Paxful Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelsepaxful.com promo: gratis digital tegnebog Tilmeld dig05 oktober
Forfremmelsepaxful.com USD20 Rabat21 oktober
Forfremmelsepaxful.com 60% rabat kode03 november

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er PAXFUL

Baseret i New York, blev PAXFUL grundlagt i 2015 som EasyBitz af Ray Youssef, en immigrant fra Egypten, der voksede op i hjertet af byen, der aldrig sover og er verdens førende amerikanske peer-to-peer, der forbinder mere end 10 mio. mennesker med kryptomarkedet. Denne unikke markedsplads tilbyder adgang til teknologi drevet af mennesker, med gratis væggede krypto og en utrolig sikkerhedspolitik. Grundlæggende vil enhver bruger med PAXFUL handle og tjene penge med rigtige mennesker, hvilket faktisk er hvordan bitcoin blev udtænkt. Med globale kontorer i Hong Kong, Estland og Filippinerne giver PAXFUL adgang til over 350 betalingsmetoder, et døgnåbent kundesupportteam og et sikkert handelsfællesskab.

Sådan åbner du en konto på PAXFUL

Gå til den officielle hjemmeside og klik på knappen Registrer, som du kan finde øverst til højre på hjemmesiden. En ny side vises, hvor du kan vælge, om du vil oprette din egen PAXFUL-konto ved hjælp af dit telefonnummer eller din e-mailadresse. Opret en stærk adgangskode, og fortsæt med følgende trin for at registrere dig på platformen. Du skal gennemgå en bekræftelsesproces via din e-mailadresse eller telefonnummer. Husk, at du skal acceptere servicevilkårene og fortrolighedserklæringen for at oprette din konto. Dit brugernavn vil også blive givet til dig automatisk, men du kan ændre det senere. Hvad der er endnu vigtigere er det faktum, at så snart du tilmelder dig, vil du øjeblikkeligt få en gratis tegnebog til at gemme dine kryptovalutaer, som du tjener, mens du handler på PAXFUL.

Sådan finansierer du din PAXFUL-konto

Du har allerede fundet ud af, at når du tilmelder dig en PAXFUL-konto, får du en gratis Bitcoin-pung. Du vil også modtage en Bitcoin wallet-adresse, som aldrig udløber. Hvis du vil fylde din PAXFUL-konto op, skal du logge ind på din egen konto. Tryk på tegnebog-knappen, og klik derefter på Modtag under din Bitcoin-pung. Nu kan du bruge copy and paste-funktionen til at overføre din Bitcoin-adresse, eller du kan bruge QR-koden. Klik på knappen Bekræft, og vent på, at dine penge ankommer. Tjek status for din transaktion og start handel, når du er klar.

Sådan trækker du penge fra din PAXFUL-konto

Hvis du vil hæve penge fra din PAXFUL-konto, skal du logge ind på din egen konto og klikke på Wallet-knappen, som du kan finde øverst på siden. Du kan hæve penge til både den interne og eksterne cryptocurrency-pung. Når tegnebogens side dukker op, skal du klikke på knappen Send, hvor du skal indtaste det beløb, du vil hæve, adressen på modtageren eller brugernavnet. Klik på Fortsæt, og dobbelttjek de oplysninger, du har indtastet, og indtast din godkendelses- eller bekræftelseskode. Hvis du er sikker på at foretage transaktionen, skal du klikke på knappen Send Bitcoin Now. Du kan tjekke status for din transaktion blot ved at gå til den påkrævede fane mærket Transaktioner.

Hvor lang tid tager det at åbne en konto på PAXFUL

Hvis du følger vores enkle trin, vil du være i stand til at åbne din egen PAXFUL-konto på mindre end 5 minutter. Men hvis du vil øge dit niveau af handelsoplevelse, skal du gennemgå en verifikationsproces, der vil tage mellem 1 og 7 dage.

6. Kampagnetilbud tilgængelige på PAXFUL

Vil du have adgang til forskellige fordele og kampagnetilbud? Det bedste er, at du tilmelder dig forskellige programmer, der er designet som takket være din rejse på PAXFUL. Vi har Paxful Rewards-programmet, som giver dig et sæt eksklusive bonusser afhængigt af dit handelsniveau. Du får lave priser, en dedikeret kontoadministrator, prioriteret support, fremhævede tilbud, ingen indbetaling påkrævet og meget mere. Derudover vil du være den første til at prøve nye funktioner. Spred budskabet og få flere mennesker til PAXFUL. Tilmeld dig det officielle affiliate-program for at få op til 50 % indbetalingskommission, når folk, du inviterer, men Bitcoin på PAXFUL sammen med yderligere 10 % indbetalingskommission, når folk, der er inviteret af dine venner, køber Bitcoin. Vi anbefaler også, at du tjekker Gift Card Hub-kategorien fra hovedmenulinjen på hovedsiden på det officielle websted for at låse op for gavekort fra forskellige områder, herunder spil, online- og detailhandel, mad og restauranter, film og underholdning eller rejser , taxaer og destinationer og så videre.

PAXFUL kundeservice

Hvis du ikke har kunnet finde et tilfredsstillende svar på siden paxful.zendesk.com, så skal du kontakte

fantastisk kundesupportteam via live chat, hvor en virtuel assistent kaldet PaxBot vil give dig øjeblikkelig assistance. Du kan også sende en e-mail til help@paxful.zendesk.com, eller du kan indsende en billet via online kontaktformularen.

Fordelene ved at bruge PAXFUL

En af de største fordele, som PAXFUL tilbyder, er, at det er virksomheden, der sætter sine kunder i fuld kontrol over deres penge. Det kommer med mange andre fordele, herunder et dedikeret 24/7 kundesupportteam, peer-to-peer handel, lave gebyrer, porteføljefleksibilitet og adgang til en global brugerbase. Plus, med PAXFUL har du adgang til over 350 betalingsmetoder og hurtige transaktioner.

Sådan lukker du din PAXFUL-konto

I modsætning til mange andre lignende platforme giver PAXFUL dig muligheden for selv at lukke din egen konto. Du skal indtaste din konto, gå til dit brugernavn øverst til højre på siden og trykke på knappen Indstillinger i hovedmenuen. Klik på Sikkerhed for at åbne sikkerhedsindstillinger. Her skal du klikke på knappen Luk konto. Bemærk venligst, at lukning af din konto vil fjerne alle oplysninger relateret til din konto, inklusive transaktionshistorik, og du vil ikke kunne få adgang til din konto. Nu vises en dialogboks, hvor du skal vælge en af ​​de foruddefinerede årsager til at lukke din konto, eller du kan blot vælge Andet for at skrive din egen årsag. Klik på Send anmodning, og bekræft din e-mail. Du bør modtage en bekræftelses-e-mail fra PAXFUL. Åbn den, og klik på knappen Luk konto. Når din anmodning når moderatorerne, vil du modtage en bekræftelses-e-mail for at lukke din konto.

PAXFUL kuponkode

I vores database finder du kun aktuelle og opdaterede kuponkoder til PAXFUL. Hvis du vil drage fordel af fordelene ved kuponer, skal du vælge den, der passer bedst til dig og dine behov. Når du beslutter dig for den relevante kuponkode, skal du trykke på knappen Se tilbud, hvor du finder en kort beskrivelse af de trin, du skal følge for at få glæde af tilbuddet.

PAXFUL på sociale medier

Vil du være den første til at vide om den seneste udvikling og nyheder om kryptovalutamarkedet på PAXFUL? Vil du møde andre krypto-elskere? Så bør du tilslutte dig PAXFUL-fællesskabet på sociale medier. Følg hans aktivitet på Instagram, Facebook, Twitter, YouTube og Reddit for at få adgang til tutorials, interviews og forklarende videoer, der vil guide dig, hvis du er nybegynder i sektoren. Vi anbefaler også, at du læser den officielle blog, hvor du vil have adgang til PAXFUL basics, tips og tricks, nyheder og historier fortalt af andre brugere.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

Den største rabat tilbydes af PAXFUL henvisningskuponkode

Den største rabat, der tilbydes af PAXFUL-henvisningskuponkoden, er dens 60 % indbetalingsgebyr fordelt på denne måde 50 % for alle inviterede, som køber Bitcoin på platformen og 10 % for alle personer, der er inviteret af deres venner, som de køber Bitcoin på paxful. com.

PAXFUL kupon til nye kunder

Som ny bruger på PAXFUL får du ikke en klassisk rabatkupon. I stedet får du automatisk din egen Bitcoin-pung gratis, som kommer med mange fordele.

Tjenester, der ligner PAXFUL

Hvis du ikke er helt tilfreds med, hvad PAXFUL har at tilbyde, så anbefaler vi, at du prøver andre lignende tjenester. Prøv Coinbase.com, Maiar.com, OKX.com, Bitpanda.com, crypterium.com, Luno.com eller Phemex.com.

 PAXFUL Black Friday-tilbud

Under Black Friday-salgsarrangementet byder PAXFUL dig velkommen med forskellige tilbud, der vil hjælpe dig med at få dine penge tilbage eller give dig gode rabatter. I de seneste år har PAXFUL arrangeret Black Friday giveaway, der har givet dig muligheden for at genvinde 100% af din handel. Nogle gange tilbød han mindst 20 % rabat på nogle produkter. Hold øje med PAXFUL under Black Friday-begivenheden for at se, hvordan du kan spare til din lille cryptocurrency-virksomhed.

PAXFUL 11.11 Tilbud

Den 11. november hvert år deltager flere og flere virksomheder i Singles Day-salgsbegivenheden, også kendt som Double 11. Gem datoen, og gå til PAXFUL den dag for at nyde deres kampagnetilbud.

PAXFUL Cyber ​​​​Monday-tilbud

Hvis du gik glip af Black Friday og Double 11-salget, har du endnu en chance for at få utrolige fordele. Vend tilbage til PAXFUL på Cyber ​​​​Monday for at få mindst 10 % rabat på mange tjenester og for at dreje hjulet og vinde endnu mere med Cyber ​​​​Monday giveaway.

PAXFUL juletilbud

Hvad ville være den perfekte julegave til dig? Tænd din kryptokonto og få dine rabatter på PAXFUL i løbet af den mest vidunderlige tid på året. Send krypto til dine kære uden yderligere gebyrer og rabatter.

PAXFUL mobilapp

Forbliv forbundet. Hold dig opdateret med alt, hvad der sker i cryptocurrency-industrien. Download nu den officielle PAXFUL-mobilapp fra Google Play og App Store, og begynd at handle på farten med det ultimative værktøj. Du vil være i stand til at købe kryptovalutaer og konvertere penge ved hjælp af mere end 350 betalingsmetoder direkte fra din yndlingsgadget, der altid er tilsluttet.

gå. Du vil have fuld kontrol over din konto på PAXFUL, og du vil være i stand til at følge dine handler i realtid. Derudover vil du modtage notifikationer om, hvordan kryptovalutamarkedet klarer sig.

De mest populære kryptovalutaer handlet på PAXFUL

De mest populære kryptovalutaer, der handles på PAXFUL, er Bitcoin, Tether og Ethereum.

 

 

Hvor kan du skrive din paxful henvisningskode?

Når du opretter din egen konto på paxful, på registreringssiden, lige under felterne, hvor du skal indtaste din e-mailadresse og adgangskode, finder du følgende tekst Jeg har en henvisningskode. Hvis du klikker på den, kommer der en boks frem, hvor du skal indtaste din kode for at drage fordel af dens fordele.

Kan jeg overføre penge til paxful fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du vil overføre penge til din paxful-konto fra dit Mastercard eller Visa, skal du forbinde din bankkonto med paxful. Gå til siden med dine kontoindstillinger, klik på knappen Betalingsdetaljer i menuen til venstre, vælg din kontotype, land og valuta, og klik på knappen Næste. Tilføj dine bankoplysninger, herunder navnet på kontohaveren, ruten og kontonummeret. Hvis du vil bruge international overførsel, skal du tilføje flere detaljer som bopælsland, stat/region, by, postnummer og adresse. Hvis du har besluttet dig, kan du trykke på knappen Tilføj konto. Du kan nu nemt overføre penge til din paxful.com-konto med dit kredit- eller betalingskort ved blot at trykke på knappen Overfør. Følg alle nødvendige instruktioner for at fuldføre din transaktion.

Kan jeg overføre penge til paxful fra PayPal?

Gode ​​nyheder. Du kan bruge PayPal til at overføre penge til din paxful-konto. Få adgang til din PayPal-konto, gå til afsnittet om kryptovaluta og vælg den valuta, du vil overføre. Tryk på overførselsknappen, og vælg Modtag. Gennemfør yderligere identitetsbekræftelsestrin og del din unikke adresse med afsenderen, eller brug blot kopier og indsæt til at overføre den til den kryptoapp, du bruger til at foretage overførslen. Eller brug bare QR-koden.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
paxful.com Rabatkoder

Tips til at spare penge på PAXFUL provisioner

Ønsker du at få lavere provision på dine transaktioner med PAXFUL? Eller måske vil du have nul provision? Hold din handel lille for at undgå gebyrer og overfør kun din kryptovaluta mellem Paxfuls interne tegnebog og betal ingen gebyrer, hvis du ikke overfører mere end $1000 pr. måned.

paxful.com Kuponer

Andre lignende butikker