Mobvoi Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kuponSalgsfremmende kode til mobvoi.com: 10% rabat på hele siden01 juli
ForfremmelseFremme til mobvoi.com: 3% rabat30 juni
kuponmobvoi.com 10% rabat kode02 juli
kuponMOBVOI promo kode med 20% rabat05 december

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad MOBVOI sælger Danimarca

Hovedfokus for MOBVOI har været interaktionen mellem stemme kunstig intelligens og integrationen af ​​hardware og software, de leverer AI B2B og B2C produkter og tjenester til mere end 40 lande og regioner. MOBVOI's mål er at definere den næste generation af menneske-maskine-interaktion og derved skabe en mere naturlig og intuitiv måde for folk at interagere med maskiner.

Som en innovationsdrevet teknologivirksomhed har MOBVOI udviklet en række kunstig intelligens-teknologier, herunder stemmesignalbehandling, triggerord, stemmegenkendelse, naturlig sprogforståelse, dialogstyring, vertikal søgning, syntese, stemme, vidensgraf og mere. MOBVOI lancerede MOBVOI-mobilappen, TicWatch-serien af ​​smarte ure, TicPods-linjen af ​​ægte trådløse smarte hovedtelefoner og andre AI-software og hardwareprodukter, hvilket gør den til en genkendelig forbruger af kunstig intelligens-mærker verden over.

Hvordan MOBVOI sender ordrer til Danimarca

Normalt kan det tage op til 48 timer for en ny ordre at blive gennemført. Når de er afsendt, sender de dig et sporingsnummer til levering, så du kan tjekke status for din forsendelse direkte. Nedenfor er leveringsestimater for de forskellige forsendelsessteder: USA og Canada: 1-6 hverdage; Europæiske og nordiske lande: 2-5 hverdage; Rusland: 7-14 hverdage; Asia Pacific: 1-3 hverdage. Undtagelserne for denne region er: Malaysia: 14-21 hverdage; Brunei Darussaniam, Cambodja, Myanmar, Den Demokratiske Republik Østtimor: 10 hverdage; Indien: 10-15 hverdage; Afrika og Mellemøsten: 7-25 hverdage. Undtagelserne for denne region er: Forenede Arabiske Emirater: 2-4 hverdage; Latinamerika og Caribien: 7-25 hverdage.

Hvilke rabatter tilbyder MOBVOI Danimarca?

På dette tidspunkt i MOBVOI er tilgængelige 10% rabatkuponer og kampagnetilbud med op til 37% rabat, gyldige for både MOBVOI ure og deres tilbehør.

Betalingsmetoder hos MOBVOI Danimarca

De accepterede betalingsmetoder i MOBVOI er: Elektroniske betalinger med PayPal, Visa eller MasterCard kreditkort, American Express, UCB, Discover, Splitit blandt andre.

Hvor lang tid tager det at levere produkterne bestilt fra MOBVOI i Danimarca?

Hos MOBVOI kan leveringstiden variere afhængigt af din destination, generelt kan det tage mellem 7 og 15 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på MOBVOI Danimarca

Det tilbyder i øjeblikket kuponer til studierabatter på 10% rabat, det er meget nemt at bruge, du skal bare registrere dig og bruge en kampagnekode.

Gratis forsendelse til Danimarca for ordrer over $49
37 % rabatkupon til TicWatch Pro 4G
Kuponkode 50% rabat til TicPods 2 Pro +
Op til 69% rabat i tilbehørskategorien MOBVOI
10 % salgsfremmende kupon til studerende
MOBVOI kupon 10% rabat på ethvert ur
10% kampagnekode eksklusivt for MOBVOI medlemmer

MOBVOI Danimarca Kundeservice

For at kontakte kundeservice kan du gøre det via e-mail via e-mailen support@MOBVOI eller på review@MOBVOI, udover deres sociale netværk, samt en hjælpesession på deres side, kan du også gøre det gennem nummer telefonnummer 8888309974 fra mandag til fredag ​​fra 9:00 til 17:00

Fordele ved at bruge en MOBVOI kupon i Danimarca

Få rabatkuponer og brug dem ved at købe produkter på MOBVOI, de er en fordel for dem, der bruger dem, da de kan få en vare, som du kan besvare dine opkald med, en længere batterilevetid blandt andre faktorer, der gør det muligt at være en tilfreds køb.

Hvordan kan jeg returnere et bestilt produkt til MOBVOI fra Danimarca?

Den første ting, du skal gøre, er at kommunikere til MOBVOI ved hjælp af en e-mail til support@MOBVOI med en begrundelse, hvis du kan lide dine personlige data, senere vil du modtage en autorisationsmeddelelse samt adressen, hvortil de vil blive sendt, denne skal ske inden for en periode på højst 14 hverdage.

Eksklusiv kupon til nye købere i Danimarca

Nye kunder kan drage fordel af de rabatter, som MOBVOI stiller til rådighed fra sin side.

MOBVOI Danimarca på sociale medier

I øjeblikket kan du få udover information om deres produkter, de har en række forskellige rabatter på deres varer.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Maksimal rabat tilbydes af MOBVOI for købere i Danimarca

MOBVOI tilbyder i dag en maksimal rabat på 33 %.

MOBVOI Danimarca kupon til nyhedsbrevstilmelding

Ved tilmelding kan du modtage information om dine produkter, samt de seneste opdateringer og kampagnenyheder, samt nyde 10% rabat.

Lignende butikker til MOBVOI

Hvis du foretrækker det, kan du kigge efter nogle butikker, der ligner MOBVOI, hvor du vil finde nogle lignende produkter, som du kan kontrollere deres rabatter eller mulighederne for deres produkter, nogle af disse butikker, som du kan besøge er Fitbit, Samsung, Apple. com, Xiaomi.com

Kuponer fra MOBVOI Danimarca til BLACK FRIDAY

Black Friday er dagen på MOBOI, hvor du får rabatter på op til 37% på ure og op til 60% på tilbehør. Eksklusive MOBVOI Black Friday kuponer kan give dig op til yderligere 20 % rabat.

Kupon til MOBVOI Danimarca for 11.11

Fra den 11. november vil du kunne drage fordel af de sædvanlige rabatter i denne egen onlinebutik af mærket MOBVOI: en 10% kupon og rabatter på op til 37% på smarture.

Salgsfremmende kuponer fra MOBVOI Danimarca til Cyber ​​​​Monday

CYBER MONDAY er dagen med nok de største rabatter på MOBVOI ure - op til 50 % rabat baseret på kampagnetilbud og kuponer for op til yderligere 20 % rabat!
 
 

MOBVOI Danimarca-kuponer til jul

I julen kan du forære et MOBVOI ur, eller du kan forære dig selv et af de mest værdsatte smarture på markedet lige nu. Rabatter på op til 50% på tilbehør og kuponer på 10%, 20% og endda 37% for MOBVOI smarture.

MOBVOI mobilapplikation til iPhone og Android

MOBVOI har for sine kunder at nyde den mobile applikation, der er tilgængelig til Android og iPhone.

Berømte mærker sælges i MOBVOI butik

Produkterne du finder på MOBVOI svarer til dit eget mærke.

 

 

Tilbyder MOBVOI gratis fragt til Danmark?

MOBVOI tilbyder sine kunder i øjeblikket gratis fragt ved køb af sine produkter.

Kan jeg betale i MOBVOI med PayPal?

Blandt de betalingsmetoder, der accepteres i MOBVOI, svarer en af ​​dem til betaling gennem PayPals digitale tegnebog på en nem, sikker og pålidelig måde, andre muligheder svarer til kreditkort som Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover.

Hvor skal jeg skrive MOBVOI rabatkuponen?

Når du har valgt produkterne i MOBVOI, skal du gå til din indkøbskurv for at behandle betalingen af ​​dine produkter, her finder du en boks i nederste venstre del af siden, hvor du skal medtage det kuponnummer, du ønsker at bruge .

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Mobvoi Rabatkoder

Særlige kuponer og kampagner hos MOBVOI Danmark

Her er en liste over de mest populære kuponer og kampagnetilbud, der er tilgængelige i disse dage. Nogle af disse kampagnekoder er stadig tilgængelige i dag, så du kan prøve dem lige nu.

Gratis fragt til Danmark for ordrer over $49
37 % rabatkupon til TicWatch Pro 4G
Kuponkode 50% rabat til TicPods 2 Pro +
Op til 69% rabat i tilbehørskategorien MOBVOI
10 % salgsfremmende kupon til studerende
MOBVOI kupon 10% rabat på ethvert ur
10% kampagnekode eksklusivt for MOBVOI medlemmer

Mobvoi Kuponer

Andre lignende butikker