Remitly Kupon → Rabatkode → Tilbud

TilbudstypeDetaljer om rabatudløber
Forfremmelseremitly.com kupon: USD20 Rabat henvis en ven13 september
ForfremmelseUSD30 Rabat første USD100 overførsel på remitly.com17 september
Forfremmelseremitly.com USD20 promo første overførsel12 september

Kuponer og tilbud fra lignende butikker

Hvad REMITLY sælger til Danmark

REMITLY blev grundlagt af Matt Oppenheimer, dets direktør og medstifter, som siden 2011 har haft et arbejdsteam, hvis hovedformål er at være i stand til at transformere livet for migranter og deres familier, der sender penge til alle lande i verden, dette takket være dets fokus på at ændre verden af ​​pengeoverførsler gennem en hurtigere digital service, der tilbyder reducerede takster.

REMITLY, gennem sin digitale pengeudvekslingstjeneste, har til hensigt at beskytte sine kunders penge, og at de ankommer på den hurtigste, mest effektive, gennemsigtige måde og med lave priser, som tilfredsstiller vores kunder, denne afsendelsesproces kan gøre dem fra din mobil telefon, hvor som helst du er, og den kan nå frem til din destination hurtigt eller billigt, såvel som via overførsel, kontanter eller kort til den bank eller et byttehus, som kunden ønsker på tidspunktet for udførelsen af ​​transaktionen til et af de 100 modtagende lande fra 17 tilgængelige afsenderlande.

Hos REMITLY skal dine kunder blot registrere sig og starte deres udvekslingsproces, hvilket de kan gøre fra appen eller fra online platformen.

Hvordan REMITLY sender softwareprogrammet

Overførsler foretaget gennem REMITLY leveres gennem de vigtigste banker etableret fra nettet eller appen, gennem debet- eller kreditkort, bankoverførsler eller kontanter.

Hvilke rabatter tilbyder REMITLY Danmark?

I øjeblikket har REMITLY ingen tilgængelige rabatter.

Betalingsmetoder hos REMITLY Danmark

I REMITLY kan du foretage betaling af valutaoverførsler gennem de vigtigste debet- og kreditkort, såsom Visa og MasterCard, i nogle lande accepteres det at gøre det fra Klarna, bankoverførsler, iDeal, passbooks, SEPA-overførsler.
  

 Hvor lang tid tager det at levere produkter bestilt fra REMITLY?

Leveringstiden for vekselvalutaerne i REMITLY kan variere på grund af flere faktorer, hvoraf den ene er leveringslandet, andre faktorer svarer til ekspresforsendelsesmetoden, der kun tager et par minutter og den økonomiske forsendelsesmetode, der kan tage mellem kl. 3 til 5 hverdage.

Kuponer er i øjeblikket tilgængelige på REMITLY Danmark

For REMITLY Danmark er disse kuponer og kampagnetilbud i øjeblikket tilgængelige:

$20 rabatkupon på en minimum pengeoverførsel på $100 med REMITLY
Henvis en ven REMITLY og du vil modtage en bonus i form af en kupon
$20 i rabat på første forsendelse med REMITLY
REMITLY Kampagnekode $20 for nyhedsbrevsabonnement
20 $ kampagnekode REMITLY

 REMITLY Danmark Kundeservice

For at kontakte kundeservice på REMITLY kan du gøre det fra en tilgængelig online chat, eller hvis du foretrækker det ved at ringe gratis på 8446040924 eller 18446040924

Fordele ved at bruge en REMITLY kupon i Danmark

Hos REMITLY har kunderne fordelen af ​​at erhverve sig tilbudskoder, som leveres med det formål og formålet at kunne nyde at sende overførsler, der betaler mindre end hvad der forventes i valutakursen.

Hvordan kan jeg returnere eller annullere et REMITLY-softwareprogram?

For at annullere eller slette din REMITLY-konto skal kunden kontakte kundeservice, da denne proces vil blive udført direkte af REMITLY-teamet.

Eksklusiv REMITLY kupon til nye købere i Danmark

Hos REMITLY modtager dine nye kunder eksklusive overførselstilbud, som de kan finde i deres e-mail gennem lave valutakurser. REMITLY-kuponen til nye kunder giver en rabat på $20 på overførsler på mindst $100.

 REMITLY Danmark i sociale netværk

REMITLY har meget nyttig information på de sociale netværkssider, og de seneste kampagnekoder udgives med jævne mellemrum.

Twitter
Facebook
Instagram
Youtube

 Maksimal rabat tilbydes af REMITLY for købere i Danmark

Den maksimale rabat, som REMITLY tilbyder i dag, er i form af en kampagnekode til registrering med e-mailadressen, og det medfører en rabat på $20.

REMITLY Danmark kupon til nyhedsbrevstilmelding

På REMITLY, når de abonnerer på dit nyhedsbrev, får dine kunder nyhedsbreve med dine nyheder, samt tilbudskoder, priser og salgsfremmende meddelelser, blandt andet. REMITLY kampagnekode for dem, der abonnerer på nyhedsbrevet i dag tilbyder $20 rabat på overførsler på mindst $100

Programmer, der ligner REMITLY

På online platformen kan kunder finde nogle butikker, der ligner REMITLY, som kan præsentere den samme service, hvortil de kan tjekke og sammenligne deres rentesatser eller deres leveringslande blandt andre, nogle af disse butikker kan være Moneygram .com, TransferGo .com, Riamoneytransfer.com
        

REMITLY Danmark kuponer til BLACK FRIDAY

På en salgsferie kendt som Black Friday på REMITLY kan dine kunder nyde nogle meget lave priser, der er tilgængelige for denne dag, som kan være så lave som 1,50 %.

 Kupon til REMITLY Danmark for 11.11

Der er nogle fantastiske 11/11 udsalgsferiekampagner tilgængelige på REMITLY, såvel som fantastiske priser, der kan nå op på 1%.

REMITLY Danmark salgsfremmende kuponer til Cyber ​​​​Monday

Til Cyber ​​​​Monday-udsalgsferien på REMITLY, som er en af ​​de vigtigste med meget gode og meget lave priser på op til 1,70%.
 

REMITLY Danmark Kuponer til jul

I december måned i REMITLY kan du få nogle dage, som du kan få anderledes og meget gode kurser, som du kan drage fordel af og nyde til valutaveksling, disse kurser kan være op til 1,40%.

 REMITLY mobilapplikation til iPhone og Android

REMITLY har en mobilapplikation tilgængelig til iPhone og Android, hvorfra du kan foretage dine transaktioner hurtigt, nemt og sikkert.

Software kendt til salg på REMITLY-webstedet

Produkterne leveret i REMITLY svarer til dets eget mærke.

 

 

Tilbyder REMITLY gratis fragt?

Forsendelser foretaget gennem REMITLY er ikke gratis, da der skal betales en rentesats for hver foretaget transaktion.

Kan jeg betale i REMITLY med PayPal?

I REMITLY er det ikke muligt at foretage overførsler via PayPal.

Hvor skal jeg skrive rabatkuponen i REMITLY?

REMITLY tilbyder sine kunder tilbudskoder, så de kan ansøge på tidspunktet for deres overførsler, hvilket de kan gøre fra appen eller fra nettet.

Sidst opdateret: I dag
18 Kan 2024
Remitly Rabatkoder

Særlige kampagner og kuponer hos REMITLY Danmark

De bedste rabatkuponer og kampagnetilbud for REMITLY i den sidste periode er præsenteret i rækkerne nedenfor:

$20 rabatkupon på en minimum pengeoverførsel på $100 med REMITLY
Henvis en ven REMITLY og du vil modtage en bonus i form af en kupon
$20 i rabat på første forsendelse med REMITLY
REMITLY Kampagnekode $20 for nyhedsbrevsabonnement
20 $ kampagnekode REMITLY

Remitly Kuponer

Andre lignende butikker