Cultizm Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponMed denne kulturkupon får du øjeblikkelig 30% rabat30 juni
kuponBlack Friday 2022 Kampagnekode: 30% ekstra rabat01 december
kuponCULTIZM.com 10% rabat kode16 Kan
kuponCULTIZM.com 20% kampagnekode20 April

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad sælger CULTIZM Danmark

CULTIZM, der har været aktiv siden 2004, er en fornem butik for at tilbyde herretøj, med udvalgt kvalitetstøj, der giver karakter og stil med de bedste mærker af prestigefyldte designere såsom Adidas Originals, Dukes, Jackman, New Balance, Studio Nicholson, Eat Dust , Levi's®, Officine Generale, Puma, Buttero, Redmoon, Veja, Gramicci, Fison, Marséll, Converse foruden CULTIZM-mærket, blandt mange andre mere anerkendte på markedet.

I CULTIZM kan du få flere kategorier, blandt hvilke vi kan nævne tøj, fodtøj og tilbehør, hvor du kan få, i kategorien Tøj kan du finde t-shirts, jakker, undertøj, bukser, jakker, sweatshirts, veste og sokker, som du kan filtrere efter pris, efter mærke eller efter størrelse kan du også finde kategorien Fodtøj, hvor du kan finde støvler, hjemmesko, samt tilbehør til fodtøj, i kategorien Accessories finder du fra handsker, håndtasker, huer, kasketter , tørklæder, smykker såsom armbånd, halskæder og ringe, også toiletartikler. Der er mange muligheder, som CULTIZM tilbyder, så mænd altid er up to date med mænds trends.

Hvordan CULTIZM sender til Danmark

Blandt de forsendelsesmetoder, som CULTIZM håndterer, er der kurerfirmaer som DHL, FEDEX, UPS, German Post og Deutsche Post, og leveringstiderne kan variere afhængigt af landet, hvor det skal hen, men de har estimeret dage mellem 1. og 12 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder CULTIZM Danmark?

Blandt de mange forskellige rabatter og rabatter, som CULTIZM tilbyder, kan du finde 10% for nye kunder, samt 5% for registrering som ny bruger.

Betalingsmetoder hos CULTIZM Danmark

I CULTIZM har de flere betalingsacceptmetoder, blandt hvilke vi kan nævne er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, JCB og Diners Club, samt via bankoverførsler, men det accepteres kun for europæiske kunder , også gennem Sofort, Klarna, Alipay og gennem din PayPal-konto.
  

Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra CULTIZM i Danmark?

I CULTIZM kan du vælge forsendelsesmetode, og afhængigt af dette kan din ankomsttid variere, blandt dem er standardforsendelsen til Tyskland fra 1 til 2 hverdage for EU og 2 til 4 hverdage, for Schweiz fra 2 til 5 hverdage og til Rusland og resten af ​​verden 4 til 12 hverdage, en anden forsendelsesmetode er fremskyndet forsendelse, som afsendes til USA, Sydkorea, Taiwan og Canada og kan tage 3 til 6 hverdage og endelig ankommer den hurtige forsendelse for Tyskland og Schweiz på 1 hverdag, for EU mellem 1 og 2 hverdage og for Rusland og resten af ​​verden fra 2 til 4 hverdage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på CULTIZM Danmark

Ja, CULTIZM tilbyder i øjeblikket 10 % rabatkuponer til sine nye kunder, som de kan bruge på deres første ordre.

CULTIZM kupon til nye kunder 15% rabat
Kampagnetilbud med op til 70 % rabat
CULTIZM Kupon 10% rabat på de seneste kollektioner
Kampagnekode 30% rabat
20% kupon for udvalgte produkter

CULTIZM Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det ved at ringe +49025127076890 eller sende en e-mail til info@CULTIZM, eller ved at sende en formular fra deres side, hvor du skal udfylde en række data, inklusive din e-mail, og senere vil du modtage en respons.

Fordele ved at bruge en CULTIZM kupon i Danmark

Ved at drage fordel af rabatkuponer til at foretage køb hos CULTIZM, er der mange fordele, som elskere af det eksklusive kan opnå, såvel som dets tendenser, da de kan erhverve en række produkter i deres køb, herunder tøj, fodtøj, tilbehør, Det bedste af det hele er, at du betaler mindre, end du troede, og dermed genererer du tilfredshed med det opnåede tøj. Den maksimale rabatkupon for denne butik er 30% gyldig i dag.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra CULTIZM fra Danmark?

For at foretage en returnering, er det første du skal gøre at kontakte kundeservice, hvor de vil fortælle dig de trin, du skal følge for returneringsprocessen, en af ​​dem er en etiket, der skal sættes på pakken for at blive returneret, som du vil modtage via e-mail, ud over den adresse, hvortil det skal sendes, for at udføre denne proces skal du gøre det inden for en periode på højst 14 hverdage efter modtagelse af pakken.

Eksklusiv CULTIZM kupon til nye købere i Danmark

For nye kunder giver CULTIZM dem en 10% rabatkupon, der skal bruges ved deres første køb.

CULTIZM Danmark i sociale netværk

På sociale netværk kan du ud over oplysninger om de seneste samlingslanceringer opdage de seneste kampagnetilbud.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af CULTIZM for købere i Danmark

I øjeblikket tilbyder CULTIZM kun rabatter på en stor del af sine produkter og mærker og som en maksimal rabat får du 15% ved at invitere en ven.

CULTIZM Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere på CULTIZM får de 15 % rabat til brug ved deres første køb, udover at modtage nyhedsbreve om deres nyheder og trends i deres nye mærker og kollektioner, samt særlige kampagner.

Butikker svarende til CULTIZM

Der er butikker, der ligner CULTIZM, hvor du kan finde lignende produkter, som du kan oprette kombinationer med, du kan også tjekke deres forsendelsesmetoder og omkostninger, samt tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker kan du besøge Endclothing.com, Nordstrom. com, ssence.com
        

CULTIZM Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

Black Friday-rabatterne på CULTIZM er de mest ventede i løbet af året, da transcendentale rabatter leveres til elskere af denne mode, kan de nyde rabatter på op til 70 % rabatter, som du ikke kan gå glip af.

Kupon til CULTIZM Danmark for 11.11

Rabatterne på singledagen eller 11.11 begyndte sin fejring i asiatiske lande, og de fejres i november måned den 11., denne udsalgsferie har øget sin fejring i andre lande og kontinenter, så de præsenterer også meget gode kampagner. som rabatter.

CULTIZM Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Under Cyber ​​​​Monday-rabatterne leveret hos CULTIZM kan du få meget gode rabatter, som kan variere fra 65% til 75% anvendt, på samme måde som du kan nyde meget gode specialtilbud, som du ikke kan gå glip af.
 

CULTIZM Danmark Kuponer til jul

CULTIZM har julerabatter på sine sæsonprodukter, som du kan få op til 30% til rådighed, du kan også nyde rabatkoder ved at anvende koden xmas30

CULTIZM mobilapplikation til iPhone og Android

I øjeblikket har CULTIZM ikke en tilgængelig mobilapplikation.

Berømte mærker sælger i CULTIZM butik

Berømte mærker du kan finde på CULTIZM omfatter 3Sisteen, APC, Anderse-Andersen, Baracuta, Barbour, Benzak, Birkenstock, CP Company, Adidas Orginals, Converse, Eastlouge, Edwin, Engineered Garments, F/CE, FDMTEL , Freitag, Gitman Vintage, Bleu de Chauffe, Bleue De Genes, Howlin, Hansen, JW Anderson, Kolor, Lady White Co., Lee 101, Maison Kitsune, Margarte Howell, Helmut Lang, Marsell, Japan Blue, Merz B. Schwanen, Mmotaro, Naked & Famous, Nanamica, Needles, New Balance, North Works, Nudie JEANS, Orslow, Pke Brothers, Red Wing Shoes, Rogue Territory, RRL, Shangri-La heritage, Sporty & Rich, Studio Nicholson, Stussy, Ten C, Tellason, Unbranded, Universalværker, Viberg.

 

Tilbyder CULTIZM gratis fragt til Danmark?

I øjeblikket har CULTIZM ikke gratis forsendelse tilgængelig.

Kan jeg betale i CULTIZM med PayPal?

I CULTIZM kan du betale for dine køb via din PayPal-konto på en sikker, nem og pålidelig måde, andre metoder accepteret af CULTIZM er via kreditkort såsom Visa, MasterCard, American Express, JCB og Diners Club, bankoverførsler som kun er accepteret for europæiske kunder eller gennem Sofort, Klarna, Alipay.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i CULTIZM?

I CULTIZM skal du for at skrive din rabatkupon først vælge de produkter du vil købe, derefter skal du gå til din indkøbskurv hvor du finder en boks i den midterste højre del af siden, hvor du skal inkludere kuponnummeret som du ønsker. du ønsker at ansøge.

Sidst opdateret: I dag
29 Kan 2024
Cultizm Kuponer

Særlige kampagner og kuponer hos CULTIZM Danmark

De seneste salgsfremmende kuponer og rabattilbud fra CULTIZM for denne modebutik er præsenteret i rækkerne nedenfor:

CULTIZM kupon til nye kunder 15% rabat
Kampagnetilbud med op til 70 % rabat
CULTIZM Kupon 10% rabat på de seneste kollektioner
Kampagnekode 30% rabat
20% kupon for udvalgte produkter

Cultizm Kuponer

Andre lignende butikker