktuelle valutakurs.

Nyttige oplysninger om TransferGo

Selvom dette er en applikation, hvor tjenesterne udføres på digitalt niveau, er det stadig nødvendigt at betale et transportgebyr for pengeoverførselstjenesterne. Dette afhænger af den "valgte leveringsmetode", der kan være den næste dag eller de næste 30 minutter. Der er også mulighed for gratis levering, som kan tage op til 3-4 arbejdsdage. Analyserne viser, at ved at foretage internationale overførsler gennem denne applikation kan du drage fordel af besparelser på op til 90%. Repræsentanterne for applikationen bestræber sig kontinuerligt på at sikre den laveste konverteringskurs og de konkurrencedygtige valutakurser. Hvis du støder på problemer eller har brug for vejledning i overførselsprocessen, kan du ringe til kundeservice, tilgængelig 24/7.

Info om, hvordan du bruger en TransferGo kuponkode

De kuponkoder, der er købt fra andre specialiserede websteder, kan kopieres og indtastes på applikationens udtjekningsside. Hvis koden er gyldig, anvendes dens rabatværdi automatisk, og du får besked om den endelige transaktionspris.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker