TB Dress Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponUSD15 rabatkode til TBDress.com Bestil over USD139 Vælg varer20 juli
ForfremmelseTBDress.com fremme: gratis forsendelse ordre over USD10907 juli
kuponTBDress.com 12% promo kode ordre over USD12913 juli
kuponNyd nu GRATIS levering til TBDRESS ordrer over $10919 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad TBDRESS sælger Danmark

TBDRESS er en online butik, der tilbyder en bred vifte af varer omkring 230 lande, den har hundredvis af købere over hele verden og eksklusive designs, det vigtigste er, at den har specialfremstillede varer til meget lave priser, den har også en bred vifte af mere end 10 millioner produkter.

TBDRESS har haft en accelereret vækstrate, her er det meget nemt at finde dine artikler, da det på forskellige måder tilbyder søgningen, da den første mulighed tilbyder fanen eller kategorierne af samme såsom HOUSE, der indeholder elektriske apparater, haveredskaber, artikler hæfteklammer blandt andre såvel som kategorierne af BEDST SÆLGER, KJOLER, KVINDER, MÆND, BRYLLUP OG EVENTS og de mest fremtrædende plus størrelser blandt andre. En anden måde at søge på er gennem forstørrelsesglasset, hvor du sætter en lille beskrivelse af varen, og den leder dig automatisk til den, du leder efter, og dens lignende. Her kan du også få fra ringe, badedragter, pyjamas, punge, strømpebukser, sko, accessories, trusser og endda parykker til kvinder i alle farver og størrelser.

Hos TBDRESS får du alt, hvad du ønsker, for at kvinder og mænd altid skal være smarte og stilfulde, uanset om det er til natten derhjemme eller til et socialt arrangement.

Hvordan TBDRESS sender ordrer til Danmark

Forsendelsesmetoderne består af tre, der svarer til Expeded Shipping, Standard Shipping og Super Saver Shipping, TBDRESS er afhængig af firmaerne DHL, UPS, ARAMEX, TNT, YODEL, B post og EPacket, blandt andet, omkostningerne Fragtpriser kan variere afhængig af vægt og forsendelsesmetode.

Hvilke rabatter tilbyder TBDRESS Danmark?

TBDRESS tilbyder flere kuponkampagner, du skal bare være opmærksom på bannerne, du kan også modtage rabatkuponer ved at blive tilmeldt via din e-mail, på samme måde som det giver almindelige rabatter. Det er vigtigt at bemærke, at de har en forfremmelsesperiode, det vil sige, at de har en udløbsdato.

Betalingsmetoder hos TBDRESS Danmark

Hos TBDRESS kan du betale med forskellige betalingsmuligheder såsom Visa, MasterCard, American Express og Discover kreditkort, samt via din PayPal-konto.
  

Hvor lang tid tager det at levere de bestilte produkter fra TBDRESS i Danmark?

TBDRESS har flere forsendelsesmetoder, blandt hvilke dets leveringstid kan variere, såvel som den destination, den skal til, en af ​​dem er Super Saver Shipping, som kan tage mellem 7 og 30 hverdage, en anden af ​​mulighederne er standardforsendelsen, der ligger mellem 3 og 18 dage, og endelig den hurtige forsendelse, som har en leveringstid på mellem 3 og 15 dage.

Kuponer tilgængelige i øjeblikket på TBDRESS Danmark

Ja, TBDRESS tilbyder i øjeblikket et stort udvalg af rabatkuponer på sin side, som du ikke må gå glip af. Der er en række af 80 kuponer, blandt hvilke vi kan fremhæve WES15-koden, Share2-koden, AD12-koden og mange andre.

$3 rabatkode for ordrer over $59
TBDRESS kupon på $ 10 rabat for ordrer over $ 99
Kampagnekode TBDRESS $ 20 rabat på ordrer over $ 149
Op til 90% rabat på tøj
Kampagnetilbud for nye kjolekollektioner: op til 70 % rabat
8% TBDRESS kupon til hele butikken
$22 rabat på TBDRESS ordrer over $169
Få $30 rabat på ordrer over $199
Gratis forsendelseskupon ved ordrer over $49

TBDRESS Danmark Kundeservice

TBDRESS stiller flere måder til rådighed for sine kunder at kontakte kundeservice, herunder en live chat, samt en e-mail til service@TBDRESS, samt en besked via Facebook Messenger, du kan også sende en besked fra dens side ved at sende en besked til os, en anden måde er ved at ringe til nummeret +86 2968532816, dets kundeservice er fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 18:00.

Fordele ved at bruge en TBDRESS kupon i Danmark

At få rabatkuponer i TBDRESS er yderst en fordel, da du kan få et ubegrænset udvalg af produkter, alle i trend til det nuværende, såvel som eksklusive, udover dette kan du købe varer til damer og herrer ud over det tilbudte udvalg hjemme og i haven.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til TBDRESS fra Danmark?

Som returpolitik i TBDRESS er det første du skal gøre at kontakte kundeservice via din e-mail, hertil skal du logge ind og åbne en tvist, hvor du skal oplyse det ordrenummer du ønsker at returnere samt Årsag til samme, dette skal ske inden for 30 hverdage efter modtagelse af pakken, bortset fra brudekjoler og parykker som skal ske på max 7 hverdage, det er nødvendigt at varerne er i optimale forhold samt ubrugte og med deres etiketter.

Eksklusiv kupon TBDRESS til nye købere i Danmark

TBDRESS giver væk til sine nye kunder ud over alle de udsalg og rabatter, som det tilbyder en lang række rabatkuponer, som kan fås fra dets online-sider, såvel som fra dets sociale netværk og dets app, såvel som den ene Jeg modtog, da jeg tilmeldte mig som nyhedsbreve. Nye købere i Danmark kan få kuponer fra TBDRESS, der giver en samlet rabat på op til $80.

TBDRESS Danmark på sociale medier

Ved at registrere og downloade din App kan du modtage op til 50% særlige rabatter, samt 2% rabat på den første ordre, plus en rabat fra dine sociale netværk på op til 12% rabat ved at bruge koden A12.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af TBDRESS for købere i Danmark

TBDRESS, tilbyder en bred vifte af rabatter på alle sine artikler, det maksimale er op til 95% rabat i Swinwear, foruden endeløse rabatter i alle dens kategorier, foruden en studierabat.

TBDRESS Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved at abonnere vil du være i stand til at modtage meddelelser om de seneste nyheder og opdateringer, såvel som deres nye ankomster og de særlige tilbud, de tilbyder i løbet af ugen, udover at modtage en rabat. Ved at abonnere på nyhedsbrevet kan du få TBDRESS kuponer til nye kunder, kuponer der giver en samlet rabat på op til $80.

Lignende butikker til TBDRESS

Der er butikker, der ligner TBDRESS, hvor du kan finde nogle af deres produkter til at lave kombinationer i dine outfits, hvis du foretrækker det, kan du tjekke deres forsendelsesmetoder eller deres tilgængelige rabatter, nogle af disse butikker, du kan besøge, er Rosegal, Newchic, Luvyle.
        

TBDRESS Danmark Kuponer til BLACK FRIDAY

TBDRESS har uoverstigelige rabatter på Black Friday-rabatter, som du kan finde op til 85% tilgængelige, du kan også nyde ekstra rabatkuponer, der kan være op til 5% ekstra til salgsrabatten.

Kupon til TBDRESS Danmark for 11.11

Singles Day eller 11.11-rabatterne til TBDRESS fejres i november måned den 11., og i løbet af denne udsalgsferie kan du gå glip af at få meget gode kampagner og tilgængelige rabatter på op til 55 % tilgængelige.

TBDRESS Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

I TBDRESS Cyber ​​​​Monday tilbydes rabatter til onlinekøb, som navnet angiver Cyber ​​​​Monday, og for denne dag leverer TBDRESS fantastiske rabatter på op til 90% tilgængelige, du kan også nyde særlige tilbud i deres produkter.
 

TBDRESS Danmark Kuponer til jul

Der afholdes julerabatter i løbet af december måned og TBDRESS er en måned med fest og familiefester, derfor finder du fremragende rabatter på op til 65%, så disse fester ser sensationelle ud takket være de opnåede rabatter.

TBDRESS mobilapplikation til iPhone og Android

TBDRESS har tilgængelig for sine kunder download af mobilapplikationen til Android og iPhone, hvorfra du kan foretage dine køb og nyde en gave på 50% rabat på din første ordre.

Berømte mærker sælges i butikken TBDRESS

Alle produkterne vist på TBDRESS svarer til deres eget mærke.

 

 

Tilbyder TBDRESS gratis fragt til Danmark?

I TBDRESS kan du få gratis fragt på dine køb, men for dette skal du foretage et køb, der er lig med eller større end $109.

Hvor skal jeg skrive TBDRESS-rabatkuponen?

At skrive rabatkuponen i TBDRESS er et simpelt trin for dette skal du først vælge de produkter du ønsker at købe, derefter skal du gå til din indkøbskurv for at foretage betalingen her finder du en boks i øverste højre del af siden i Du skal inkludere det kuponnummer, du vil bruge.

Kan jeg betale i TBDRESS med PayPal?

I TBDRESS kan du foretage betalingen af ​​dine køb via PayPals digitale tegnebog, nemt, hurtigt og sikkert, andre accepterede betalingsmetoder er dem, der er lavet via kreditkort såsom Visa, MasterCard, andre muligheder er via bankoverførsel , iDeal, Sofort, Webmoney .

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
TBDRESS Rabatkoder

Kampagner og særlige kuponer på TBDRESS Danmark

TBDRESS er den online modebutik med et meget godt forhold mellem kvalitet og pris for de modeartikler, der udbydes til salg. Her er en liste over de seneste TBDRESS-kuponer, der er tilgængelige for vores besøgende, som du kan få betydelige rabatter med.

$15 rabat på ordrer på mindst $199
15% rabat på TBDRESS kupon for studerende
Kampagnekode på $ 5 for ordrer på mindst $ 40
Gratis forsendelse på ordrer over $109
15 % rabat på TBDRESS kampagnekoden for ordrer over $ 109 + gratis forsendelse overalt i verden
$3 i rabat på din ordre
$80 samlede rabatkuponer til nye kunder

TBDRESS Kuponer

Andre lignende butikker