UNICE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseTag op til USD55 promo på UNICE.com bestil i app21 oktober
kuponUNICE.com 10% salgsfremmende kode 31 august
kuponTag rabatkode på UNICE.com: op til USD50 Vælg elementer04 juli
kuponFå nu $4 rabat på alle UNICE.com køb04 marts

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad Unice sælger

Unice arbejder for at skabe selvtillid for sine tusindvis af kunder over hele verden ved at tilbyde forskellige muligheder, der tilpasser sig stilen hos hver person, der bruger det, hvad enten det er for at kunne være i god stil om dagen eller natten, afslappet eller elegant.

Produkterne på Unice er fremstillet af den højeste kvalitet, som opfylder kundernes behov ved at tilbyde parykker og extensions af garanteret naturligt hår fremstillet med innovation og teknologi syet i hånden for at give komfort og åndbarhed.

Blandt de produkter, der er tilgængelige på Unice, er lange og korte parykker, bølgede og lige, krøllede, bob-stil, parykker med pandebånd i forskellige farver, hårstrenge, haleforlængelser, tilbehør såsom hætte, klip, fugtighedslotioner, øjenvipper, pandebånd, glattekam.

Hvordan sender Unice ordrer?

Unice sender ordrer via UPS fra sit lager i USA og via DHL, TNT, FedEx og UPS fra sit lager i Kina.

Hvilke rabatter tilbyder Unice?

De rabatter, der tilbydes af Unice, er:

70% rabat på udvalgte udsalgsprodukter.

50% rabat på udsalg.

Produkter fra 15% rabat og opefter.

Tilbud på to parykker for $ 100.

Få den anden enhed med 40% rabat.

Betalingsmetoder på Unice

Betalingsmetoder, der accepteres på Unice, er gennem kreditkort som Visa, MasterCard, Discover, American Express, JCB samt PayPal, After Pay, Clear Pay, Zip, Sezzle og Klarna.

Hvor lang tid det tager at levere de produkter, der er bestilt fra Unice

Den tid, det tager for produkter bestilt fra Unice at blive leveret, varierer afhængigt af den destination, de sendes fra. For ordrer sendt fra det amerikanske lager kan det tage mellem 1 og 5 arbejdsdage, for ordrer sendt fra det kinesiske lager kan det tage op til 7 arbejdsdage.

Rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Unice

De rabatkuponer, der i øjeblikket er tilgængelige på Unice, er:

$ 50 i rabat på ordrer over $ 350 ved hjælp af koden SCHOOL.

10 rabat på ordrer over $ 99 ved hjælp af koden SCHOOL.

Unice Kundeservice

Den tilgængelige kundeservice på Unice kan gøres ved at sende en e-mail til soporte@Unice ved at ringe til 16267846221, fra en online chat eller ved at sende en WhatsApp-besked til 16267824231.

Fordele ved at bruge en Unice-kupon

For Unice paryk elskere er fordelen ved at bruge en Unice rabatkupon, at de kan spare penge ved kassen, med en anden fordel er muligheden for at tage et andet produkt med dem.

Hvordan kan jeg returnere et produkt bestilt fra Unice?

For at returnere et produkt bestilt på Unice skal kunderne logge ind på din konto, vælge ordren og klikke på retur og følge instruktionerne, som dette vil give dig for at fuldføre processen.

Eksklusiv kupon til nye købere på Unice

Nye købere af Unice kan bruge alle kuponkampagner, der er tilgængelige på købstidspunktet, samt 100% rabat for nye købere.

Unice på sociale medier

I Unice kan kunderne finde alle tilgængelige kampagner på sociale netværk i deres tilbud og rabatter, såvel som deres udsalg og kuponer, samt alle tilgængelige produkter.

X (Twitter)
Facebook
Instagram
YouTube

Maksimal rabat, der tilbydes af Unice til sine købere

Som den maksimale rabat, der er tilgængelig for Unice-købere, kan de nyde en 70% rabat tilgængelig.

Unice-kupon til abonnement på nyhedsbrev

Kunder, der abonnerer på Unice-nyhedsbrevet, kan holdes ajour med meddelelser om kampagner og eksklusive tilbud til rådighed.

Butikker svarende til Unice

Butikker svarende til Unice er Nadula.com, Luvmehair.com, som kan besøges, og hvor lignende produkter er tilgængelige.

Unice Black Friday-kuponer

De bedste produktrabatter tilbydes af Unice under Black Friday-rabatten, når du kan finde de bedste tilbud og rabatter til rådighed for sine kunder, som kan opnås op til 70% med yderligere kuponer på 5%.

Unice rabatkuponer til 11.11

De rabatkuponer, som Unice har til 11.11 salgsferien, kan findes fra 5% på forhånd tilgængelig med tilbud og rabatter, der kan være op til 50%.

Unice-kuponer til Cyber Monday

For at fejre Cyber Monday-rabatten på Unice kunder kan nyde de bedste tilbud og rabatter, der er tilgængelige op til 77% rabat med yderligere 15% rabat på salgskuponer.

Unice julekuponer

For at nyde juleferien på Unice kan du finde de bedste tilbud og rabatter til rådighed for dine kunder, som kan være så lave som 15% med yderligere rabatkuponer fra 3% og op.

Unice mobilapplikation til IPhone og Android

Unice har for sine kunder tilgængelig mobilapplikation til iPhone og Android, hvorfra kunder kan foretage deres køb og modtage $ 55 i rabat.

Kendte mærker, der sælges på Unice

Unice sælger kun sine egne brandede produkter.

 

 

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
UNICE.com Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer på Unice

Gennem de særlige kampagner og rabatter, der er tilgængelige på Unice, kan kunderne holde sig ajour med de seneste nyheder for at foretage deres køb og spare penge.

UNICE.com Kuponer

Andre lignende butikker