UNICE Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponFå nu $4 rabat på alle UNICE.com køb04 marts
kuponEKSTRA 5% rabat kode til UNICE ordrer over $20008 juli

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

UNICE Anmeldelse

Butikken drager ikke kun fordel af de mest attraktive produkter med hensyn til parykker og extensions, men de gennemgår også en streng udvælgelsesproces for at sikre, at de bruger det smukkeste og sunde hår. Du kan vælge mellem mere end 30 modeller af parykker i en række designs, farver, frisurer og længder. Herfra kan du også købe de bedste produkter til deres pleje og vedligeholdelse. Hvis du ikke har nogen idé om, hvad der passer dig eller hvad du har brug for, vil butikken give dig et udvalg af "look", som du kan henvende dig til. I dette afsnit kan du også følge kundevurderinger, både for at beslutte det mest passende valg, såvel som for at se kundeoplevelsen og kvaliteten af ​​produkterne.

Nyttige oplysninger om UNICE

Butikken leverer internationalt gennem specialiserede kurerfirmaer, såsom DHL, UPS og TNT, med en gennemsnitlig leveringstid på 5-7 arbejdsdage gennem den gratis leveringsmetode. Afhængig af de bestilte produkter har du en periode mellem 7 og 30 dage, der starter med det øjeblik, du har modtaget produkterne til at returnere dem. Du har tilgængeligheden til at bede om dine penge tilbage eller anmode om ændring / udskiftning af produkterne. Betaling kan udelukkende ske i onlinesystemet via Visa, MasterCard, Discover, American Express og PayPal.

Info om, hvordan du bruger en UNICE kuponkode

Både webshoppen til onlinebutikken og mobilapplikationen giver dig mulighed for at indtaste en kuponkode i form af en kode med numre og / eller numre ved at kopiere den og tilføje den i et ekstra vindue på udtjekningssiden, før du bekræfter rækkefølgen. . Efter bekræftelse af kuponen, hvis den er gyldig, anvendes den tilsvarende reduktion automatisk.

 

Sidst opdateret: I dag
15 April 2021

Andre lignende butikker