KuCoin Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
ForfremmelseKampagnekode til KuCoin.com: USD150 Rabat ordre over USD50016 september
ForfremmelseKuCoin.com 20% salgsfremmende kode kun for medlemmer på hele siden25 september
ForfremmelseKuCoin.com kuponkode: 30% rabat + USD10 bonus Tilmeld dig first invest20 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad er KUCOIN

Baseret på Seychellerne blev KUCOIN grundlagt i september 2017 og er en sikker kryptovalutabørs, der har haft stor succes siden begyndelsen. Det betragtes som en af ​​de største platforme i verden på kryptovalutamarkedet, der har mere end 10 millioner brugere fordelt på mere end 200 lande. Tilsyneladende er 1 ud af 4 kryptoholdere på verdensplan hos KUCOIN. Denne fantastiske platform byder dig velkommen med teknologiske produkter, et fællesskab for alle og over 600 kryptovalutaer. Derudover er det virksomheden, der ikke kun tilbyder basale handelsmuligheder, men også margin, futures og P2P (peer-to-peer).

Sådan åbner du en konto på KUCOIN

For at åbne din egen konto på KUCOIN skal du gå til den officielle hjemmeside og klikke på knappen Tilmeld, som du kan finde øverst til højre på startsiden. En ny side åbnes øjeblikkeligt, hvor du kan bruge din e-mailadresse til at registrere dig eller dit telefonnummer. Indstil en stærk adgangskode, der indeholder store og små bogstaver samt tal, og marker feltet Jeg har læst og accepterer vilkårene for brug. Klik på Tilmeld dig, gå til den aktiverings-e-mail, du har modtaget i din indbakke, og klik på det link for at aktivere din konto. Følg nedenstående trin for at afslutte din registreringsproces og gør dig klar til at tjene penge på KUCOIN.

Sådan fylder du op på din KUCOIN-konto

Hvis du vil fylde din KUCOIN konto op, skal du gå til hovedmenulinjen fra din kontoside og klikke på Aktiv, som du kan finde i højre hjørne af overskriften. Nu skal du trykke på Indskudsknappen for at åbne siden, hvor du skal vælge den valuta, du vil overføre sammen med netværket. Brug copy and paste-funktionen til at overføre din indbetalingsadresse til platformen, indbetal derefter din krypto på din KuCoin-konto og afslut din transaktion. Bemærk venligst, at hvis det er første gang, du forsøger at indsætte penge på din konto, skal du først aktivere indbetalingsadressen. Først efter dette kan du følge processen for at finansiere din konto.

Sådan trækker du penge fra din KUCOIN-konto

For at hæve penge skal du logge ind på din KUCOIN hoved- eller handelskonto. Klik på Aktiver-ikonet og derefter på Udtræk. Vælg den kryptovaluta, du vil hæve, indtast en tegnebogsadresse og tilhørende netværk og det beløb, du vil hæve. Bekræft alt, hvad du har indtastet, indtil vinduet med sikkerhedsbekræftelse vises. Indtast din adgangskode, bekræftelseskode og 2FA-kode for at indsende din anmodning om udbetaling. Klik på knappen Send for at afslutte din transaktion.

Hvor lang tid tager det at åbne en konto hos KUCOIN

Det kunne ikke være nemmere at åbne din konto hos KUCOIN. Ved at indtaste din e-mailadresse eller dit telefonnummer og en sikker adgangskode, opretter du din egen konto på få minutter.

Kampagnetilbud tilgængelige på KUCOIN

KUCOIN lancerer regelmæssigt nye kampagnetilbud, der kan give dig fantastiske belønninger. Gå til nyhedssiden på det officielle websted, og tag et kig på kampagnekategorien for at finde ud af, hvordan du kan blive belønnet med nul kommission for blot at handle USDC/USDT eller med en ÅOP på op til 60 % rabat eller med en andel på %50.000 i SKÆL. Du kan også få utrolige rabatter på mere end 20% med KuCoin Win. Og med dit KuCard kan du få op til 1000 USDT. Og den gode nyhed slutter ikke her. Henvisningsprogrammet kan give dig utrolige præmier.

KUCOIN kundeservice

Hvis du ikke har været i stand til at finde et tilfredsstillende svar på KUCOIN Help Center-siden, kan du kontakte kundesupportteamet, som er tilgængeligt 24/7 ved at indsende din anmodning via onlinekontaktformularen eller ved at sende en e-mail til support @KUCOIN. Hvis du har tekniske problemer, kan du sende en e-mail til newapi@kucoin.plus, eller du kan kontakte repræsentanten via Telegram.

Fordelene ved at bruge KUCOIN

Når det kommer til cryptocurrency-markedet, hvad er det første du kigger efter? Den formue, du kan tjene, de funktioner, du kan drage fordel af, eller de frynsegoder, du kan blive belønnet med? Leder du efter alt ovenstående og endnu mere? Så er KUCOIN dit perfekte match. Det er tid til at blive en registreret bruger for at låse op for fordele som mysteriebokse på i alt op til $500 eller adgang til et fantastisk VIP-program med rabatter, udbetalingsgrænse på op til 3000 BTC på 24 timer og en dedikeret kontoadministrator. Derudover byder KUCOIN dig velkommen med et program

Unik Referral ma, der giver dig stjerner til at låse op for forskellige præmier, hvis du fuldfører alle de nødvendige opgaver. Ud over alt dette kommer den officielle hjemmeside begynderzone praktisk med gode frynsegoder som gebyrforhøjelseskuponer, handelskommissionsrefusion eller Futures fradragskuponer og endnu mere.

Sådan lukker du din KUCOIN-konto

Den eneste måde at lukke din KUCOIN-konto på er ved at sende en e-mail til support@KUCOIN med emnet Luk konto eller Luk konto. E-mailen skal indeholde personoplysninger såsom fulde juridiske navn, fødselsdato, årsag til kontolukning, mobilnummer mv. Din konto vil blive lukket inden for 7 hverdage.

KUCOIN kuponkode

I vores database finder du kun gyldige kuponkoder, der løbende opdateres. Tag et kig nu på vores side for at finde ud af, hvordan du kan spare mindst 20% rabat som officielt medlem af denne kryptovalutabørs. Når du finder den passende kuponkode til dine behov, skal du klikke på knappen Se tilbud, hvor du finder alle de nødvendige oplysninger, du skal bruge for at få gavn af rabatten.

KUCOIN på sociale netværk

Vil du være den første til at vide om erhvervsnyheder? Vil du have adgang til gratis tutorials, der hjælper dig med at vokse mere og mere i kryptovalutaernes verden? Vil du møde andre krypto-elskere? Så bør du slutte dig til det fantastiske KUCOIN-fællesskab på sociale medier. Følg deres aktivitet på Facebook, Reddit, Twitter, Telegram, YouTube, Discord, GitHub, LinkedIn, CoinMarketCap, CoinGecko, VK og Medium for at lære at handle som en professionel.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 

Den største rabat, der tilbydes af KUCOIN henvisningskuponkode

Den største rabat, der tilbydes af KUCOIN henvisningskuponkode, når over 1000 USDT, så længe du udfører nogle opgaver. Husk, at jo højere niveau, jo bedre er præmien.

KUCOIN kupon til nye kunder

Er du ny i branchen? Så er du en heldig vinder. KUCOIN tilbyder sine nye kunder op til $10 i belønninger, og når du gennemfører handler vil du få op til $500 i belønninger.

Tjenester, der ligner KUCOIN

Hvis du vil prøve noget andet, eller hvis du ikke er 100 % tilfreds med KUCOIN, så er det værd at vide, at der er lignende virksomheder, som er villige til at give dig de bedste funktioner og adgang til en lang række fordele. Tag et kig på CoinSmart.com, OKX.com, BitYard.com, crypterium.com, FTX.com eller paxful.com og endnu mere for at overbevise dig selv, hvilken der passer bedst til dine behov.

KUCOIN Black Friday-tilbud

I de seneste år havde KUCOIN nogle særlige tilbud til deres kunder under Black Friday-begivenheden. Vi ved alle, at vi er på jagt efter tilbud ved denne særlige lejlighed. Hvis du er en af ​​dem, der ønsker at få fat i noget til en speciel pris, så skal du komme til KUCOIN på Black Friday. Du vil kunne drage fordel af tilbud, der kan give dig for eksempel op til 40 % rabat på gebyrer eller cashback, når du køber kryptovalutaer med dit kreditkort eller gaver i dollars som ny bruger.

11.11 Tilbud på KUCOIN

Vi anbefaler kraftigt, at du vender tilbage til KUCOIN den 11. november, der betragtes som den største salgsdag i verden. Og det er, at på denne dag, kendt som Double 11 eller Singles' Day, byder KUCOIN dig velkommen med utrolige overraskelser såsom rabatter på priser eller forskellige rabatter på specifikke produkter.

KUCOIN Cyber ​​​​Mandag tilbud

Hvis du gik glip af de andre tilbud, der blev arrangeret i november, så har du endnu en chance for at få det, der er dit. På Cyber ​​​​Monday tilbyder KUCOIN dig nedsatte gebyrer, registreringsbonusser samt kontante belønninger.

KUCOIN juletilbud

Lad magien begynde. Velkommen til Eventyrland, hvor alle drømme går i opfyldelse. Julen er lige om hjørnet, og du vil forkæle dig selv med fantastiske gaver? Har du tænkt på at gå til KUCOIN for at se juletilbuddene? Du kan få dobbelte belønninger i Henvisningsprogrammet, hvis du udfører opgaverne, eller du kan blive belønnet med nedsatte honorarer og andet. December er måneden for at fejre det med stil på KUCOIN.

KUCOIN mobilapp

Vil du handle, når du vil, og hvor du vil? Download den officielle KUCOIN-app nu, tilgængelig til iOS- og Android-enheder for at have kryptovalutaindustrien lige ved hånden. Appen kommer med nye opdateringer og funktioner, herunder optimering af din ordrehistorik, åbne ordrer og en kryptovisning på handelssiden, samt optimering af spot-, margin- og futures-handelsoplevelsen. Derudover har den en ny funktion, der giver dig mulighed for at placere dine ordrer baseret på handelsvolumen.

De mest populære kryptovalutaer handlet på KUCOIN

KUCOIN giver dig adgang til mere end 1600 kryptovalutaer, som du kan købe, sælge og handle. De mest populære er Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Polkadot, Shiba Inu, XRP, Litecoin, Stellar eller Elrond.

 

 

Hvor kan du skrive din KuCoin-henvisningskode?

Du kan skrive din KuCoin-henvisningskode lige under din e-mailadresse eller telefonnummer og adgangskode på registreringssiden. Der vil du se en tekst Referencekode (valgfrit). Hvis du klikker på den, kommer der en boks frem, hvor du kan indtaste koden.

Kan jeg overføre penge til KuCoin fra et Mastercard/Visa-kort?

Hvis du vil overføre penge fra dit Mastercard eller Visa-kort til din KuCoin-konto, skal du først og fremmest gennemføre en avanceret verifikation på platformen, og du skal selvfølgelig have et kort med 3D Secure (3DS) support. Du skal indtaste din KuCoin-konto og fra hovedmenuen skal du vælge Køb og betalingsmetoden. Indtast det beløb, du vil overføre til din konto, og fortsæt med alle de nødvendige trin ved at indtaste dine kortoplysninger og så videre. Afslut din transaktion ved at bekræfte alle personlige oplysninger.

Kan jeg overføre penge til KuCoin fra PayPal?

Heldigvis kan du siden sommeren 2020 overføre penge til din KuCoin-konto fra PayPal. Du skal indtaste din egen konto og fra hovedmenulinjen skal du vælge betalingsmetode. I dette tilfælde er det PayPal. Følg alle instruktioner for at fuldføre transaktionen.

Sidst opdateret: I dag
28 Kan 2024
KuCoin.com Rabatkoder

Tips til at spare penge på KUCOIN kommissioner

Aktiver KCS Pay Fee-funktionen nu for at reducere dine provisioner på spot- eller marginhandler med op til 20 % rabat. Vil du have adgang til flere muligheder for at reducere dine handelskommissioner? Tilmeld dig affiliateprogrammet nu og inviter dine venner til at handle hos KUCOIN, og du vil få 40 % rabat på deres kommission. Som nybegynder kan du igen spare på handelsgebyrer ved at udføre opgaver for at låse op for fordele samt Mystery Box. Du kan spare op til 30 % i rabat på handelsgebyrer.

KuCoin.com Kuponer

Andre lignende butikker