NA-KD Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
kupon25% rabat ved hjælp af na-kd salgsfremmende kode28 oktober
ForfremmelseRetro fest på na-kd.com26 oktober
ForfremmelseNy kollektion på na-kd.com19 oktober
ForfremmelseKlar til at feste med na-kd.com13 oktober

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

NA-KD Anmeldelse

Hovedårsagen til, at du skal gøre Na-kd til det største valg i tøj er, at de har et tæt samarbejde med luksusmærker i branchen. Således sikres materialernes kvalitet, men også deres originalitet, selvom det ikke ser ud til, i lyset af priser, der ligger langt under markedsniveauet. Butikken er meget velorganiseret, både i online-versionen, fra skrivebordet såvel som via mobilapplikationen, som giver dig mulighed for at købe de ønskede produkter når som helst, hvor som helst, og mere. Butikken fokuserer på kundens opmærksomhed, hvorfor søgningen i webstedsrammen tilpasses ved at filtrere produkterne i henhold til begivenheden: fest, festival, ferie eller arbejdsdag.

Nyttige oplysninger om NA-KD

Du kan drage fordel af 2 leveringsmetoder, tilgængelige internationalt, som følger: DHL Parcel & International, som har pakkesporing og en gennemsnitlig leveringstid og DHL Express, der også tilbyder pakkesporing, men med en leveringstid. kun 1-2 arbejdsdage. Der er et leveringsgebyr til en værdi af henholdsvis 9,95 euro, henholdsvis 19,95 euro, men hvis du køber produkter til en værdi af 50 euro, drager du fordel af gratis forsendelse. Butikken tilbyder sine kunder en generøs returpolitik, der accepterer de produkter, der ikke takker dig inden for 90 dage efter modtagelse af dem. Produkterne kan ændres i størrelse med en anden model, eller du kan bede om pengene tilbage. Som de fleste onlinebutikker har Na-kd betalingsmetoder, der kun bruges i onlinesystemet, hvilket tilbyder betalingssikkerheden. Til dette har du brug for et debet- eller kreditkort, der tilhører Visa eller MasterCard. Du kan også bruge din PayPal-konto til betaling eller foretage en bankoverførsel.

Hvordan bruger jeg en Info om, hvordan man bruger en NA-KD Kuponkode

For at bruge en NA-KD-kuponkode skal du blot tilføje de ønskede produkter til din indkøbskurv. Senere, når du åbner den, vil du blive præsenteret for et resumé af de tilføjede produkter, det samlede antal af ordren samt en speciel boks placeret nederst til venstre, hvor du kan indtaste kampagnekoden. Dets rabatværdi beregnes automatisk og anvendes til den endelige pris for ordren.

 

Sidst opdateret: I dag
22 oktober 2021

Andre lignende butikker